Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
literatura: Klarić i Vedrić, 2008.g. (i rekao je da ne smijemo imati kopiranu knjigu?:confused2: pa neću ju nosit na predavanje:crazymože netko reči šta bilo jučer na predavanju!!!hvala!
koja skripta je najbolja?ja nadobudno krećem od danas sa štrebanjem i izlazim na rok 9.-14.11.)
sretno svima
... naravno učim po skritpi
ona od 130 stranica je meni nekako naj.. doslovno prati po knjizi sve najvažnije... ja usput čitam i knjigu,ali u principu nemam što dodati..osim što u knjizi pogledam primjere za nešto i to je to.koja skripta je najbolja?
koliko ima str knjiga uopce?
:happy: čudno pitanje nije, a da je relativno :laughing: je, da, relativno je i vrlo individualno! Nisam polagala ni jedan jer su i meni, baš kao i tebi ostala :wink5: ta povelika i poteža dva...pa sam donedavno također bila u sličnoj dvojbi i odlučila se za ovaj...zašto?! Zato što je od strane fakulteta ocijenjen kao mrvičak lakši...dodijeljeno mu je 6,5 ECTS, dok Radno prednjači sa 7! Razgovarala sam i sa podosta kolega koji su položili...i nisu mi se uspjeli usaglasiti oko toga koji im je jednostavniji, a koji kompliciraniji...pa sad, nadam se da sam pomogla, bar mrvičak :wink5:znam da je ovo možda malo čudno pitanje i da je sve to relativno, ali ipak što mislite koji ispit je lakši - građansko ili radno, gdje je veća prolaznost a manje literature. Ostala su mi ta dva ispita iz II.god. pa eto ne znam bi prvo počela učiti a da se što prije rješim, pa molim iskustva onih koji su polagali oba ispita, čisto usporedbe radi :unsure:
Navedeni su ti u temi Oglasna ploča!kad su rokovi i prijave do kraja 2009. godine za građansko
Samo jedna mala korekcija na zadnjem slovu :wink5: Vedriš i da, tak' se zove asistent, Hano Ernst. Slažem se s tvojim dojmovimaliteratura: Klarić i Vedrić, 2008.g. (i rekao je da ne smijemo imati kopiranu knjigu?:confused2: pa neću ju nosit na predavanje:crazy
samo je usmeni ispit.
počeli smo s gradivom...
ugl-nešto općenito...( temeljna načela građ.prava, izvori gp-a, subjektivno gp, objekti gp-a)...
profesor je dosta brz:mellow:
rekao nam je koje str.možemo slobodno preskočiti: 41-46; 55-59.
nisam dobro čula ime profača: Hano Ernst??:crazy:
Živa istina! I meni je u tom smislu građansko bolje!:happy: E, ima i još jedna fora s ovom čestom dvojbom Građ. ili Rad... Kako je ko' koji tip! Pazi sad; G. se odnosi na knjigu! Istina je, debela je, ali samo je jedna i unutra je sve! Ja sam recimo sistematičarka i draže mi je sve na jednom mjestu, nego kao npr. kod R. gdje osim jedne knjige imaš još par zakona, sa još jednako toliko, ako ne i više izmjena i dopuna...ne znam baš točno taj popis literature, no nebitno za sada, bitno je to da nije sve na jednom mjestu, u samo jednoj knjizi, pa makar i debeloj :laughing: Dakle, kako tko više voli :wink5: imati jednu stvar na stolu ili kombinirati više njih :tongue2: odluka je na vama! Ili, da se malo našalim, a usput ostanem i ozbiljna :crazy: učite iz skripte, pa vam je uvijek sve u jednoj hrpi, veselo, he he!
imaš u masarykovoj..90 kuna s uvezom:happy:Moze li netko rec dokle se doslo s gradivom sad na predavanju?
i ima li kopija te knjige u masarikovoj?
:five: kužimo se, anči!Živa istina! I meni je u tom smislu građansko bolje!
Samo knjiga.uči se samo iz knjige,(mislim nije samo ,s obzirom na veličinu) ili imaju neki zakoni koje treba znati??
Moze li netko rec dokle se doslo s gradivom sad na predavanju?
i ima li kopija te knjige u masarikovoj?
Još samo jedan mali osvrt na prvo predavanje...41-48 se mogu preskočiti, pa eto malog ispravka. Kod subjektivnog građanskog prava, kod teorija volje, interesa...rekao je da to neće pitati na ispitu, bitno mu je samo da razumijemo što su te teorije i koja im je društvena uloga. Spomenuo je i da na ispitu često zna pitati- da li su zamjenjive stvari potrošne stvari?! Odgovor je ne.literatura: Klarić i Vedrić, 2008.g. (i rekao je da ne smijemo imati kopiranu knjigu?:confused2: pa neću ju nosit na predavanje:crazy
samo je usmeni ispit.
počeli smo s gradivom...
ugl-nešto općenito...( temeljna načela građ.prava, izvori gp-a, subjektivno gp, objekti gp-a)...
profesor je dosta brz:mellow:
rekao nam je koje str.možemo slobodno preskočiti: 41-46; 55-59.
nisam dobro čula ime profača: Hano Ernst??:crazy:
Jel to već objavljena informacija da je 9. ispit?ej... ja izlazim sad 9. na ispit.. i koma mi je ovo ucit... gradivo i nije toliko teško al je toga definitivno previse i sve mi se smotalo i , iskreno, nejde mi nikak! ima jos ko da se muci sad za ovaj rok? kako vama ide?
nadam se dobrim pitanjima
puno srece svima koji uce...
mene zanima ista stvar, jel to sigurno da je ispit u ponedjeljak?Jel to već objavljena informacija da je 9. ispit?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.