AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Zadovoljstvo izborom fakulteta

AndreaM

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Evo ovako, mene zanima koliko ste zadovoljni svojim izborom ovog fakulteta i kada biste mogli, biste li izabrali nešto drugo? Jučer je dekan na danu orijentacije za brucoše govorio o tome kako je izbor društvenog veleučilišta dobar izbor, jer studentima ostane dosta vremena uz studiranje kako bi što kvalitetnije proveli mladost. S druge strane, ima onih koji su upisali jedan od smjerova na veleučilištu samo zato jer nisu imali dovoljno bodova na prijemnom za Pravo (jedna od njih sam ja, imala sam samo 120 bodova), ali sam svejedno željela nešto pravnog smjera i zato sam upisala javnu upravu.
Zadovoljna sam svojim izborom, javna uprava mi je bila na 1. mjestu i zadovoljna sam što na upravi nema tjelesnog, kao recimo na novinarstvu :tongue2:. Osim toga, drago mi je da se za nekoliko mjeseci spajamo sa Pravnim fakultetom, mislim da je tako trebalo biti od početka :cool:.

Zanimaju me vaša mišljenja, i nadam se da nitko nije razočaran što je nakon državne mature/prijemnog upao baš na društveno veleučilište, a ne na neki drugi fakultet.

coolyou

Evo ovako, mene zanima koliko ste zadovoljni svojim izborom ovog fakulteta i kada biste mogli, biste li izabrali nešto drugo?
Odavno sam diplomirao, no s vremena na vrijeme svratim ovdje iako vidim da mojih kolega više nema aktivno na forumu, a i puno stvari se u međuvremeno promijenilo na fakultetu. :( Ponvo bih upisao DVZ. Svakako zanimljivo životno iskustvo iako i dalje ne radim u struci.

Jučer je dekan na danu orijentacije za brucoše govorio o tome kako je izbor društvenog veleučilišta dobar izbor, jer studentima ostane dosta vremena uz studiranje kako bi što kvalitetnije proveli mladost.
:D :D :D

Koprić je jednostavno Bog. :) Ne možeš ne voljeti čovjeka s takvim smislom za humor. Takvu vrstu suptilnog i genijalnog humora ima još jedino prof. Pavić za kojeg nisam siguran je li još na faksu ili je u mirovini.

Osobno sam obožavao odlaziti na Pavićeva predavanja, a žao mi je i što ih Koprić nije imao više.

AndreaM

Da, dobar je profesor Koprić :).

Nisam još bila niti na jednom njegovom predavanju (ako on još uvijek drži predavanja), ali nadam se da ću biti oduševljena njime isto kao i prof. Javornik-Čubrić. Stalno se smješka dok priča, baš je draga i simpatična :D.

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Da, dobar je profesor Koprić :).

Nisam još bila niti na jednom njegovom predavanju (ako on još uvijek drži predavanja), ali nadam se da ću biti oduševljena njime isto kao i prof. Javornik-Čubrić. Stalno se smješka dok priča, baš je draga i simpatična :D.
najbolja,najtolerantnija i najstrpljivija profa na faxu! ;)

AndreaM

Da, to je najvažnije.

:)

Ma nije najvažnije, ali takva sam i ja, a to se vidi po mom avataru :D. Samo pozitivno :D.

najbolja,najtolerantnija i najstrpljivija profa na faxu! ;)
Znači nisam je krivo procijenila :D, baš mi je drago.
Jedva čekam da stvarno krenemo sa tim predavanjima i ispite, a engleski je bio jedan od mojih najdražih predmeta i u srednjoj. Nevjerojatno mi je to kako su sve moje profesorice engleskog bile vrlo staložene, sa pravim pedagoškim pristupom. Odmah i na učenike/studente prenesu pozitivnu energiju, a to se vidi i po dobrim rezultatima :).

tiksi

Re: Izvanredno studiranje (prednosti i nedostaci)

Poz, zamolio bi pokoju inf os strane studenata vazeno za navedeni specijalisticki studij obzirom da imam u planu isti upisati...kakava je dostupnost literature i ostalog, te da li su predavanja obvezna za izvanredne studente...i unaprijed hvala :)

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Re: Izvanredno studiranje (prednosti i nedostaci)

Poz, zamolio bi pokoju inf os strane studenata vazeno za navedeni specijalisticki studij obzirom da imam u planu isti upisati...kakava je dostupnost literature i ostalog, te da li su predavanja obvezna za izvanredne studente...i unaprijed hvala :)
Ovog i slične odmah blokirat.
Em su nepismeni em su im pitanja božesačuvaj em imaju jedan post i spamaju očigledno za skripte.

marionette

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ajde bar se potrudio, bravo za kreativnost! Pitanje "kakva je dostupnost literature i ostalog " je puno bolje od koja je literatura. :palacgore:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks