AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

babaroga

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo

E da, ovo za ocjenjivanje šta sam ja napisala je u jednom pitanju :)
sretno :)

babaroga

Danas usmeni kod Tea, pitao me integralni model, jedinica za ljudske potencijale i rukovodeće službenike po uredbi bile su još dvije kolegice samnom ali ne znam njihova pitanja pošto sam se bazirala na svoja i njih nisam slušala šta pričaju :D
u svakom slučaju ja prezadovoljna usmenim, postavi svakom pitanje pa te pusti da razmislis o odgovoru...
sretno svima koliko vas ima :)

brineta12

Prošla danas kod Tea. Pitanja su bila, karijerni sustavi, timovi i vrste timova i prava državnih službenika po zakonu. Konačno i to riješeno, sretno svima :)

Ivca

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Može pomoć????

Da li netko zna literaturu za predmet upavljanje ljudskim potencijalima ....

Ivca

hm, ja imam neku skriptu, ali nisam sigurna da li je dobra.Postoji li možda knjiga?

Da li je iz tog predmeta pismeni i usmeni?
I koji su profesori da ih nazovem zbog literature?

tina4

pa na linku gore ti pise literatura, ali evo:
Marčetić Gordana; Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj upravi; Društveno veleučilište u Zagrebu (2007), 43.- 311
Marčetić Gordana; Javni službenici i tranzicija; Društveno veleučilište u Zagrebu i Konrad Adenauer Stiftung (2005), 119.- 184
Zakon o državnim službenicima, NN 49/12, 37/13, 38/13
Uredba o klasifikaciji radnih mjesta u državnoj službi, NN 77/07, 13/08, 81/08 (čl. 1-6, 11, 17)

pismeni i usmeni.

Ivca

Sa foruma je pa ne znam da li je ok.Kod koijh profesora taj ispit?

tnx, ma meni je to razlika samo, a pošto stanujem u Hvaru, moram sada preko foruma sve saznati.

tina4

ok, sve je to jasno i razumljivo, ali svi bitni podaci o predmetu su na linku koji sam stavila, a tema je stvarno prepuna stvari vezanih za ispit - od literature preko profesora do preporuka skripti, samo treba malo prolistati i procitati. ali evo, kad sam ja polagala, za ovaj ispit je bila glavna prof. Marcetic, ali i da se javis nekom drugom od profesora navedenih na linku neces pogrijesiti, oni ce te uputiti dalje ako vec sami nisu detaljno upuceni.

ivana

Izvanredni sam student i prvi put imam upisan ovaj predmet; dakle ukoliko idem na predavanja, mogu izaći na kolokvij? d li tada izlazim i na ispit ili..help..tnx

karanica

Udavača

Hvala puno Tiana, oprosti što te gnjavim, ali lozinka za studomat mi je na poslu, znaš li možda u kojoj dvorani

karanica

Udavača

Hvala puno još jednom i sve najbolje
A ovaj forum je najbolje što se ikad dogodilo nama studentima na ovom iznimno teškom faksu
Hvala

rody

Da li ima tko iskustva sa drugom komisijom?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks