ivana29
love
evo da se pohvalim prošla sam usmeni, dobila sam 4 (pismeni 3) i moram pohvaliti prof. Preložnjak- druga sam godina i ostao mi je samo ovaj ispit tako da mogu reći da mi je ona do sada najbolja profa kod koje sam bila. Vrlo ugodna, pristupačna, po meni i zgodna, ljubazna nadasve i fer- ne traži puno dva pitanja nam je svakom postavila osim mislim jednoj curi jedno više al ona je dobila na pismenom -2. Vidi kad znaš i jako cijeni kad postavi pitanje ako ne razmišljaš sto godina nego par rečenica kažeš i čak do kraja ne trebaš ni reći. Ona i ne znam kako se preziva onaj mlađi iz ustavnog su mi stvarno odlični. Moja pitanja su bila konfederacija i antinomije. A druge je pitala- protektorat, unije, organi po sastavu i nadležnosti ja mislim. Ne morate se bojati ovog predmeta morate sjesti i naučiti. Meni je trebalo duže jer radim ali uz učenje knjige plus malo skripta (ja nisam učila po onoj od 4 dijela već ja mislim nekog autora breedera ili sl). Ja si inače radim i male mentalne mape pa mi je lakše kad se radi o nekakvim podjela ko u ovo predmetu kojih ima dosta... nadam se da sam nekome s ovime pomogla..