Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Pozdrav jel zna tko kad prof. Marčetić ima konzultacije
Učila sam prvo po skripti od 60ak stranica (pitanja-odgovori) i onda sam prosla jos po knjizi da ju nadopunim s pitanjima koja nedostaju.Kolegice po čemu ste učili za ispit? knjiga ili skripta po kolokvijima?
nisuVi koji ste bili na usmenom a prosli prvi kolokvij, jesu vas pitali zakon?
po čemu si učila i koliko vremenski?Prošla jučer kod prof. Majnolović, stvarno je super profa... pitala me administrativni model uljp-a, i da usporedim sa menadžerskim i integralnim modelom, metode oou-a - samo da ih nabrojim, teške i lake povrede i postupak zbog povrede i sudove, i za višu ocjenu me pitala kako se uređuju plaće u RH, to sam povezala još sa karijernim sustavom i sustavom radnih mjesta i možda još neko pitanje ali se ne mogu sjetiti.. Uglavnom, stvarno ugodan usmeni i trojkica u indeksu! sretno svima!!
učila sam po skripti pitanja-odgovor, malo sam pratila pitanja sa foruma i to je to.. prvi put sam učila koja dva tjedna, ali onak po dva sata, ništa posebno jer mi se baš i nije dalo i pala sam, fakat su mi se svi pojmovi izmiješali, a za drugi rok sam 4,5 dana stisnula s učenjem, ispisivala si pojmove, definicije, radila tablice za podjele i eto uspjela :grin:po čemu si učila i koliko vremenski?
Drugi kolokvij mozes polagat na jednom od ljetnih rokova sto znaci da ti je ovaj rok sad u 7.mj zadnj i poslje toga toga ti se brise prvi kolokvij bar je tako rekla prof na predavanjuDa li netko zna do kada 'čuvaju' prvi kolokvij?
.Ispit se pise sutra od 10-12,dvorana 1 G10
Mislim da ispiti traju 30-35 min ko i svi s te katedre...neznam zasto pise da traje od 10-12...al ti mozes izac kad god hoces....
Hvala
baš sutra je sahrana, a nisam mogla odjaviti prije kad se smrt dogodila bez pitanja, grozno kako se sve nezgodno sklopilo.
dosta mi je važno pa moram inzistirati na detaljima...zar pisani ispit (5*2 pitanja) traje 2 puna sata?
sigurna sam da mogu izaći i ranije, za primjer u 11 sati...ali ako netko već ima iskustvo, hvala još jednom.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.