Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ljudski kapital - odražava se ekonomski interes za stvaranjem profitaMolim nekoga da napiše razliku između ljudskog kapitala i potencijala...:unsure:
Evo ja ću pokušati dati odgovore na ova pitanja:da li netko zna:
1. koji su uvjeti za napredovanje službenika
2. koji je sustav napredovanja zastupljen u zakonodavstvu RH
3. kakav je klasifikacijski sustav zastupljen kod nas
as. Teo i prof. Marčetić su rekli da ovo NE! i da ne razumiju zašto svi to pišemo, jer po uredbi to više nije, i to ne vrijedi više...1)ako je njegov posao 2 puta uzastopno ocijenjen ocjenom izvanredan ili ...
Sad sam ja malo zbunjena, kaj se ne koristi u ZODS kombinacija organizacijskog i funkcionalnog pristupa jer se pojam službenika veže i uz pripadanje određenoj upravnoj organizaciji(u zakonu piše: koji u državnim tijelima...) i uz prirodu službe koju obavljaju(..obavljaju kao redovito zanimanje poslove iz djelokruga tih tijela)?koliko ja znam temeljne vrijednosti su političke,pravne i ekonomske...koristi se funkcionalna definicija ...i zagovornici učeće organizacije su Garvin i Senge...eto nadam se da je to dobro i da sam malo pomogla...
Koristi se kombinirana definicija...u pravu si..Sad sam ja malo zbunjena, kaj se ne koristi u ZODS kombinacija organizacijskog i funkcionalnog pristupa jer se pojam službenika veže i uz pripadanje određenoj upravnoj organizaciji(u zakonu piše: koji u državnim tijelima...) i uz prirodu službe koju obavljaju(..obavljaju kao redovito zanimanje poslove iz djelokruga tih tijela)?
1. poboljšanje kvalitete rezultata javnih institucijakoje mjere i post.bi trebalo provesti da uspije reforma u postsocijalistickim zemljama, jel zna neko di se to nalazi?
PERSONALNA FUNKCIJA ULJPA-aJel bi mi netko htio odgovoriti na pitanje razlike između menadžerske funkcije i ULJP?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.