Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
to ti je u knjizi od pusića a odgovor je: Svaki klasifikacijski sustav mora sadržavati: 1.nazive i definicije klasejel zna netko odgovor: koje elemente bi klasifikacijski sustav trebao imati?
tri značenja pojma strategijsskog upravljanja:Može mi netko pomoći oko ovih pitanja:
Koji se od ona tri značenja pojma strategijskog ULJP najviše koristi u literaturi?? (to sam našla među onim pitanjima sa pismenog)
Koji je sustav napredovanja zastupljen u zakonodavstvu RH?
Temeljne vrijednosti u suvremenoj upravi?
HVALA![]()
-etika javnih službenika- skup društvenih pravila koje je službenik usvojio kao svoj osobni kriterij ponašanja s obzirom na svojstvo j.služ.zna netko što je to etika prema Pusiću?? nemam knjigu... i kako se etika prikazuje među službenicima?? hvala unaprijed
sustav napredovanja u litviA sustav napredovanja- Litva?
evo neka:je li može netko staviti pitanja b grupe..
hvala![]()
ja sam prošli rok bila na usmenom i pala nažalost, valjda će sutra biti bolje sreće.uuuuu dosta nas je prošlo
za kolege koji su već bili na usmenom - koliko ih ulazi unutra? da li prvo jednog pita,pa drugog ili svakoga po jedno pitanje,pa u krug? i da li proziva po ovome popisu il se ulazi kako tko hoće?![]()
ja bi prije rekla da dani ostaju a datumi su greška znači jedna grupa sutra a druge u petak, hm...tko će ga znat!!možda isprave tokom večeristavili su krivi datum?? svi smo u cetvrtak 30.9.?
evo ovako,spominju se na 198. podnaslov-Odabir prof.vodećeg osoblja,zatim 201.str. podnaslov-Platni sustavi i nagrađivanje javnih službenika ... znači od 198. do 206.Ljudi da li netko zna gdje se nalaze sustavi u literaturi? karijerni sustav, sustav radnih mjesta, odjela i to... htjela bi pročitati izvan skripte al neznam di je to...Danke![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.