Re: Nomotehnika
godinu danajel netko zna do kad se čuva ocjena iz nomotehnike za one koji nisu rješili do kraja 2.godinu?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
godinu danajel netko zna do kad se čuva ocjena iz nomotehnike za one koji nisu rješili do kraja 2.godinu?
Nađoh ...ako jos netko traži Gundulićeva 10, dvorana 9....17 satiok vidio sam obavijest o konzultacijama....23.04.2015...ali tenkre nisam zapamtio mijesto i vrijeme....a koliko vidim na stranici faksa obavijest je isparila....dakle Gunduliceva dvorana ??? i koliko sati? HVALA
daj napiši mail da ti pošaljemmolim vas neka netko i meni pošalje primjer te zadaće, tj.neka se javi.. da bar koncept spremim neki za konzultacije..nista mi nije jasno...
poslala sam ti mail u inbox, hvala ti puno!:grin:na stranici faksa pise samo da se pise zadaca iz Zakona o postupku primopredaje vlasti. Dali to znaci da moramo pisati izmjene i dopune ili novi prijedlog ili staaa???? Ima netko tko je to vec poceo pisat da udijeli koji savjet? Nasla sam na neke korisne informacije na stranicama Sabora ali svejedno ne znam kak cu to sklepat
daj napiši mail da ti pošaljem
Može li i meni molim te.... isto ne znam da li treba izmjene ili novi zakon. Bilo kakva pomoć....poslala sam ti mail u inbox, hvala ti puno!:grin:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.