AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upravljanje ljudskim potencijalima s osnovama službeničkog prava

Tončica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo

da li ide možda netko danas ili sutra na fax da mi prijavi uljp? hvala.

tommas

Zna netko pitanja sa današnjeg i jučerašnjeg usmenog? Hvala!

dianica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Jel dobio itko više od 2 na ovom roku? :p

Zna netko pitanja sa današnjeg i jučerašnjeg usmenog? Hvala!
Moja pitanja kod Tea su bila : karijerni sustav, automatski sustav napredovanja, timovi, podržavajuća komunikacija...
A od ostalih (koliko se sjećam) : integralni model, karakteristike Weberove birokracije, modeli OOU... dalje se ne sjećam, ali sve već poznato i rečeno.
Pitanja su osnove osnova, a Teo stvarno ugodan.

hypnogirl

Po vašem mišljenju...jel ULJP lakši za naučit od građanskog? Trebala bi ga do dekanskog naučit...počela sam već malo po knjizi al ću po skripti dalje...

Maja69

Po vašem mišljenju...jel ULJP lakši za naučit od građanskog? Trebala bi ga do dekanskog naučit...počela sam već malo po knjizi al ću po skripti dalje...
ja položila uljp iz prve, neka 2 tj ti je dosta ako učiš po pitanjima koja se ponavljaju, imaš par skripti s pitanjima i odgovorima, pa izvuci sve i nauči po tome, građansko je opsežnije i treba puno više vremena da ga se nauči, to je moje mišljenje, dok recimo uljpa nema toliko i da se u kraćem vremenu

ivana245

imala sam smrtni slučaj, pa sam smetnula s uma da moram prijaviti uljp u četvrtak i petak, da li postoji šansa da mi uzmu prijavnicu u ponedjeljak ako se nacrtam odmah rano ujutro tamo? i još jedno pitanje, da li se može prijaviti jedan predmet iz druge istodobno u tjednu kad imamo ispit iz predmeta 1. godine, a imamo ga u planu riješiti, pa sljedeći tjedan da možemo otići na predmet 2. godine?

hypnogirl

imala sam smrtni slučaj, pa sam smetnula s uma da moram prijaviti uljp u četvrtak i petak, da li postoji šansa da mi uzmu prijavnicu u ponedjeljak ako se nacrtam odmah rano ujutro tamo? i još jedno pitanje, da li se može prijaviti jedan predmet iz druge istodobno u tjednu kad imamo ispit iz predmeta 1. godine, a imamo ga u planu riješiti, pa sljedeći tjedan da možemo otići na predmet 2. godine?
vjerojatno hoće ak im objasniš..i zamoliš ih..jer tak i tak nisu stavili raspored za te predmete još...
a ovo drugo vjerojatno neće jer ti moraju prvo dati ovjeru u index pa ćeš tek onda moći prijaviti...al bolje pitaj...

Akrap

položio sam u petak kod Tea ..dvojkica u indeksu hehe..a pitanja su bila škola ljudskih odnosa,birokracija,odbor za drž. službu, strategijsko upravljalje, ...inače jedan od najlakših ispita u drugoj godini dao sam ga iz prve..:)

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

položio sam u petak kod Tea ..dvojkica u indeksu hehe..a pitanja su bila škola ljudskih odnosa,birokracija,odbor za drž. službu, strategijsko upravljalje, ...inače jedan od najlakših ispita u drugoj godini dao sam ga iz prve..:)
Slažem se kolega, i mi što smo ostali zadnji prošli. Isto dala iz prve. Pis of kejk :laughing:

Pitanja: nedostaci NJM-a na globalnoj razini, problemi kod ocijenjivanja, radna mjesta državnih službenika u uredu ministra, sustav odjela (zemlje)...

hypnogirl

Slažem se kolega, i mi što smo ostali zadnji prošli. Isto dala iz prve. Pis of kejk :laughing:

Pitanja: nedostaci NJM-a na globalnoj razini, problemi kod ocijenjivanja, radna mjesta državnih službenika u uredu ministra, sustav odjela (zemlje)...
a učili ste po pitanjima,nekoj posebnoj skripti?:)

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Ja sam si izvukla sva pitanja sa foruma i napisala svoju skriptu po tome. A za usmeni sam malo i knjigu pročitala. I zakon naravno.

jasmin

Ja sam si izvukla sva pitanja sa foruma i napisala svoju skriptu po tome. A za usmeni sam malo i knjigu pročitala. I zakon naravno.
da li imaš možda na jednom mjestu sakupljena sva pitanja koja se ponavljaju??
probala bi to spremit za dekanski.. :)

Akrap

..učio sam po skripti i zakona pročito..:)

wooya

Hej društvo!!! Kak ide uljp??? :)
očajno! mislim da je ovo najgori predmet ikad,najdosadniji i nemoguće ga je zapamtit jer se stalno nešto nabraja,dijeli,...strava.opće ga nije moguće logički naučit JER TU NEMA LOGIKE!!NIKAKVE!! :angry:

jasmin

pitanje:DA LI JE MOGUĆE ULJP ILI RADNO SPREMIT ZA DEKANSKI??
koji je objektivniji za spremit i proć u 2 tjedna?? :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks