AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

ines09

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pa ako se ja ne varam, naknada štete se sastoji u novčanom ekvivalentu, samo je razlika kod nematerijalne štete, je satisfakcija koja može biti moralna i novčana. Moralna tipa da se objavi neka presuda, opozove uvreda, a novčana da mu se da svota novca oštečeniku. A kod naknade štete ovako pazi se je li ugovorena odgovornost ili deliktna. Deliktna je potpuna naknada, a ugovorena se može sporazumno dogovoriti.
Ndm se da sam ti pomogla..

I da vidim ispit je odmah u ponedjeljak..

ines09

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam ti bila prošli put kod nje, dosta se dugo odgovara, ja sam bila 45min unutra, pita dosta, a i pomaže
Ako ne znaš neko pitanje da ti zamjensko, ali ga moraš bez greške odgovorit
Nije strašno, ali dosta podpitanja zna ti dat pa se malčice izgubiš.
Ja sam u pon kod Hana..

peroz

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja isto kod Kuštrak, četvrtak, kaj ta žena ima ispitivat 40 min ?? jbte... znaci pad, eh da nas Hano potrefil...

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja sam kod Kanceljak u srijedu . Inače i ja sam bila kod kuštrak managic ok je ali dugo pita i koliko sam ja stekla dojam Nema nešto što najčešće pita neka pitanja koja baš voli pitati nego ono općenito što joj padne na pamet....

Ps ima li još tko kod kanceljak?

selma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ma ja sam na drugom zimskom roku slušala ispite kod sve troje, i nekako mi se Kuštrak Managić učinila najzahtjevnijom.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks