AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

UPISNI MATERIJALI, popunjavanje Indeksa, uplatnice, itd.

karosa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
koliko treba onda za novi index uplatiti na ŽR 50 ili 250kn i dal se ta ovjera radi kod upisa?

lock

Re: Lista predmeta III. godine po težini i složenosti

Pliz,moze pomoć?
Dal se u skriptarnici dobije ispunjena uplatnica (žiro račun,adresa i to)?
Da ne ispunjavam sad ako se dobije jer nisam ziher da imam točan žiro-račun.

marty1711

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Lista predmeta III. godine po težini i složenosti

Pliz,moze pomoć?
Dal se u skriptarnici dobije ispunjena uplatnica (žiro račun,adresa i to)?
Da ne ispunjavam sad ako se dobije jer nisam ziher da imam točan žiro-račun.
Da, dobiš ispunjenu.

karosa

koliko treba onda za novi index uplatiti na ŽR 50 ili 250kn i dal se ta ovjera radi kod upisa?
:confused:help dal treba šta uplatiti za novi indeks ili ne? i dal baš mora biti slika 4x6 jer ja imam manju

minnie92

imam pitanje u vezi popunjavanja indeksa.. prvo se pise ime i prezime profesora, pa naziv predmeta i kraj toga broj predavanja - e sad me zanima sto tu trebam upisati. od prije imam za nauku 3, uvod 3 itd. a kad gledam nastavni plan za 1.godinu, u tom prostoru pise za neke predmete 45, za neke 30, 60 itd. da li da prepisem jednostavno od prije kako imam ili? posto upisujem sve kao i prosle godine. hvala! mozda je glupo pitanje ali ne zelim nesto zeznuti pa da slusam prodike u referadi.

minka

imam pitanje u vezi popunjavanja indeksa.. prvo se pise ime i prezime profesora, pa naziv predmeta i kraj toga broj predavanja - e sad me zanima sto tu trebam upisati. od prije imam za nauku 3, uvod 3 itd. a kad gledam nastavni plan za 1.godinu, u tom prostoru pise za neke predmete 45, za neke 30, 60 itd. da li da prepisem jednostavno od prije kako imam ili? posto upisujem sve kao i prosle godine. hvala! mozda je glupo pitanje ali ne zelim nesto zeznuti pa da slusam prodike u referadi.
prepiši ono što piše u materijalima za upis s onog popisa predmeta mislim da bi ti tu također trebalo pisati broj predvanja

minnie92

hvala minka :) moram kupiti upisne materijale, htjela sam se rijesiti popunjavanja indeksa samo. :)

kacuska

jel tko zna kad su gotovi indeksi za ove koji se prebacuju s redovnih na izvanredne, neznam jel to pitanje za tu, i neznam gdje ga postaviit, hvala unaprijed

škola

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
jel tko zna kad su gotovi indeksi za ove koji se prebacuju s redovnih na izvanredne, neznam jel to pitanje za tu, i neznam gdje ga postaviit, hvala unaprijed
Rekli su da će objaviti. Ako netko ide i podigne neka javi-važno je zbog zdravstvenog. Hvala!

minnie92

hej, imam par pitanja u vezi popunjavanja maticnog lista. gore lijevo pise fakultet ... pa ispod toga zimski-ljetni semestar akad. godine i ispod toga upisuje ... semestar. da li pisem pravni fakultet na prvu crtu ili strucni studij javne uprave? zatim da li ovo zimski-ljetni samo zaokruzim ili tu nista nego ispod tek napisem zimski i ljetni semestar? i u vezi onoga gdje pise indeks ili svjedodžba na temelju koje se moli upis, broj i datum izdavanja i tko ju je izdao - sto tocno sve trebam upisati? hvala!

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
hej, imam par pitanja u vezi popunjavanja maticnog lista. gore lijevo pise fakultet ... pa ispod toga zimski-ljetni semestar akad. godine i ispod toga upisuje ... semestar. da li pisem pravni fakultet na prvu crtu ili strucni studij javne uprave? zatim da li ovo zimski-ljetni samo zaokruzim ili tu nista nego ispod tek napisem zimski i ljetni semestar? i u vezi onoga gdje pise indeks ili svjedodžba na temelju koje se moli upis, broj i datum izdavanja i tko ju je izdao - sto tocno sve trebam upisati? hvala!
Pravni fakultet Zagreb;upisuje I. i II. ili III. i IV. ili pak V. i VI. semestar;indeks ili svjedodžba napiši svoj matični broj indeksa(onaj broj koji upisujemo kada prijavljujemo ispit R-nešto ili I-nešto),Društveno veleučilište Zagreb ili Pravni fakultet Zagreb(ovisi kada je tko upisao),Gundulićeva 10

minnie92

Pravni fakultet Zagreb na prvu crtu;ne zaokružuješ zimski-ljetni semestar;upisuje I. i II.,III. i IV.,V. ili VI. semestar;indeks ili svjedodžba napiši svoj matični broj indeksa(onaj broj koji upisujemo kada prijavljujemo ispit R-nešto ili I-nešto).
samo taj broj za indeks je dovoljan? ne trebam napisati da mi je izdalo drustveno veleuciliste (jer sam upisivala tada faks) ?

i koju adresu pisem? tmt 14 ili gunduliceva 10? puno hvala!

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
samo taj broj za indeks je dovoljan? ne trebam napisati da mi je izdalo drustveno veleuciliste (jer sam upisivala tada faks) ?

možeš napisati Društveno veleučilište Zagreb.
Gundulićeva 10(ipak je to naša matična zgrada Studijskog centra za javnu upravu i javne financije,bez obzira što spadamo pod Pravni fakultet)

martina_sk

Administrator

pod svjedodžbom na temelju koje se traži upis se misli na svjedodžbu iz srednje i njen broj pišeš i koja škola ju je izdala. nemaš ti nikakvu svjedodžbu niti diplomu faksa kad nisi još završila..

minnie92

pod svjedodžbom na temelju koje se traži upis se misli na svjedodžbu iz srednje i njen broj pišeš i koja škola ju je izdala. nemaš ti nikakvu svjedodžbu niti diplomu faksa kad nisi još završila..
da ali to se pise kad prvi put upisujes faks,sta nije tako? ja sam vec na faksu od 2010. ne sjecam se da mi je sanja to prepravila bila.

diana88

Možeš i sama ispuniti opću uplatnicu, bitno je da navedeš sve potrebne točne podatke!

Usput da kažem:
upisni i statistički list koji sada i apsolventi moraju kupovati ima jednu jedinu svrhu: skupljanje novaca - 4kn! Pošto imam poduži staž na faksu, ni ne sjećam se kad sam to zadnji put ispunjavala, pola toga sam ispunila radi forme, a sigurna sam da je pola i netočno...
Povrh svega, upisi u indeks preostalih ispita (nepoloženi, a odslušani) - valjda s namjerom da zbog manjka prostora moram kupiti novi ili je njima preteško prelistati par stranica indeksa...
Toliko papira, a kladim se da ga neće ni pogledati jer im je sam indeks ionako mjerilo svega... Umjesto pojednostavljenja, svake godine samo sve više kompliciraju...

Zahvaljujem kolegici koja mi je pomogla podijelivši upute za upis za izvanredne apsolvente...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks