Horiemon
Kronično vaš, 0-24
Jbga, vrućine su velike. Pa znanje ISPARAVA brže nego inače.ne mogu nikako naučiti ovaj predmet, a fakat ga učim po cijele dane,ali mi jednostavno ne ide...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Jbga, vrućine su velike. Pa znanje ISPARAVA brže nego inače.ne mogu nikako naučiti ovaj predmet, a fakat ga učim po cijele dane,ali mi jednostavno ne ide...
a super:sad: nista, probat cemo. ljudi moji,kak vam ide ucenje? meni ocaaajno!uglavnom bude prvi ili drugi dan ispit.
Da, nece preko vikenda stavljat raspored. I normalno je da kasne, tako je uvijek s gradanskim.Pa kada se misli stavit raspored ispita? Zar uvijek tako kasne? Već je petak danas, znači li to da ćemo tek u ponedjeljak moći vidjeti kada imamo ispit, gdje i kod koga?
Ako bude dekanskog bit ce ispit iz svih predmeta pa tako i iz ovog. A dekanski ce najvjerojatnije biti kao i svake godine jer se potpisuje peticija cijeli 9 mj.sta mislite da li cemo imat dekanski rok iz ovog ispita i da li ce produzit starom programu ?
Zakon.po mojem iskustvu ja sam kod nje odgovarao i dobio 4 a da knjigu nisam ni pogledao.
Ajmeee,puno ti hvala! Fokusirat cu se na ono kaj najvise pita. Idem probat,prvi mi je put pa nemam kaj izgubit.jos jednom puuuuno hvala!po pričama s foruma kažu za nju da ide u detalje i da se kod nje treba učiti iz knjige da skripta ne prolazi i da je prolaznost loša.a po mojem iskustvu ja sam kod nje odgovarao i dobio 4 a da knjigu nisam ni pogledao. najvažnije ti je kod nje da odgovoriš na ono pitanje koje ti ona postavi a ne da počneš pričati nešto treće. voli kada navodiš primjere a pitanja koja ona često pita i važno je kod nje da se zna jesu zastara, zatim ništetnost i pobojnost,posjed,vlasništvo, zemljišne knjige i odgovornost za štetu, ugovore koliko sam skužio ne pita. sve u svemu meni je prof ok i ako si spremna proći ćeš.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.