Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
6. i 7.12. od 17-20:30h u u dvorani IX/I. kat., Gundulićeva 10Zna li tko kad su vježbe iz nomotehnike za izvanredne?
reći će nam na predavanju, ali mislim da je moja frendica koja je prošle godine pisala imala rokove tjekom cijele godine, nemoraš predat odmah na prvomKoliki je rok za zadatak iz nomotehnike (izvanredni bolonja)?!![]()
a sigurno nije toliko teško, nađeš neki drugi zakon ili izmjene i dopune zakona i s tim uspoređuješ, tj po tome radiš. bit ćeš na popisu, a kao rekla je da nam neće uzimati za zlo ako ne dolazimo na predavanja i da nas redovne samo zapisuje jer mora imati evidenciju. al eto čitala sam tu da je kao dobro da idemo na predavanja, da nas pamti. al naravno bilo je puno ljudi što su prošli bez preadvanja.kakva je situacija ako se ne dođe na vježbe? da li ću ja u tom slučaju svejedno biti na popisu uz zadatak koji moram napraviti.? bojim se da neću moć na vježbe , a ne znam kako ću onda napraviti zadatak.koliko sam čitala zadnjih par strana vidim da je to dosta komplicirano i uopće nemam ideju kako se piše zakon ili izmjene i dopune :confused2:
Ne.jel treba nešto nosit na te vježbe? (tipa kako smo trebali ZUP na vježbe iz UPP?)
rekla je profa da je dobro da nosimo one prijedloge zakona što nam je ona podjelila na predavanjima. ali ako si izvanredni onda ti to možda nemašjel treba nešto nosit na te vježbe? (tipa kako smo trebali ZUP na vježbe iz UPP?)
isto kao i zadnji put u 1 i 20. i budi spreman na diskusiju jer profa je razočarana što nećemo raspravljati s njomjel zna netko u koliko je sutra nadoknada?
hehe. ma sad bih svašta rekla ali ne smijemhvalahaha,sutra ćemo se potruditi,danas je bilo pomalo neugodno
rekla je da nema literature za njega al da će ga bitiJel rekla kaj profa vezano uz onaj nekakav blic test kaj je spominjala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.