AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u državu i pravo

Vuco10

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Koliko je ljudi danas odprilike izaslo na OTPD?
Po mojoj procjeni oko 300tinjak sa pravnim i socijalnim radom

Molio bi nekog sa usmenog sa proslih rokova malo dojmove, pitanja i atmosferu da malo poblize docara sve skupa, unaprijed zahvaljujem :)

medo-maji

dali se nekom dogodilo da je prosao ispit i da je bio na popisu i kad je sljedeci put isao vidjet da ga nije bilo?

bm99

meni se dogodilo jedino da sam bila uvjerena da ću proć jer sam dovoljno pripremala i solidno napisala, a nema me na popisu.. hahaha :)

medo-maji

Ja nisam uvjerena da cu proci, nego da sam prosla. Sto je potvrdio i prof.Burazin sa odgovorom. :) zbilja mislim da nekim ljudima nije mjesto na forumu. :)

ivana16

Ljudi jel bas treba znat Lockea, Hobbesa, Sternberga i tu ekipu na kraju? Pitam za usmeni jer nikako ih zapamtiti.

bm99

čestitam ti!
vjerojatno si krivo shvatila moj post.... nisam se narugala nego stvarno tako je... bila sam uvjerena da ću proći, a nisam... ništa loše nisam mislila...
i mislim da nije ni malo u redu da dolazi do takvih grešaka i da nekoga malo ima, pa malo ne na popisu... nadam se da će sad još jednom provjeriti sve ispite i ispraviti tablicu... :/

medo-maji

Jesam. Krivo sam ga shvatila. Jer mi u tom trenutku nije bilo smjesno. Da te brisu, pa te pisu. I ti onda ne znas jesi zabrijo ili si zbilja prosao.

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel se sjećaš možda šta je bilo o državnom sudbenom vijeću ??
Nemam pojma, nikad se ne sjecam sta je bilo ponudjeno kod tih pitanja na zaokruzivanje.

Sto se tice danasnjeg usmenog kod Preloznjak, ne znam kako su ostali prosli, ja sam odgovarala prva sa jos 3 cure, pitala nas je najjednostavnija moguca pitanja- stanovnistvo, teritorij, monarhija, ugovorno zastupanje, fikcije, pravni lijekovi, pravni institut..o svemu je bilo dovoljno da kratko kazemo. Dvije cure skoro nista nisu znale, pa kad ne znaju onda nas dvije druge odgovorimo na to pitanje. I tako smo dvije prosle, a dvije pale, iako se bas trudila izvuci barem nesto od njih,ali eto..Profesorica je odlicna, pusti da razmislimo, pomaze, i sama je rekla da pocinje sa jednostavnim pitanjima kako bi se opustili

tina2201

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Prof Preloznjak je odlicna, pristupacna, ne stvara pritisak i ne trazi detalje vec samo osnovno. Cetvero nas je uslo i svi smo prosli. Pitala je pravnu normu, uredbe, pravnu i djelatnu sposobnost, pravne lijekove, podjelu ustava...

teodora

može li mi neko reci da li je dovoljno uciti uvod iz skripte 4u1....da li je učenje iz nje dovoljno za prolaz?
Mislim normalno da cu se nadopuniti knjigom u stvarima koje su sture i nisu mi jasne ali nebi bas htjela uzeti knjigu i uciti iz nje...puno bi mi znacio neciji savjet?

mape5

Super Moderator
To mi je bio jedan od prvih ispita na koji sam izašla. Formule nema, ima štrebanje .
Skripta 4u1 je super. po njoj sam. Ponavljala. Imam ju i danas nisam je bacila. DiP je kostur prava. Sve što naučite na ovom predmetu trebati će i u drugim predmetima. Samo hrabro jer sreća prati hrabre

mape5

Super Moderator
Ima! :)
Stol + stolac + (knjiga x skripta) = DIP. ;) Ovo što naša Mape kaže, osnove, osnova za dalje su to.
eto formule heheheheheh ali za sve predmete, može se još dodati puno hrane za stimulaciju i ublažavnje predispitnih tegoba (mučnine, zahodski problemi, vrtoglavice, zamračenja pred očima i zamračenje uma)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks