AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Vježbe iz nomotehnike

Slavica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Nomotehnika

Je li tko od redovnih dobio na mail zadatak? Koliko znam sutkinja je rekla da ce nam oko 15 poslat na mail zadatke i da ce objaviti na oglasnoj ploci... Jos nista, a sastanak bi nam trebao biti 28.2... :S

sabinaaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

28??? šta nije 1.3 i gdje je? nisam bila na konzultacijama onim...i šta će ovaj puta ocjeniti il ??

Twity

28??? šta nije 1.3 i gdje je? nisam bila na konzultacijama onim...i šta će ovaj puta ocjeniti il ??
Ovo se odnosi samo na redovne ili? Dal se zna kad ćemo mi izvanredni imati sastanak na kojem će nam pročitati ocjene iz radnji i prokomentirati ih?

Prčiguz

Za REDOVNE studente je sastanak u obliku konzultacija 28.2.2011. sad u koliko sati nemam pojma, to neka netko nadopuni... a za izvanredne nebi znao kad je sta... i to je to:) zvečevo :)

Fila

Na ispitu nas je bilo 5. Sutkinja je dobra, smirena i izvlači ako negdje zapneš, pomaže maksimalno. Moja pitanja su bila: hijerarhija propisa, koji su to općenormativni podzakonski akti kojima se dopunjuje zakon i kojima se zamjenjuje zakon te uvodni dio propisa.

Jasmina007

Hej, slažem se s kolegicom, stvarno je ok žena i nije joj cilj rušiti. Moja pitanja su - postupak donošenja zakona, načelo egzistencijalne i sadržajne ovisnosti nižeg propisa o višem i prijelazne odredbe zakona.

Andreja

jel zna netko od vas kad će biti konzultacije za izvanredne u vezi onog rada ? :)

Fila

curke jeste pisale koncept?i naravno po knjizi ste učile?fala puno:)
Da pisale smo koncept i učile po knjizi. Ali jedna od kolegica koja je danas pristupila ispitu učila je samo po skripti i uspjela proći.

josipa11

Hej!

I ja sam jučer bila na ispitu i prošla!
Moja pitanja:
1. načelo odnosa jezičnih izraza i logičkog smisla pravnog propisa
2. retroaktivnost pravnih propisa
3. objektivne pretpostavke za donošenje pravnih propisa.

Žena je super! Ja sam učila po knjizi.

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

jel zna netko od vas kad će biti konzultacije za izvanredne u vezi onog rada ? :)
To bi i ja voljela znati..nitko još ne zna,koliko se ja sjećam sutkinja Banić je rekla da će biti oko 1.3.E sad,hoće li to biti u uto ili koji drugi dan valjda će pisati na stranici od faksa..

vlatkap

navodno je prof. Banić tek neki dan pokupila naše radove pa će se to još malo odužiti do kad neznam mislim da je bila riječ o tome da je bolesna...

tarja30

navodno je prof. Banić tek neki dan pokupila naše radove pa će se to još malo odužiti do kad neznam mislim da je bila riječ o tome da je bolesna...
Istina je,jedna moja kolegica se rapitivala kod Sanje u referadi i Sanja je rekla da je sutkinja Banić na bolovanju i da će kroz dva tjedna imati ispit iz nomotehnike pa da će joj onda valjda reći kad će biti sastanak

vlatkap

Istina je,jedna moja kolegica se rapitivala kod Sanje u referadi i Sanja je rekla da je sutkinja Banić na bolovanju i da će kroz dva tjedna imati ispit iz nomotehnike pa da će joj onda valjda reći kad će biti sastanak
jedva čekam... :sad:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks