Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Je, zvala sam Sanju iz referade danas, pa je potvrdila.Ima li tko točnu informaciju da li je ispit sutra u 9? Hvala
Ovo se odnosi samo na redovne ili? Dal se zna kad ćemo mi izvanredni imati sastanak na kojem će nam pročitati ocjene iz radnji i prokomentirati ih?28??? šta nije 1.3 i gdje je? nisam bila na konzultacijama onim...i šta će ovaj puta ocjeniti il ??
Da pisale smo koncept i učile po knjizi. Ali jedna od kolegica koja je danas pristupila ispitu učila je samo po skripti i uspjela proći.curke jeste pisale koncept?i naravno po knjizi ste učile?fala puno![]()
To bi i ja voljela znati..nitko još ne zna,koliko se ja sjećam sutkinja Banić je rekla da će biti oko 1.3.E sad,hoće li to biti u uto ili koji drugi dan valjda će pisati na stranici od faksa..jel zna netko od vas kad će biti konzultacije za izvanredne u vezi onog rada ?![]()
Istina je,jedna moja kolegica se rapitivala kod Sanje u referadi i Sanja je rekla da je sutkinja Banić na bolovanju i da će kroz dva tjedna imati ispit iz nomotehnike pa da će joj onda valjda reći kad će biti sastanaknavodno je prof. Banić tek neki dan pokupila naše radove pa će se to još malo odužiti do kad neznam mislim da je bila riječ o tome da je bolesna...
jedva čekam... :sad:Istina je,jedna moja kolegica se rapitivala kod Sanje u referadi i Sanja je rekla da je sutkinja Banić na bolovanju i da će kroz dva tjedna imati ispit iz nomotehnike pa da će joj onda valjda reći kad će biti sastanak
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.