Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
samo usmeni!da li ima uopće pismeni iz ustavnog ili je samo usmeni?
ne,kod njega ti je zapravo odgovaranje lutrija, pita 1,2 pitanja,znas neznas...bazira se na ustav...tako da tome posveti vise pozornosti.e kak je kod prof Podolnjaka odgovarati???
puno pita??
eh to sam i ja pitala, pa sam na kraju skuzila da je to zapravo djelokrug sastav , izbori ustavnog suda itd itd, zapravo sve sto ti pise pod poglavljem ustavnog suda rh, tako sam skuzila kad sam procitala ustav , pa eto ...što mu tocno trebam reci kad me pita ustavne zakone o ustavnom sudu ???'
sretno svima sutra, samo da ne provedemo tamo cijeli dan kao i prošli put
Nema nekoliko ustavnih zakona o ustavnom sudu- postoji samo jedan "Ustavni zakon o Ustavnom sudu RH"što mu tocno trebam reci kad me pita ustavne zakone o ustavnom sudu ???'
sretno svima sutra, samo da ne provedemo tamo cijeli dan kao i prošli put
offe ne mogu pronac onaj dio pad godine, pa da pitam ovdje,
jel postoji mogućnost da osoba koja padne godinu nekak ju zamrzne il bilo kaj ak nije u mogućnosti platiti godinu, jel se to može?
Na mene misliš?reci mi ,iz čega si učila i koliko ti je trebalo da naučiš¨?
Hvala.Na mene misliš?
Napisala sam si skriptu i pročitala ju dva-tri puta, a prije toga prošla baš Ustav i Ustavni zakon o Ustavnom sudu.
Učila sam par dana, ali po malo jer jako brzo gubim koncentraciju.
Nije teško![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.