AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

Isadora

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolegice, vidjela sam na merlinu predavanja ali ne i tih 122 pitanja koja spominjete, gdje ih mogu nac? hvala :D
Kolegice imate ih tu na forumu, mislim 77 str. foruma ove teme, nemojte mi uzeti za zlo ne znam tocno.. Pitanja su u biti boldani naslovi u knjizi.. Bitno je da znate o svemu reci bar nesto, moze i svojim rijecima, dapace...I ako to savladate nemate bojazni kod koga god zapadnete.. Nitko vas za 2 nece pitati u detalje..

dina28

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolegice imate ih tu na forumu, mislim 77 str. foruma ove teme, nemojte mi uzeti za zlo ne znam tocno.. Pitanja su u biti boldani naslovi u knjizi.. Bitno je da znate o svemu reci bar nesto, moze i svojim rijecima, dapace...I ako to savladate nemate bojazni kod koga god zapadnete.. Nitko vas za 2 nece pitati u detalje..
Hvala kolegice, potrazit cu onda oko 77 str :D
[DOUBLEPOST=1486923391,1486922066][/DOUBLEPOST]
Hvala kolegice, potrazit cu onda oko 77 str :D

bane

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel netko zna u koliko sati je sutra usmeni? Hvala :)
[DOUBLEPOST=1487252866,1487252747][/DOUBLEPOST]Jel netko zna u koliko sati je sutra usmeni? Hvala :)

uniball

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Meni sad piše u studomatu da nemam ispita u tijeku, a prijavio građansko za sutrašnji rok. Je li može netko napisati kad je ispit. Prijavio sam ga i svakako idem. Samo ne znam kad. :)

Aine

Meni sad piše u studomatu da nemam ispita u tijeku, a prijavio građansko za sutrašnji rok. Je li može netko napisati kad je ispit. Prijavio sam ga i svakako idem. Samo ne znam kad. :)
Si rijesio/la ?

nijo

Jel mi, obzirom da nam se predmet zove UVOD u građansko pravo, moramo znat one razne teorije i kojekakve stvari u knjizi koje nam nitko nije spomenuo na predavanjima (npr paulijanska tužba) i koliko detaljno uopće ispituju?Svi kažu da je Kanceljak super, takvom se i čini, ali kakvi su ostali?

fakin

Super Moderator
Jel mi, obzirom da nam se predmet zove UVOD u građansko pravo, moramo znat one razne teorije i kojekakve stvari u knjizi koje nam nitko nije spomenuo na predavanjima (npr paulijanska tužba) i koliko detaljno uopće ispituju?Svi kažu da je Kanceljak super, takvom se i čini, ali kakvi su ostali?
hahahaha ovo je predobro. predmet nam se zove uvod, zato što sve što se tiče građanskog prava sadrži 3 knjige i oko desetak zakona.

sve što je u ovoj našoj knjizi (osim onih izbačenih dijelova) moraš znati.

nijo

hahahaha ovo je predobro. predmet nam se zove uvod, zato što sve što se tiče građanskog prava sadrži 3 knjige i oko desetak zakona.

sve što je u ovoj našoj knjizi (osim onih izbačenih dijelova) moraš znati.
Moglo je i bez ovog "smijeha" kolega iako mi je drago da sam Vas oraspoložio. Obzirom na način na koji odgovarate, rekao bih da me zbog ovog smatrate idiotom ali pitanje sam postavio jer navedene pojmove nisam vidio među pitanjima koja su postavljena kolegama na ispitnim rokovima, a nisam ih čuo ni na predavanjima za redovne studente (nije ih se ni spomenulo "u prolazu") na kojima sam bio apsolutno svaki put..Što se tiče pravničke literature jako sam dobro upućen u njen opseg samo sam se malo nespretno izrazio

fakin

Super Moderator
ma nije to bilo tebi osobno smijanje, nego više odraz frustracije na ovaj faks.

a pa imaš i neke stvari koje treba znati za višu ocjenu, nije sve isto, kako na ovom predmetu tako i na drugom. imamo bitne i bitnije stvari, a obično je na nama da shvatimo koje su najbitnije :D

nijo

Ja se ispričavam ako sam ispao malo prenapadan ali kao što si i sam rekao, frustracija. no bar gradivo nije apsolutna nepoznanica

ljubicabub

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Mene samo zanima ime kolegice koja je dns druga odgovarala, bila bih joj zahvala da mi se javi
[DOUBLEPOST=1487763208,1487763158][/DOUBLEPOST]Mene samo zanima ime kolegice koja je dns druga odgovarala, bila bih joj zahvala da mi se javi

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks