Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Partibrejkeru.Pitanja se nalaze na ovom forumu na strani 43.
ne, eseji su na četvrtom kolokviju.Da li mi netko moze reci da li i na prvom kolokviju imamo esej ili se tek pise na drugom kolokviju ?
Imaš 10 pitanja, sve na zaokruživanje.Jel učite za kolokvij? Jel mi može neko objasnit kako otprilike izgleda taj prvi kolokvij? Hvala![]()
:wtf:Imaš 10 pitanja, sve na zaokruživanje.
Od ponuđenih može biti sve točno, ništa, 2, 3...
5 točnih za prolaz...
8.11, GUN 10 , dv. Iu kolko sati je kolokvij?
zajebana su..ejdal neko zna kakva otprilike budu pitanja na kolokviju? dal su samo na zaokruživanje ili? :shock:
zajebana su..
pihhh.. ne samo prvi, sva 4.. a ni ispit nije niš lakši.. vidjet ćete sutra.. iskreno, ja nisam imala sreće kod kolkvija :blush: uvijek mi je falio bod.. na 1.kolokviju bod, na ispravku bod.. ahhh.. :cry:Sta je tak tezak taj prvi kolokvij? :0
postoji i ispravak!a ja niš ne znam. dal da opce izađem, sam da vidim otprilike kakva su pitanja,ili ?
obično je prvi kolokvij najlakši i daleko najveća prolaznost je na prvom... taj mali dio koji padne, većina njih na ispravku prođe...pihhh.. ne samo prvi, sva 4.. a ni ispit nije niš lakši.. vidjet ćete sutra.. iskreno, ja nisam imala sreće kod kolkvija :blush: uvijek mi je falio bod.. na 1.kolokviju bod, na ispravku bod.. ahhh.. :cry:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.