tratincica
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo
zna li netko mail od prof Marčetić? jel ona ispituje na usmenom?
zna li netko mail od prof Marčetić? jel ona ispituje na usmenom?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Da, samo ona ispituje.zna li netko mail od prof Marčetić? jel ona ispituje na usmenom?
Da li se treba uciti uz skriptu samo knjiga od prof. Marcetic ili sve 4 knjige ? Da li pitaju iz tih drugih knjiga ? I da li se pojavljuju pitanja iz knjige Nauka o upravi ?
Moja pitanja na dekanskom su bila:Može pitanja sa usmenog? Hvala.
Društveno veleučilište, Studij javne uprave, II. godinapozdrav, zanima me koja je literatura potrebna za spremiti ovaj ispit, jel ovo velik ispit kaj se tiče broja stranica? jel postoji koja dobra skripta po kojoj se može položiti predmet i koliko je vremena potrebno da se to nauči za prolazak??? unaprijed zahvaljujem...pozz
please, nek netko odg..:sad: :confused2:
Otvoreni :happy:Uvjeti za napredovanje i koji je sustav napredovanja zastupljen u RH?molim pomoć da li je otvoreni ili automatski...![]()
najvažniji zakon ti je Zakon o državnim službenicimada li je tko prošao uljp po ovoj skripti od obivane? da li je dovoljna za usmeni? ima dosta pitanja,meni se čini ok...ali moram znati da ne učim po njoj ako nije dovoljna.uvijek ostane za ponavljanje.
e da,da li je u toj skripti i sadržan zakon? koji je najvažniji zakon za proučiti? u par dana sam sve stranice prošla tu na forumu a sada na kraju ne znam ni zakone koje treba.
Zakon o državnim službenicima uglavnom trebaš cijeli znati, iz Uredbe za klasifikaciju rad.mjesta trebaš znati samo standradna mjerila i kategorije i potkategorije radnih mjesta, a iz Zakona o plaćama plaću i koeficijente, a ovo ostalo samo pročitaj. A dio literature koji se odnosi na knjige možeš naučit za tjedan-dva po pitanjima s foruma koja se stalno ponavljaju, a ovo ostalo isto samo pročitaj.da li je tko prošao uljp po ovoj skripti od obivane? da li je dovoljna za usmeni? ima dosta pitanja,meni se čini ok...ali moram znati da ne učim po njoj ako nije dovoljna.uvijek ostane za ponavljanje.
e da,da li je u toj skripti i sadržan zakon? koji je najvažniji zakon za proučiti? u par dana sam sve stranice prošla tu na forumu a sada na kraju ne znam ni zakone koje treba.
Da bi uspjela reforma u postsocijelistickim zemljama trebalo bi poduzeti sljedece mjere:jel mi može netko reći koji je odgovor na pitanje upravne reforme u postsocijalističkim zemljama?? znam za one mjere i postupke al se postavlja i ovo pitanje i nezz kaj točno tu trebam reći...
hvala unaprijed![]()
Zagovornici učeće organizacije su:Garvin,Senge,Fritz ovo drugo trenutno ne znam..PomoĆ tko su zagovornici uČeĆe organizacije i kakva je org.kultura kod nas
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.