Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kod Kanceljakkod koga je na zadnjem roku odgovarao kraj abecede? Hvala
Jel ima neko pravilo kod njih kaj se tiče rotacije profesora, ili je to kako kad? Kod kog bi sad mogao kraj abecede doć? :/Kod Kanceljak
nemam pojma kak to ide kod njih :SJel ima neko pravilo kod njih kaj se tiče rotacije profesora, ili je to kako kad? Kod kog bi sad mogao kraj abecede doć? :/
Nema pravila.Jel ima neko pravilo kod njih kaj se tiče rotacije profesora, ili je to kako kad? Kod kog bi sad mogao kraj abecede doć? :/
A kaj ti točno nije jasno? Ja ti mogu "objasniti", ali to ce biti isto sto pise u knjizi/skripti.Jel može netko objasnit nalaz stvari i nužni prolaz?
U skripti je isto sto pise i u knjizi.nemam knjigu a u skripti mi nije ništa jasno![]()
Ja sam kod kanceljak imala par dana kasnije,a kod ostalih taj istiJel ispit iz građanskog uvijek dan koji je na studomatu ili koji dan kasnije?
Ja sam na S i kod Kanceljak sam, al mislim da cu ic samo slusat ispit......tko bi mogao onda na iducem roku uzet kraj abecede?jel može netko plis napisat kod koga je kraj abecede na ovom roku? Hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.