AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

almah

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Re: Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo

danasnja pitanja iz uljupa koliko se sjecam: podrzavajuca komunikacija, sustav odjela, razlika izmedu uljupa u javnom i privatnom sektoru, nalozi,nesto iz klasifikacije, modeli uljupa, merit sustav, timovi, vrste timova, karakteristike weberove uprave, razlika izmedu tima i radne skupine...

brineta12

Dal je na pismenom samo jedna grupa ili su 2??

www321

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

Pozdrav, ako mi netko može odgovoriti dal je prošli ispit 11.9.,bio točno u 10 h,jer se bojim da neću stić sa posla? oni inače kasne pa... hvala..

Paris

molim vas pomoc :) !!! razlika izmedu tradicionalnog i suvremenog uljp tj. sto je tradicionalni, a sto suvremeni uljp !!!

andreina

jel može netko napisat pitanja koja su bila jučer?

tapravnica

1. a)službenici kao nositelji vlasti i način uzdržavanja
b)funkcionalna definicija službenika i prema zakonu,
2. a) škola ljudskih odnosa
b) usporedi sa ULJP
3. a)tri značenja strategijskog uljp
b)prednosti i organizacijske koristi uspješnog strategiskog uljp
4. a)metode oou
b)tradicionalno i suvremeno značenje razvoja ljudskih potencijala
5. a)kada državni službenik može odbiti izršiti nalog
b) kada mora odbiti izvšiti nalog

molim vas pomoc :) !!! razlika izmedu tradicionalnog i suvremenog uljp tj. sto je tradicionalni, a sto suvremeni uljp !!!
tradicionalno značenje razvoja ljudskih potencijala temelji se na organizacijskoj stabilnosti jer su organizacije bile stabilne, a OOU je bio relativno ravnomjeran i usmjeren na razvoj karijere

suvremeno značenje usmjereno je na strategijsko razvijanje osoblja, ne samo kroz početni OOU, već kroz ponovno osposobljavanje, preusmjeravanje i mijenjanje stila i sustava upravljanja

lanna

Molim pomoć, jel dovoljno položiti ispit na temelju skripte koja se nalazi u skriptarnici??
Hvala punooo

martina9

Dakle dragi kolege, ova zadnja skripta sa Facebooka podijeljena na dva kolokvija i ima sve skupa 67 strana bi bila dovoljna za prolaz? Hvala puno, malo sam nesigurna jer mi se cini premalo...a tek pocinjem uciti...

mirjanap

Kad je prvi rok za ULJP ?koliko je vremena potrebno da se spremi ispit?? I iz čega je najlakše učiti?

jadra

jel izvanredni mogu na ispit prije nego budu odrzana predavanja? ne na kolokvije nego bas ispit?

lola

kak to da svima piše da izlaze na ispit 1.put?
Vjerujem zato što se predmet po novomzove Upravljanje ljudskim potencijalima sa osnovama službeničkog prava :hm:

ferena

Re: Lista predmeta II. godine po težini i složenosti

pozdrav,zna li tko popis literature za ispit ULJP -a ??Hvala.

ssanjaa

Vjerujem zato što se predmet po novomzove Upravljanje ljudskim potencijalima sa osnovama službeničkog prava :hm:

...Bilo bi super kad bi još tako i računalo. Da se dosadašnji izlasci ne broje i da zbilja svi idemo prvi put:)

pozdrav,zna li tko popis literature za ispit ULJP -a ??Hvala.

UPRAVLJANJE LJUDSKIM POTENCIJALIMA U JAVNOJ UPRAVI
I SLUŽBENIČKO PRAVO
Marčetić, G. (2007) Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj upravi. Zagreb: Društveno
veleučilište u Zagrebu, str. 43-311
Marčetić, G. (2005) Javni službenici i tranzicija. Zagreb: Društveno veleučilište u Zagrebu i Konrad Adenauer Stiftung. Stranice: 119-146.
Propisi:
Zakon o državnim službenicima, NN 92/05, 142/06, 77/07, 107/07, 27/08, 49/11, 150/11 i 34/12
Uredba o klasifikaciji radnih mjesta u državnoj službi, NN 77/07, 13/08, 81/08 (čl. 1-6, 11, 17)
Etički kodeks državnih službenika, NN 40/11

DOPUNSKA LITERATURA:
Zakon o plaćama u lokalnoj i područnoj (regionalnoj samoupravi), Narodne novine broj 28/10
Zakon o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, Narodne novine broj 86/08

Horiemon

Kronično vaš, 0-24

UPRAVLJANJE LJUDSKIM POTENCIJALIMA U JAVNOJ UPRAVI
I SLUŽBENIČKO PRAVO
Marčetić, G. (2007) Upravljanje ljudskim potencijalima u javnoj upravi. Zagreb: Društveno
veleučilište u Zagrebu, str. 43-311
Marčetić, G. (2005) Javni službenici i tranzicija. Zagreb: Društveno veleučilište u Zagrebu i Konrad Adenauer Stiftung. Stranice: 119-146.
Propisi:
Zakon o državnim službenicima, NN 92/05, 142/06, 77/07, 107/07, 27/08, 49/11, 150/11 i 34/12
Uredba o klasifikaciji radnih mjesta u državnoj službi, NN 77/07, 13/08, 81/08 (čl. 1-6, 11, 17)
Etički kodeks državnih službenika, NN 40/11

DOPUNSKA LITERATURA:
Zakon o plaćama u lokalnoj i područnoj (regionalnoj samoupravi), Narodne novine broj 28/10
Zakon o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, Narodne novine broj 86/08
Dodano u prvi post teme.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks