AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

petragalosi

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pravo vlasništva, šteta, kako nasljednik odgovara za dugove. 3 u indexu!
[DOUBLEPOST=1536576348,1536576262][/DOUBLEPOST]Pravo vlasništva, šteta, kako nasljednik odgovara za dugove.
3 u indexu! ‍♀

s0602

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pitanja s usmenog: dosjelost, rokovi, primjeri, šteta, odgovornost za štetu, pretpostavke štete, vrste odg. za štetu, neke primjere dati i odgovornost nasljednika za dugove...
4 u indeksu...
sretno svima :)

mape5

Super Moderator
da knjiga je stvarno super. izgleda da ima jako puno za čitat i učiti, i ima :) , međutim kad počneš čitati, postaje zanimljivo. Možeš puno životnih situacija (ko ima godina :) ) uzeti za primjere koji pomažu pri učenju.

Akrap

jel netko zna kad bi mogao bit rok iz ovog ispita u 11 mjesecu otprilike? na sredini mjeseca ili odmah pocetkom? hvalaa

Sanana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav svima! Molim vas, kakvo je sad stanje sa ispitom iz gradjanskog, usmeni samo ili i pismeni? Ja sam ponovno upisala ove godine nakon 10 godina pauze pa sam saaamo malo izgubljena ;):rolleyes: I kod koga bi bilo najbolje otici na konzultacije?

Nataša S

Pozdrav svima! Molim vas, kakvo je sad stanje sa ispitom iz gradjanskog, usmeni samo ili i pismeni? Ja sam ponovno upisala ove godine nakon 10 godina pauze pa sam saaamo malo izgubljena ;):rolleyes: I kod koga bi bilo najbolje otici na konzultacije?

Samo usmeni
prof. Kanceljak drži predavanja i ispituje, pa možda najbolje k njoj?
[DOUBLEPOST=1540197603,1540197487][/DOUBLEPOST]Da li je netko možda bio sad na predavanjima za izvanredne?
na jednom sam si komadiću papira napisala kod stjecanja posjeda napisala "ne pita", a ne mogu se sjetiti jel fakat rekla da stjecanje posjeda ne pita ili sam to napisala za nešto drugo

Sanana

Samo usmeni
prof. Kanceljak drži predavanja i ispituje, pa možda najbolje k njoj?
[DOUBLEPOST=1540197603,1540197487][/DOUBLEPOST]Da li je netko možda bio sad na predavanjima za izvanredne?
na jednom sam si komadiću papira napisala kod stjecanja posjeda napisala "ne pita", a ne mogu se sjetiti jel fakat rekla da stjecanje posjeda ne pita ili sam to napisala za nešto drugo
Super, hvala puno! :)

Nataša S

Ako je rok 12.11., kada možemo očekivati da će zaista biti ispit?
trebam pisati godišnji, pa da mi se ne desi da mi 9. (do kad su odjave) na studomatu iskoči da je ispit zbilja 12.

jel izlazi još neko na ovaj rok? kako vam ide?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Ne možeš očekivati ništa. Cijeli faks je u rasulu sa svim osim kad treba na upisu provjerit potpise da ti pokupe ekstra lovu na 'test semestra'. Tu su minuciozni.
Ja sam prije dvije godine pisao pet dana godišnjeg. Šmkrnem im se na datume. Isto je bilo, tipa ponedjeljak, pa me stavili u srijedu.

Nataša S

Rijesila! Carska dvojka
Pravo vlasnistva, definicija, kako nastaje
Cesija
Oporuka, vrste, opoziv
Zbilja nisu teska pitanja, al ja sam toliko blokirala da se nekih jednostavnih stvari nisam mogla sjetiti
Uglavnom, druga godina cista, ajmo dalje

manuelicaa

Rijesila! Carska dvojka
Pravo vlasnistva, definicija, kako nastaje
Cesija
Oporuka, vrste, opoziv
Zbilja nisu teska pitanja, al ja sam toliko blokirala da se nekih jednostavnih stvari nisam mogla sjetiti
Uglavnom, druga godina cista, ajmo dalje
Čestitam, a gdje je Wohooooooo? Haha

Sanana

Zna li netko kad je točno ispit idući tjedan i da li se može slušati? Nisam prijavila sad ovaj rok,htjela bih malo škicnuti kako to izgleda :))

goga

Dajte ljudi malo kolegijalnosti.......cetiri zadnja posta sa pitanjima, i nitko na nista ne reagira.....

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks