AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Mozda mi zna tko reci za sljedeci rok u travnju, na studomatu pise 11. 04. dali je to konacan datum kad se odrzava ispit ili moze biti i npr. 15. 04.? I kojim se danom najcesce odrzava ispit? Hvala puno:)
. Može biti i drugi dan sve zavisi koliko se ljudi prijavilo, tko sve ispituje...uglavnom teoretski je moguće :)

Ina18

zna li netko postoje li mozda neke prezentacije sa predavanja ili nesto sto bi olaksalo ucenje , pogotovo onog dijela stvarnog prava sto se tice posjeda :S

marina24

780. Al ne moramo ucit vrijednosne papire i pravnu narav pravne osobe. Znaci kad se to oduzme ostane malo vise od 700 koje moramo znat.

jelka21

meni i kolegama je u 2 mju bila super! mislim da smo tad svi prosli, bila je bas pristupacna, izvlačila iz kolega za dvojku. pitanja: suvlasnišvo, cesija, stvari, podjele stvari, objasniti podjelu prema prometnosti, vlastoručna oporuka, desetak minuta odgovaranja ukratko, svakome po 4, 5 pitanja. imas u starijim postovima( prije dvije, tri god) sakupljena njezina pitanja, prolistaj malo, ponavljaj po njima, uglavnom se vrte uvijek ista!

2000

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
meni i kolegama je u 2 mju bila super! mislim da smo tad svi prosli, bila je bas pristupacna, izvlačila iz kolega za dvojku. pitanja: suvlasnišvo, cesija, stvari, podjele stvari, objasniti podjelu prema prometnosti, vlastoručna oporuka, desetak minuta odgovaranja ukratko, svakome po 4, 5 pitanja. imas u starijim postovima( prije dvije, tri god) sakupljena njezina pitanja, prolistaj malo, ponavljaj po njima, uglavnom se vrte uvijek ista!
Hvala hvala hvala!!! :D :D

Ina18

zna li netko koje ugovore iz obveznog prava najcesce pitaju ili bar na koje da se najvise obrati pozornost?

marina24

Kupoprodaja, ugovor o dozivotnom i dosmrtnom uzdrzavanju, darovanje i ugovor o gradenju. Njih nauci, a ostale procitaj tek toliko da okvirno znas o cemu se radi

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks