Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
O pravnom poslu je pisala na forumu kolegica anamarija5, post na 30 str. foruma, od 22.03.2010. Vjerovatno misliš gdje se govori o pravnom poslu u knjizi, e na to pitanje ti neću znat odgovor, trenutno čitam Država i pravni sustav, i do toga još nisam došao...:unsure:dal mi moze neko rec gdje je pravni posao na kojoj str?
Nije vam to u 'Državi i pravnom sustavu' nego u onoj drugoj knjizi (ne znam kako se zove jer nemam naslovnicu -.-, mislim da je 'Struktura prava') na stranici 162.O pravnom poslu je pisala na forumu kolegica anamarija5, post na 30 str. foruma, od 22.03.2010. Vjerovatno misliš gdje se govori o pravnom poslu u knjizi, e na to pitanje ti neću znat odgovor, trenutno čitam Država i pravni sustav, i do toga još nisam došao...:unsure:
Krivično tj.kazneno pravo čini materijalno pravo dok krivični postupak odnosno upravni postupak čini procesno pravo.da li pod kazeneno pravo spada materijalno i procesno???
Po teoriji prirodnog prava pravo se sastoji od dva sustava pravila:sta cini sustav pozitivnog prava?
obična većina=nadpolovična većina ...kvalificirana=2/3 većina ...molim idrugi put ...PIZ :bored:obicna vecina i kvalificirana vecina? bilo je jedno od pitanja na zaokruzivanje..neka netko pojasni..tnx
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.