AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

arnela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hvala puno

Zna li netko koje dijelove u novoj knjizi ne treba učiti?
Hvala na odgovoru

Zna li netko koje dijelove iz knjige ne treba učiti?
Hvala na odgovoru

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Da li postoje neki obvpr. odnosi koji ne zastarijevaju?jel tko zna odgovor na o pitanje

molim te sredi ju cim prije , ja radim montanu i dosta toga fali,recimo teorije pravne osobe,,ostavinski ostupak,,,brisovna tuzba je samo definicija fale rokovi

kako se izracunavaju kamate?
to dvoje ne moramo znati

hvala puno

Zna li netko koje dijelove u novoj knjizi ne treba učiti?
Hvala na odgovoru

Zna li netko koje dijelove iz knjige ne treba učiti?
Hvala na odgovoru
ne moras one teorije pravne osobe,ostavinski postupak i vrijednosne papire

ANA1003

Iz cega si ucila? Cestitam :D
hvala :) ucila sam iz skripte od 134 str. (valjda je to montanina), a nešto što mi nije bilo jasno sam procitala u knjizi..bazirala sam se na pitanja sa foruma..i treba puno ponavljati da ti to sve sjedne..

cimiii

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
evo ih mojih dojmova kod hana:) lik je čist ok, osobno puno ugodniji od managić! slažem se sa svim komentarima do sad:) moja pitanja su bila sklapanje ugovora, što znam o založnom pravu, lex comissoria(tog se nikak nisam mogla sjetit,al sam prošla,dvojkica u indexu)
učila sam cca mj dana, al ono UČILA. prosječno 7-9sati dnevno, al full koncentrirano cca4 sata,možda i nešto više. da nisam bila kod njega,sumnjam da bi prošla.+ potrefio me pitanja koja sam znala, da me pitao z.k il stvarna prava na tuđim stvarima,pala bi.. (možda nekog ohrabri,ja sam se full prepala kad sam vidila da neki uče podosta unaprijed( što preporučam ))sve u svemu, svima puno sreće i čvrste živace!!

peroz

Da se ranis kad ucis građ ili radno, umjesto da su podjeljeni barem u 2 djela..... ma nabijem ih skupno...

sufi

par postova prije kaze kolegica ne treba uciti vrijednosne papire, teorije prav.osobe i ostavinski postupak.

Vugra

zadnja skripta objavljena u pdf-u, valja?
ako sam dobro skužila to je montanina skripta po kojoj svi uče, samo prepravljena novom knjigom?

mape5

Super Moderator
Pisalo je i prije 13.4 nažalost, da je bar 16 og
eto ja gledam... građansko rok 13.04. Ali ja mislim da će oni, kad prođu rokovi za odjavu, možda staviti i koji drugi dan za ispitivanje. Tako je i radno i socijalno 13.04. što ne znači da će taj dan baš biti za sve.

Pitanje: s obzirom da su u novoj knjizi za Građansko promjene nastale vezane uz obiteljski zakon, a na katedri za obiteljsko pravo je obavijest..."Ustavni sud Republike Hrvatske je rješenjem U-I-3101/2014 pokrenuo postupak za ocjenu suglasnosti s Ustavom Obiteljskog zakona ("Narodne novine" broj 75/14.). Stoga ispitnu literaturu do donošenja konačne odluke Ustavnoga suda predstavlja Obiteljski zakon iz 2003. te udžbenik iz 2007. godine....
da li to onda znači da zapravo učimo po staroj knjizi? jel sam ja to dobro skontala ili nisam ? :hm:

Aine

curke, ja sam gledala rokove jos u 2.mjesecu i zapisala sam si na papiric 16.4. i meni je fakat tako pisalo

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks