Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Za nistetnost nema rokaJa sam kod kanceljak u petak... mogu reć da o svemu znam pomalo, jedino me sve one vrste tužbi zezaju... vidjet ćemo oće bit dosta, samo da ne zblokiram
Sretno svima !
e da, i jel zna neko rok kod ništetnosti, mora da mi je negdje promaklo?
Na koje si slovo? Znači moguće je na ovom ispitu da nisu uvijek ispiti ponedjeljkom. Sretnoo!Ja sam kod kanceljak u petak... mogu reć da o svemu znam pomalo, jedino me sve one vrste tužbi zezaju... vidjet ćemo oće bit dosta, samo da ne zblokiram
Sretno svima !
e da, i jel zna neko rok kod ništetnosti, mora da mi je negdje promaklo?
Imali smo pismeni. Rekla je prof. da je to eksperimentalni na ovom roku pa će vidjeti hoće li ga uvoditi i za ubuduće. Što se tiče pismenog dijela, imali smo 20 pitanja (na nadopunjavanje) i 20 minuta. Nije bilo jako teško, ali u tih 20 minuta je ipak potrebno imati u glavi posložene sve institute i dijelove građanskog da bi se to dobro riješilo. Bilo je nadopunjavanje o zastari, o solidarnom jamstvu, o nužnom dijelu, o pravu vlasništva, o materijalnog odgovornosti za nedostatke, novčanoj naknadi i šteti, vrstama krivnje...Kolege moze pitanja od kustrak od danas?
Kod kustrak danas svi, rekla da udemo u dvoranu pored ponavljati i da ju pricekamo i onda dode s pismenima, nije bilo nikakve obavijesti na studomatu o tomeOvo ohrabruje! Osim ako ne nastave trenirat strogocu pa stave obavezan usmeni svima ili pitanja koja traze malo dublji zahvat u materiju..no mantrajmo pozitivno! Nego nisam shvatila..svi ste pisali pismeni ili samo kod Kustrak? I gdje ste pisali..to vam je bila obavijest vec na studomatu ili bas iznenađenje?
Prosla kod HanaOd nas 9 sedmero je proslo..pisali smo pismeni i svi prihvatili dvojke..zastara,subjektivna odg,vrste krivnje,vrste osobne sluznosti,treci nasljedni red,u kojem stupnju spadaju ujak i necakinja(tako nesto)dosjelost..navest javno dobro opce uporabe,rok za podizanje mat odg.,i nesto na sto smo morali odg pobojnost i nistetnost,ne mogu se sjetit kak ide pitanje..uglavnom,nisam rijesila ajmo rec 12 crta za nadopunjsvanje s tim da sam nesto sigurno dobro napisala a nesto sam bzvz tek toliko da nije prazno i eto polozila al samo uz srecu..i stvarno su ova pitanja osnove osnova...sretno svima
![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.