Kojih tjedan dana prije se sazna. Za ovaj rok (4. i 5.6.) je već objavljenoE hvala ti..A kad saznaš kod koga odgovaraš? Vjerovatno par dana prije? Ili?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kojih tjedan dana prije se sazna. Za ovaj rok (4. i 5.6.) je već objavljenoE hvala ti..A kad saznaš kod koga odgovaraš? Vjerovatno par dana prije? Ili?
oprosti, znaš možda jel ima neka skripta sa tim eliminacijskim pitanjima? nisam bila na predavanjima pa ne znam za to. :laughing: hvala.ja sam položila danas Ustavno pravvo kod Horvat-Vuković. Jako simpatična i djeluje vrlo opuštajuće
dakle sve što su prof. rekli da su eliminacijska pitanja, to su im osnove. ddakle - organski zakoni mislim da to pita sve, mene je pitala nakon kolege kojeg nije pustila jer nije znao odgovoriti na to pitanje. Izbore, koliko ima nacionalnih manjina itd...
hoće pomoći s potpitanjem.
kolegice, moze pomoc...po cemu si ucila? i kolko ti je trebalo da se spremis za ispit?ja sam položila danas Ustavno pravvo kod Horvat-Vuković. Jako simpatična i djeluje vrlo opuštajuće
dakle sve što su prof. rekli da su eliminacijska pitanja, to su im osnove. ddakle - organski zakoni mislim da to pita sve, mene je pitala nakon kolege kojeg nije pustila jer nije znao odgovoriti na to pitanje. Izbore, koliko ima nacionalnih manjina itd...
hoće pomoći s potpitanjem.
Bila sam kod prof.Gardaševića dns... Ovako...moji dojmovi... prije nego šta sam izašla na ispit čitala sam ovdje na forumu o profesorima, pitanja i slično...Neki kažu da je Gardašević grozan, drugi da je super, treći nešto treće itd... Strpljiv je, daje vremena za razmišljanje i pomaže pod pitanjima.Eliminacijska pitanja su vam osnovna pitanja koja se vrte tu po forumu malo si uzmite vremena pa provrtite stranice unazad da se ne ponavljamo.i to je to. A danas kod gardaševića je li netko uopće bio?? i kako je prošlo?![]()
Ta skripta ti je dobra jer ima dosta nadopuna..Počinjem učit ustavno...nisam bila ni na jednom predavanju i nemam blage veze o ovom predmetu!Isprintala sam skriptu s pravokutnika ''georgee'' ako se ne varam, od 169 strana! Jel učio tko po njoj i jel ta skripta za pravnike ili za nas? Pitam jer ako je za pravnike pretpostavljam da neke djelove ne trebamo znat!
![]()
A znači cijelu treba naučit? I uz nju trebam ustav i to je to! Hvala ti!Ta skripta ti je dobra jer ima dosta nadopuna..
Da tako je, molim :wave:A znači cijelu treba naučit? I uz nju trebam ustav i to je to! Hvala ti!
daj mi molim te reci kaj nisu ovo poglavlja koja moramo znati:Da tako je, molim :wave:
Bilo bi dobro da prolistaš zadnjih par stranica jer se dosta pisalo o njemu, tako i ja sama.ej ekipa, ima li tko savjete za Podolnjaka, jesu li dovoljna ona njegova skripta sa pitanjima i plava knjižica za prolaz?Hvala
))
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.