Mislim da je samo Kanceljak na zadnjih par rokovaKanceljak ima u srijedu u 11.
Kod nje sam već slušala ispit, pa me zanima da li još netko od profesora ispituje na ovom roku i kada?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mislim da je samo Kanceljak na zadnjih par rokovaKanceljak ima u srijedu u 11.
Kod nje sam već slušala ispit, pa me zanima da li još netko od profesora ispituje na ovom roku i kada?
Aha, nisam to znala, hvalaMislim da je samo Kanceljak na zadnjih par rokova
Stvarno? Zašto? Ja sam jednom bio slušač i palo je više od pola ljudi ali je to bilo zato što nisu znali ili ništa ili su rekli nešto pa kiksali svako potpitanje koje im je postavila a bile su i čak dvije četvorkeDanas kod Kanceljak: nedostojnost nasljednika, šteta, pretpostavke odgovornosti za stetu, zastara, konvalidacija i jos par pitanja kojih se ne mogu sjetiti. Meni osobno Kanceljak do sada najgora profa na usmenom, ali prolaz je tu
Osobno sam imala osjećaj kao da toliko gleda sa visoka, cijelo vrijeme vrti kosom, neukusno bulji da ne znas gdje da gledas a meni to sve dodatno pojačava stres samog ispita.. Ne znam ja sam stvorila takav dojam, mozda je nekome bila super ali meni nijezašto najgora do sada na usmenom?
Ista stvar se i kod mene dogodila. Tako da te skroz razumijem.Osobno sam imala osjećaj kao da toliko gleda sa visoka, cijelo vrijeme vrti kosom, neukusno bulji da ne znas gdje da gledas a meni to sve dodatno pojačava stres samog ispita.. Ne znam ja sam stvorila takav dojam, mozda je nekome bila super ali meni nije![]()
Po meni isto 3-4 tjedna više nego dovoljno, skripta sasvim dovoljna za prolaz. SretnoPozdrav svima. Vjerujem da se ovo pitanje potegnulo vec stotine i stotine puta al evo, jos jednom. Ajde mi molim vas recite realni rok za naucit gradansko. Znam da je individualno, al onako, okvirno. Nemam vremena za ucit 5, 6 sati dnevno kao sto su neki spominjali jer radim po 8, 9 sati dnevno. Pa eto... hvala vam na odgovoru( i da, namjeravam ucit iz skripte)
daj ti to provjeri sa referadom da nije 7.7.Hvala ti.
Evo, stavili su na studomat. Ja sam u grupi koja je 9.7. U 10 h... Jedino što je problem što 9. Pada u nedjelju, pa vjerujem da su zapravo mislili 10.7 Što je ponedjeljak.
Eee... Bila sam u predinfarktnom stanju dok sam čekala da mi se nalouda komp, da vidim da nije možda petak kao što si napisala. Hvala Svemiru, nije. U ponedjeljak je!daj ti to provjeri sa referadom da nije 7.7.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.