AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

pravnik5

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ima li netko kakvih iskustva s komisijom iz ovog predmeta? Bila bih jako zahvalna za bilo kakvo misljenje
Kolegica je imala na komisiji Hanu, Matanovac i Keglevic, svaki od njih ju je pitao po jedno, dva pitanja, i dali su joj 3. Svi su bili prosli taj put, cak i cura koja nije bas znala. :) sretno!

suzaaa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
i ja sam u 2. Bila sam vec jednom kod nje, super je ispitivac, ja sam pala zato jer nisam naucila kako treba. Pitala me pobojnost, animus novandi, zalozno pravo stjecanje, pravo gradenja

Tincincila

hahahahaha također. možda još nešto i naučim do 2 xD
Ja prije 11h ne znam ni kako se zovem, gdje cu o građanskom razglabati u 9ujutro.
Jebate. 14h, e to je sat, a ne ovo moje.
Aj sretno, naspavaj se ako nista drugo...

gia jordan

Ja sam kod Kanc u 11h
[DOUBLEPOST=1467703119,1467703069][/DOUBLEPOST]Moze li mi netko napisati da li treba naučiti ovaj ostavinski postupak na kraju? Vidim da ga nema u skripti od Montane

Tincincila

Položila jutros kod Kanceljak. Zaista je dobra ispitivačica, dobila sam 3, makar mi je htjela dati 4 al nisam dovoljno znala jedan dio pitanja. Ako zapneš, uskoči i navodi na odgovor.
Pitanja: prekomjerno oštećenje pretpostavke,
Sto je oporuka, sposobnost oporucitelja,
Javna oporuka
Sto je vlasnistvo, nacini stjecanja, objasniti nalaz stvari, sve o zabludi.
Gotovo je sa ovim faksom, ovo je bio zadnji ispit fala bogu.
Sretno svima na budućim rokovima!!

elenchi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Polozila danas kod Kanceljak, dobila 5. Pitanja : zastita posjeda, sve o tome, zatim ugovor o darovanju i opoziv darovanja, 2. nasljedni red pa par primjera i zalozno pravo. Profesorica je presuper, pomaze, sve pohvale.

Leptiric_20

da se pridruzim pohvalama za prof , strpljiva,pomaze daje primjere, moze se svojim rijecima objasnit
pitanja:
prekomjerno ostecenje
sluznosti
stvari
nuzni prolaz
nacela nasljedjivanja obasnit nacelo kaduciteta

ivancica21

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pridružujem se i ja pohvalama :)
pitanja:
- objektivna odgovornost - neispravan proizvod i odgovornost organizatora priredbi
- pravo služnosti - stjecanje - nužni prolaz
- simulirani posao
- nedostojan nasljednik

ivi12

Moze li mi neko reci od koga je ona skripta od 136 strana (vecina mi je rekla da po toj skripti uce),ili dati link? Hvalaa :)

leox

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav, da li netko možda zna kojim danom uglavnom bude komisija prvi dan roka ili nema pravila? Unaprijed hvala :)
zadnji put sam pala kod Kanceljak pa mi je rekla pošto sam idući put komisija da je to uvijek prvi dan roka:)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks