Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Evo još jednom. Ne znam gdje je nestalo ono što sam poslala jučer:hm:Dobila sam jedan odgovor, ali je u meduvremenu nestao. Još jednom molim poveznicu za grupu.
IV. ispitni kolokvij održat će se 25. siječnja 2013. godine, dvorana I, G 10., nakon održavanja ispravka III. ispitnog kolokvija. Raspored polaganja IV. ispitnog kolokvija bit će objavljen naknadno.jeli 25.1. ponavljanje 3. kolokvija / pisanje 4. , tak je nešto pisalo na netu, a sad nemrem pronać. (ako je, u kolko je sati)
postoji zakonsko i ugovorno zastupstvo. i sad u svakome postoje podjele one. kod zakonskog po zakonu, po nalogu drz organa i po ovlastenju a kod ugovornog ono za punomoc pa vrste, volja zastupnika da prihvaca pbaviti pravni posao za zastupanog itd..trebam malu pomoć, naime da li kod zastupstva postoje 2 ili 4 vrste? hvala![]()
imaš 10 pitanja na zaokručivanje i 3esejska pitanja... ne znam točno jel se piše 45 ili 60min...može li mi neko malo pobliže objasnit kako će ovaj test 8.2 izgledat?
kad? tko ima pravo izlaska i tako to?
1. opći akti: ustav, zakon, uredbe, naredbe, odluke, sudski precedenti, običajno pravo, akti društvenih organizacijakoje su vrste pravnih akata?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.