imas na zadnjih 5 stranica, nema punoPozdrav,
Dal ima tko pitanja od Ane Horvat, listam i listan i nikako da ih nađem, heeeeeelp![]()
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
imas na zadnjih 5 stranica, nema punoPozdrav,
Dal ima tko pitanja od Ane Horvat, listam i listan i nikako da ih nađem, heeeeeelp![]()
uulazi ti po dvoje..reko je da pita kao osnovno znaci ovo kj si nabrojala i ona pitanja kaj ti kruze po forumu.mene je bio pito organske zakone i kaj se odlucuje vecinom glasova svih zastupnika tak nese, ljudi kad kod podolnjaka ulaziš prvi jel te onda pita pitanja vezano za hrvatski sabor, vladu, ustavni sud, predsjednika republike, ustavne promjene, zakonodavni referendum, osobne, političke, gospodarsko-socijalna prava, pučki pravobranitelj jer to je jedino što znam, ovo ostalo pogotovo onaj prvi dio ne znam, pa me znaima jel se isplati ući prvi?
i kak izgleda ispitivanje, čula sam da po 2 ulazi al me zanima koliko traje dok 2 ispituje? tnx
Ja sam bila kod Podolnjaka u 6.mj. i pitao me ista ta pitanja. Uz to i ustavni sud nesto sitno.uulazi ti po dvoje..reko je da pita kao osnovno znaci ovo kj si nabrojala i ona pitanja kaj ti kruze po forumu.mene je bio pito organske zakone i kaj se odlucuje vecinom glasova svih zastupnika tak nes
ja sam bila sad na roku 24.9. i pitao je (uglavnom) prvi dio knjige; organski zakon, revizija ustava, prava i slobode i to konkretno tipa pravo na javno okupljanje, referendum, uredbe iz nužde, formalna i materijalna neustavnost zakona, ustavni sud (izbor sudaca), formiranje vlade, zastupnički imunitet, zakonodavni postupak, poremećaj nadležnosti...pooomoooć... kojim dijelovima Gardašević posvećuje više pozornosti??? koja pitanja??? dijeli knjige, ustava i to...
jedna sam od onih kojima je više "sjeo" Podolnjak, al sad nažalost (ili možda bude nasreću)sam kod Gardaševića pa bi mi stvarno dobro došao koji savjet i podrška za odlazak do Garadaševića jer me već lagano hvata panika... :wink5:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.