AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

ŽELJKA

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja imam jednu informaciju da je rečeno (starom programu na ispitu) da se može birat... Nisam bila, ne znam, iz druge ruke je, pa kog' dalje zanima, nek' još provjerava...
može se birati...ja sam po bolonji i samo sam na prijavnicu napisla prof. Matanovac i bila sam kod nje, a na tom roku je prvi dio abecede bio kod Hane (ja se prezivam na B), znači da se može birati

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jedna cura je rekla na predavanju da je Sanja iz referade rekla da za većinu predmeta možemo birat, samo da napišemo ime prof na prijavnici!

ineska

jel mi može neko reć koju točno (nešto sam čula da ima novo izdanje) knjigu trebamo i koje dijelove u knjizi se ne treba učit...zahvaljujem

xxx

Jedna cura je na predavanjima kod Matanovac zabilježila koji dijelovi ne trebaju, to su:
* stari propisi ( tu se misli na tipa propisi 1978 kao i sve što se tiče bilo kakve povijesti) - nažalost tu nije bila konkretna;
* teorije, osim advekcijske (kod odgovornosti za štetu)
* mjenice i čekovi
* nasljedni postupak

još jedan dodatak ako idete kod Matanovac: rekla je na predavanjima da ne pita Ugovore o uslugama a ni one kupoprodajne, o zajmu, najmu- to pita kao samo za višu ocjenu.

Pa ..sretno nam svima bilo

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
oni koji su riješili građansko na roku u 4.mj molim pojašnjenje par str.unazad po temi vidim da spominjete da ste učili po nekoj skripti od 131str, pa netko kaže 134str. LJUDI PLEASE KOJA JE TO SKRIPTA po redu u skriptarni, i da li je netko učio po skripti kolegice ANCI, mislim da je već netko pitao za mišljenje kakva je skripta ali nitko se nije oglasio..
thx puno,svaka inf. o ispitu iz građanskog dobrodošla je!!

Marinica

oni koji su riješili građansko na roku u 4.mj molim pojašnjenje par str.unazad po temi vidim da spominjete da ste učili po nekoj skripti od 131str, pa netko kaže 134str. LJUDI PLEASE KOJA JE TO SKRIPTA po redu u skriptarni, i da li je netko učio po skripti kolegice ANCI, mislim da je već netko pitao za mišljenje kakva je skripta ali nitko se nije oglasio..
to ti je ova zadnja najviše puta skinjena

xxx

To ti je jedna te ista, stvar je u tome da je netko stavio kod printa manji font pa je izašlo par stranica manje.
Mislim da je to skripta od Montane - provjeri u skriptatrnici - ja učim po njoj i super je.
Sve skripte su ok i po kojoj god da učiš bit će ti za prolaz, samo treba naučiti. :happy:

anaya

dali možemo birati kod koga želimo odgovarati i ako prvi puta izlazimo ili to vrijedi samo za 3 put???
Isto pitanje...

jedna cura je rekla na predavanju da je Sanja iz referade rekla da za većinu predmeta možemo birat, samo da napišemo ime prof na prijavnici!
A da li to vrijedi samo za bolonjce ili i za nas po starom programu?! :unsure:

ivanaaaa

Dragi moji..ja imam knjigu iz 2009, 12 izdanje pa me zanima jel mogu uČiti iz nje (isti su autori)??
Jel netko uČio po toj novoj jer neznam da li je sliČna staroj??
(duboko se nadam da izdanje iz 2006 ima manje od 770 str pa da se prebacim na njega :d )

hvala

Marinica

Dragi moji..ja imam knjigu iz 2009, 12 izdanje pa me zanima jel mogu uČiti iz nje (isti su autori)??
Jel netko uČio po toj novoj jer neznam da li je sliČna staroj??
(duboko se nadam da izdanje iz 2006 ima manje od 770 str pa da se prebacim na njega :d )

hvala
možeš! sva izdanja su ti tu negdje
al bolje iz novijih učit jer su se neke stvari promijenile

lolly

Isto pitanje...

A da li to vrijedi samo za bolonjce ili i za nas po starom programu?! :unsure:
Koliko ja znam to vrijedi samo za stari program što i stoji na oglasnoj ploči na ulazu u gundulićevoj...

lolly

teško pitanje... neki kažu matanovac neki ernst!!! pitanje je sad

p.s. kad je prijava za ovaj rok sredinom šestog?

Martina

a koga onda izabrati?:unsure:
ako više naštrebaš - Matanovac
ako naučiš više s razumijevanjem - Hano

Dok sam odgovarala kod Hane nisam se baš mogla sjetit definicije i pitala sam jel može na primjeru. Reko je "naravno"
Kod Matanovac totalno suprotno

Opet, ovo je moje mišljenje i naravno to je inividualna stvar

Adriana

heloha people..jel mi moze tko reci jel ucio po ovoj skripti od 192 str. i kakva mu je ???
teška i nepregledna,puno podataka,sve izgleda važno,trebalo bi se orjentitrati na pitanja koja pitaju.

ima li tko kakav savjet,na što najviše obratiti pažnjui jesu li dovoljna pitanja s foruma ili?

pjosy

ljudi moji... učim to građansko već "godinama" ali posao, dijete, kuća itd, i nekako već 2 godine svaki puta ne odem na ispit. Ne znam više kod koga ići polagati... molim neke savjete...
hvala svima...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks