Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
...može link??? pls...zablokirao mi je mozak i sad se nemrem sjetit na kojoj je to stranici...unaprijed zahvaljujem!objavljen je raspored za bolonjce...
...može link??? pls...zablokirao mi je mozak i sad se nemrem sjetit na kojoj je to stranici...unaprijed zahvaljujem!![]()
3.2. u 8h kod hanejel netko zna kad i kod koga je stari program...
Vidi malo prijašnje postove, ovo pitanje se postavilo već 100000 puta i imaš odgovore, dojmove i mišljenja na prethodnim stranicama :laughing:Kao sto vidim kod profesorice Romane Matanovac sam... zanima me samo kakva je ta profa? Mislim jel se da kod nje svojim rijecima blebetat iliii... Jel ok u dusi?(iako mi prolaz ne pada jos na pamet) Sretno svima
![]()
Hehehe...Vidi malo prijašnje postove, ovo pitanje se postavilo već 100000 puta i imaš odgovore, dojmove i mišljenja na prethodnim stranicama :laughing:
Da ja mogu birati profu išla bi definitivno kod nje na ispit ali to više nažalost, za nas SP, nije moguće jer smo uvijek kod Hanića.
Ne bas bajno...slabo, a dosta dugo ucim. Vise mi je od svega zlo. Tebi?? Kod koda si na ispitu? I da... pitanje jedno za sve...ljudi kako vam ide učenje? ja sam na izmaku snaga!!
je to je točno, tako je to kod njih ni ne znaš el si prošao il pao a već moraš priajvit-sve samo da nam pare izvuku!!:dry:Da li netko zna kada su točno prijave za slijedeći rok, obzirom da su ispiti 31.1. i 3.2., a prema vodiču i rasporedu prijavljivanja i polaganja ispita na stranici veleučilišta je bio rok jučer i danas, 27. i 28.1., prije završetka prethodnog ispitnog roka?
Greška u pisanju brojki ili ??
Ja već lagano dobivam ospice od služnosti, založnog prava i prava stvarnog tereta. Mislim da mi to gradivo ne bi ušlo u mozak ni da je u tekućem stanju pa da ga doslovno mogu ulijevati u mozak :bonk:ljudi kako vam ide učenje? ja sam na izmaku snaga!!
Kakav poziv??? Gdje se to nalazi???:confused2:Što je to poziv?! I dali je lagator-zapisovnik, nasljednik?? hvala![]()
Nisi jedina, ima nas više koji smo pukli. Par postova niže sam se izjadao.Ja već lagano dobivam ospice od služnosti, založnog prava i prava stvarnog tereta. Mislim da mi to gradivo ne bi ušlo u mozak ni da je u tekućem stanju pa da ga doslovno mogu ulijevati u mozak :bonk:
Čak štoviše, mislim da bi ih moj mozak smatrao neposrednim imisijama i tražio bi njihovo uklanjanje. hehehe...pukla sam :laugh:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.