Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
koji su eseji bili?evo samo kratih dojmova sa ispiti i da ulim nadu onima koji misle da je ovaj predmet nemoguce proc od prve E PA MOGUCE JE... znaci moj sistem ucenje
... skripta ona od 4 djela, pitanja na zaokruzivanje ima ih ovdje na forumu mislim da je 92 pitanja i to je...
nesto kaj mi nije bilo jasno sam skicnula u knjigu ali oglavnom samo skripta (jednio sam podjelu sudova opce i specijalne dodala u uskriptu) s tim da samo od akata samo naucila ustav i zakone i nisam ucila tumecanje (to ne preporucam jer je esejsko pitanje bilo tumacenje) i diskripcije ili kak se vec zove to je kod norma, imala sam srece pa i bez toga prosla...
uglavom SKRIPTA U RUKE (ko nevoli knjige ko ja) I PROLAZ JE TU !!! SRETNO SVIMAAAAAA...
Barbara na usmenom skroz okej, pita neke osnove po meni ne cjepidlaci puno, pomaze ali najvaznije ful je ugodno na usmenom, oslobodi te straha!!!
Kažu da je ugodna ispitivačica...šta kažu za Tinu Oršolić i Barbaru Preložnjak kod usmeng?? ... zna tko ??
tina oršolić je jako ugodna, ja sam kod nje položila sad u 7 mjesecu lalalalalal tak da sam riješila UVOD , pismeni sam skroz smuljala al je bio -2 :S a na usmenom sam bila super i dobila svoju zasluženu dvojku...šta kažu za Tinu Oršolić i Barbaru Preložnjak kod usmeng?? ... zna tko ??
Možda u ovoj temi na forumu?Gdje mogu naći tih 90 pitanja koja se pojavljuju na pismenom na zaokruživanje???
aha. mislila sam da možda negdje postoji baš dokument s tim pitanjima:laughing:Možda u ovoj temi na forumu?
Validacija ispita je individualna stvar svake katedre te nije regulirana na razini institucije. Ako nemaš vremena za konzultacije, najbolje ti je poslati e-mailom upit pročelniku katedrete se informirati iz prve ruke. Raspored termina konzultacija i e-mailove vidi ovdje: http://www.drustveno-veleuciliste.n...mailovi-profesora-i-termini-konzultacija.htmlZanima me dali na pravu priznaju ovaj ispit ako ga položim na javnoj upravi? ili ću morati ponovo polagati na pravu?
Znaci, tesko je na komisji? Jel prosla?oho , ovo je bilo lagano.. nadam se da ce i na sljedecem roku biti tako... meni je frendica bila na usmenom, al komisija, i malo su je mrcvarili tocnije savić -.-
skripta 4u1, i ona pitanja na zaokruzivanje koja se ponavljaju na ispitu. i procitaj si skriptu s esejima...MOLIM VAS može li mi netko odgovoriti na moje pitanje, 2 posta iznad. Krenula bi učit, a ne znam iz čega...
nema na cemuPuuuno ti hvala ivy!
To je znači ona zadnja skripta u skriptarnici?
Zašto su 4 worda? Ko da nisu mogli sve stavit u jedan
Il su to neka poglavlja različita..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.