Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
[DOUBLEPOST=1466160340,1466160222][/DOUBLEPOST]Zdravo seljacki,zastara je institut koji nastupa ako odredeni subjekt ne uspije ostvariti svoja subjektivna prava u odredenom vremenskom periodu koji je propisan zakonom.Na primjer kupis mobitel na pretplatu i ne placas racune.Nakon nekog vremena nastupi ovrha i ako nemas para na racunu ili nekakvu pokretninu ovrhovoditelj se ne moze namiriti iz tvoje imovine.Ako se ne uspije namiriti u odredenom vremenskom roku ili ako ti nista na platis dobrovoljno nastupa zastara.Ista se prekida ako ti ovrhovoditelj uspije prisilno uzeti makar 50kn sa racuna i tece od
Hvala hvala hvala ti! puno mi je jasnije danas od jucer, dala sam si malo vise vremena i polako sam ju pocela kužiti..
Hvala lijepo jednostavnom primjeru!
Imas pivo![]()
Zdravo seljacki,zastara je institut koji nastupa ako odredeni subjekt ne uspije ostvariti.....
Hvala hvala hvala ti! puno mi je jasnije danas od jucer, dala sam si malo vise vremena i polako sam ju pocela kužiti..
Hvala lijepo jednostavnom primjeru!
Imas pivo![]()
Stranicu iza ti je odgovorenoJel zna netko koji profesor ispituje na TMT3, soba 33, 2. kat?
Samo skripta od Montane. Nista ti drugo ne treba.ljudi ja sam stari student i neko vrijeme sam pauzirala pa sad kada čitam ove postove sve mi je nekako novo, ako mi možete pomoći imam pitanje iz čega se uči na kraju, zakoni ili samo knjiga ili jedno i drugo?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.