AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

bihter

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Danas kod Kanceljak: nedostojnost nasljednika, šteta, pretpostavke odgovornosti za stetu, zastara, konvalidacija i jos par pitanja kojih se ne mogu sjetiti. Meni osobno Kanceljak do sada najgora profa na usmenom, ali prolaz je tu

Posljednje uređivanje od moderatora:

nijo

Danas kod Kanceljak: nedostojnost nasljednika, šteta, pretpostavke odgovornosti za stetu, zastara, konvalidacija i jos par pitanja kojih se ne mogu sjetiti. Meni osobno Kanceljak do sada najgora profa na usmenom, ali prolaz je tu
Stvarno? Zašto? Ja sam jednom bio slušač i palo je više od pola ljudi ali je to bilo zato što nisu znali ili ništa ili su rekli nešto pa kiksali svako potpitanje koje im je postavila a bile su i čak dvije četvorke

bihter

zašto najgora do sada na usmenom?
Osobno sam imala osjećaj kao da toliko gleda sa visoka, cijelo vrijeme vrti kosom, neukusno bulji da ne znas gdje da gledas a meni to sve dodatno pojačava stres samog ispita.. Ne znam ja sam stvorila takav dojam, mozda je nekome bila super ali meni nije :)

sa3sa3

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Osobno sam imala osjećaj kao da toliko gleda sa visoka, cijelo vrijeme vrti kosom, neukusno bulji da ne znas gdje da gledas a meni to sve dodatno pojačava stres samog ispita.. Ne znam ja sam stvorila takav dojam, mozda je nekome bila super ali meni nije :)
Ista stvar se i kod mene dogodila. Tako da te skroz razumijem.

Ivana1611

Moja pitanja jučer su bila sto je pravni posao? Nabrojit vrste i objasnit 2 skupine po izboru; predugovorna odgovornost; Što su sluznosti? Nacela? Stvrna služnost? Kako se osniva? Nužni prolaz; i nasljednička izjava- sve o tome, kakva može biti,i jos onaj ugovor iz nasljednog dijela.

fakin

Super Moderator
kanceljak definitivno ne gleda sa visoka, to je jedna od normalnijih i pristupačnijih osoba na našem faksu, očito vam je dojam potpuno kriv i subjektivan ili niste bili kod ostalih profesora na predavanjima i ispitima...

Aine

Ako Kanceljak gleda svisoka, onda ne znam u kojoj paralelnoj dimenziji zivite. Budite fer, recite da niste imali pojma i zato niste prosli. Sve ostalo su lovacke price.

wooya

Pozdrav svima. Vjerujem da se ovo pitanje potegnulo vec stotine i stotine puta al evo, jos jednom. Ajde mi molim vas recite realni rok za naucit gradansko. Znam da je individualno, al onako, okvirno. Nemam vremena za ucit 5, 6 sati dnevno kao sto su neki spominjali jer radim po 8, 9 sati dnevno. Pa eto... hvala vam na odgovoru( i da, namjeravam ucit iz skripte)

fakin

Super Moderator
mogla si onda napisati koliko imaš vremena za učiti dnevno :D ako je to 1-2 sata onda ti je mjesec dana i više nego dovoljno, ako brzo kopčaš stvari i 3 tjedna bi bila dovoljna...

Lukap

Pozdrav svima. Vjerujem da se ovo pitanje potegnulo vec stotine i stotine puta al evo, jos jednom. Ajde mi molim vas recite realni rok za naucit gradansko. Znam da je individualno, al onako, okvirno. Nemam vremena za ucit 5, 6 sati dnevno kao sto su neki spominjali jer radim po 8, 9 sati dnevno. Pa eto... hvala vam na odgovoru( i da, namjeravam ucit iz skripte)
Po meni isto 3-4 tjedna više nego dovoljno, skripta sasvim dovoljna za prolaz. Sretno

LinaZG

Zna li itko kakva je praksa bila do sada kada su rokovi padali na petak?
Da li stave odmah taj petak ili budu idući tjedan?
Obično ako pada na ponedjeljak, ispit bude u srijedu...

teya18

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Na predavanju je rekla ako je u petak rok onda je u ponedjeljak ispit pa se nadam da je tako.
[DOUBLEPOST=1499236789,1499236570][/DOUBLEPOST]Na predavanju je rekla ako je u petak rok onda je u ponedjeljak ispit pa se nadam da je tako.

LinaZG

Hvala ti. :)
Evo, stavili su na studomat. Ja sam u grupi koja je 9.7. U 10 h... Jedino što je problem što 9. Pada u nedjelju, pa vjerujem da su zapravo mislili 10.7 Što je ponedjeljak.

mape5

Super Moderator
Hvala ti. :)
Evo, stavili su na studomat. Ja sam u grupi koja je 9.7. U 10 h... Jedino što je problem što 9. Pada u nedjelju, pa vjerujem da su zapravo mislili 10.7 Što je ponedjeljak.
daj ti to provjeri sa referadom da nije 7.7.

LinaZG

daj ti to provjeri sa referadom da nije 7.7.
Eee... Bila sam u predinfarktnom stanju dok sam čekala da mi se nalouda komp, da vidim da nije možda petak kao što si napisala. Hvala Svemiru, nije. U ponedjeljak je!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks