Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Seksi ombudsman matija:grin:Samo info da sam bila u referadi, postavila pitanje zasto studenti druge godine imaju 11 ispita u 8 rokova koji se preklapaju. Konzultacije, sumnjam da mogu pomoci. Profesori se ne mogu svakom studentu prilagodjavati.
Odgovor koji sam dobila u referadi (Sanja) je "da je to tako, oni ne odlucuju o tome".
Jos bolje, kucala sam Kopricu na vrata, misleci, mozda on odlucuje. Vrata su bila zakljucana. Eto, cak sam htjela uci svojevoljno.
Toliko o mojem pokusaju.
Micek, procitaj naziv teme!!!
Engleski u 2 djela je gubitak vremena/retardacija.
Za nauku i upravu je stvar osobne procjene. Stvar je u tome da ti placas ispite za koje vremenski i sto se brojcano rokova tice, nemas vremea.
Btw, postoji institucija studentskog pravobranitelja na Pravnom fakultetu kojeg smo i mi dio.
Institucija??? Ja ga zovem seksi ombudsman Matija!
Rijec je o mladom, dragom, nadobudnom pravobranitelju koji ce se rado zauzeti za vas.
Prosle godine sam se obratila njemu vezano za problematiku koju sam onda imala i imam samo pozitivna iskustva.
Na stranicama pravnog fakulteta nalazi se pod studentski pravobranitelj, mail adresa od Matije kojem se mozete obratiti s upitom na pitanja ovog tipa. On direktno javlja visim instancama upite studenata za koje kao pravobranitelj na fakultetu smatra da su bitna.
Pozz
I ne samo to,nego nisu plaćali školarine,ako se ne varam ni smještaj u domovima. Na nekim fakultetima po Hrvatskoj još uvijek imaju rokove svaki mjesec,kao npr. u Osijeku na pravu,frendica studira,pa mi je pričala.evo vam malo komparacije sa studiranjem u bivšoj Jugi - na ispite se moglo izlaziti svakih 15 dana...a ne kao u današnja vremena 8 puta u jednoj ak. godini
nek se prisjete tih vremena samodopadne profe...
od kuda ova informacija, tj. gdje to piše?kad već naša udruga ne postoji hvala pravnicima:
jednoglasno je usvojen naš prijedlog za preraspodjelom rujanskog ispitnog roka 2015. godine te će se on održati u 2. i 4. tjednu rujna, čime će studenti imati tjedan dana više za pripremu i na taj način barem malo ublažiti posljedice nemogućnosti održavanja dekanskog roka jer će, nadamo se, održavanje ispita sredinom i krajem rujna imati slične rezultate kao i u onim vremenima kada smo računali na dva iskoristiva roka u rujnu (2. koji je bio sredinom rujna i dekanski koji je bio samim koncem mjeseca).
daj,molim te... tipicne predrasude prema ffzgu. oni su dokaz da se sve moze kada se hoce. niti kasne niti im je kaos kao kod nas. tako da molim te, nemoj pricat bzvz jer ne znas.ma dajte, taj filozofski! kako će oni provesti upise i kad će im početi predavanja? oni uvijek kasne sa svime i imaju katastrofu u svemu. samo nešto prosvjeduju. treba malo i reda i ograničenja.
ma nisu uopce bitni datumi. ej,dva dekanska!zapravo ipak je ovaj tjedan, ali daleko od onoga da do 30.9. trebaju biti zaključene ocjene...
imam i ja frendicu na filozofskom pa znam kako je. no dobro.. kod nas je jedini problem koščak koji ne želi ili ne zna davati info, a ostalo je sve standardno. tako je svuda gužva i zbrka. frendice na filozofskom i agronomiji su tek na upisima saznale da moraju platiti ispite koje opet upisuju (što im do tih upisa nije bio slučaj za razliku od nas). i još na agronomiji da isto moraju platiti punu cijenu faksa ako nisu ostvarili 30 bodova. tako da ima svuda svega, a možda je samo bilo do njihove neinformiranostidaj,molim te... tipicne predrasude prema ffzgu. oni su dokaz da se sve moze kada se hoce. niti kasne niti im je kaos kao kod nas. tako da molim te, nemoj pricat bzvz jer ne znas.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.