Marinica
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja sam vanredni i išla sam na kolokvije ove godine i nije bilo nikakvih problemaa ti si isto vanredni, si išla na te kolokvije i nije bilo nikakvih problema?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam vanredni i išla sam na kolokvije ove godine i nije bilo nikakvih problemaa ti si isto vanredni, si išla na te kolokvije i nije bilo nikakvih problema?
ma nikakvih problema nije bilo,kolokvije smo imali sa redovnim studentima...:happy:a ti si isto vanredni, si išla na te kolokvije i nije bilo nikakvih problema?
nalazi ti se na 27. i 28. stranici u knjizi Struktura pravaako netko možda zna gdje se u knjizi nalazi nešto o sukobu pravnih pravila??? tnx...
1.Pojam organizacije obuhvaća:ima tko pitanja koja se non stop vrte po pismenim??
pod dosjelost treba zaokruzit slova:a,djel zna tko sta se treba zaokruziti za ovu dosjelost??
a jel mi itko zna nabrojati koja su točno juridička načela??itko??
to ti se nalazi u knjizi drzava i pravni sustav str. 212. i 213.:sos: molim pomoć...
gdje mogu naći doktrinu interpretacije, koja knjiga koja str???
unaprijed hvala![]()
ja ti imam sve tri grupe rijesene, mislim da je 99% tocno jer su odgovori iz knjige...posalji mi mail pa ti posaljem...kako ste stavljaju na forum ta pitanja i odgovoripod dosjelost treba zaokruzit slova:a,d
a juridicka nacela su uglavnom tehničke prirode, a ona su sljedeca:
1. kriterij vremena
2. kriterij hijerarhije
3. kriterij specijalnosti
to ti spada pod antinomije u poglavlju tehnika prava, knjiga drzava i pravni sustav, str 192.
ak imas jos koje pitanje reci, i zna li netko tocne odg na ova dolje pitanja na zaokruzivanje?:dry:
evo ja ću ti napisat:ljudi jel itko zna gdje mogu naci u knjizi upravni akt i upravni spor...trazim vec dva sata po skripti i knjizi a nigdje ni traga ni glasa ovom cudu...helppppppp
On je glavni za katedru i on ti samo ispituje na pravu a sad još i manje pošto je ministar pravosuđaBok svima, ja sam novi student (izvanredni) te čitam vaše postove čestitam onima koji su prošli a ostalima više sreće idući put, vidim da navodite profesore meni je u indeksu naveden za ovaj predmet samo Šimonović, jel to znači da kod njega polažem ispit , znate li šta kakav je on? Ja sam skinula sve moguće skripte, da li je to sve što je ovdje na našem portalu ili se još negdje neke mogu nabaviti? PS hvala svima na ovim postovima, hvale vrijedni su, samo za nas izvanredne ima jako malo informacija,
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.