AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

UPISNI MATERIJALI, popunjavanje Indeksa, uplatnice, itd.

vibica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Može pomoć..upisujem ponovo drugu...položila sam samo obiteljsko i engleski...( znaci iz prve sam riješila sve, a iz druge samo 2 predmeta) Kak sam moram ispuniti indeks? iz III SEMESTRA PREDMETE NA PRVU STRANU..A IZ IV SEMESTRA NA DRUGU SLOBODNU STRANU, I KOJI JE POZIV NA BROJ?? hvala..živcira me sve to samo kompliciraju bezveze...(izv. student)
Lega Horiemon nam je :mad:
Fakat, listajte malo, većina toga je već rečena.
Ajmo utvrdit gradivo :D

Da, 3. semestar na prvu stranicu - lijevo, ispišeš predmete; onda druga stranica - lijevo - 4. semestar.
Poziv na broj 2. godina, izvanredni: 1222.
I nije to sve tak komplicirano, samo treba pročitat sve ono sa stranice :)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Ajmo utvrdit gradivo

Da, 3. semestar na prvu stranicu - lijevo, ispišeš predmete; onda druga stranica - lijevo - 4. semestar.
Poziv na broj 2. godina, izvanredni: 1222.
I nije to sve tak komplicirano, samo treba pročitat sve ono sa stranice
Džabe ti... :) Sutra će netko ponovo pitati kako i kaj upisati pod poziv na broj i na koj stranu indeksa. :)

surreal

vrlo jednostavno su objasnili upute za uplatnicu... ali nadam se da će biti ok... :) 00 1212 (javna uprava prva godina (ponovo) izvanredni)...

samo me još zanima isto kao i @minny - jel treba ostale nepoložene predmete upisivati posebno po semestrima u indeks kako piše ili sve zajedno na jednu str kako je bilo prošle godine. zovem referedu, ali jalov posao...

nea

nisam baš ziher dal se zaje.avaš il nešt nije bilo ok na prijemnom, ali uglavnom:

1. Popuniš nalog za plaćanje (popularno zvan i kao uplatnica).
2. Odeš u banku/poštu/fina-u (preporučio bih ti i internetsko plaćanje, ali ipak bolje ne) i poneseš novce.
3. Kad dođeš na red u banci/pošti/fina-i, daješ te novce teti na šalter zajedno s prethodno popunjenim nalagom za plaćanje. U daljnjem tekstu uplatnicu.
4. Teta će ti vratiti odrezak, odnosno kopiju te uplatnice. nju čuvaš. kopija uplatnice služi kao dokaz o izvršenoj transakciji
5. Pozdraviš i uputiš se prema faksu. Budi oprezna dok prelaziš preko ceste, itd.
6. Dolaziš u referadu (odnosno jednu od dvije sobe gdje se odvija upis), opet pozdraviš, predaješ prethodno popunjeni indeks, upisne materijale i - kopiju uplatnice, kako bi gospođa koja tamo radi znala da si uplatila novce na račun fakulteta.
7. Dobit ćeš pečat u indeks.
8. Upis završen. Polako se započinješ kretati prema izlazu uz pozdrav.
LOL LOL LOL Kolega, svaka čast na ovome! Ne mogu se načuditi pitanjima koja ljudi postavljaju. Sad mi je iskreno žao onih teta u referadama, pa s čime/kime to one imaju posla svaki dan? Ajme.. :eek:)

Džabe ti... :) Sutra će netko ponovo pitati kako i kaj upisati pod poziv na broj i na koj stranu indeksa. :)
LOL Meni je već sad pomalo zabavno, jedva čekam da vidim sutrašnja pitanja. :popc1:

ethela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ala,ljudi moji,koja je danas bila ludnica na upisima za nas izvanredne,čekala sam 4 sata da dođem na red!! prestrašno...uglavnom,mi koji smo čekali toliko već smo počeli razvijati teorije zbog čega je tako!! ugl.to se sve događalo jer mnogi od njih uopće nisu imali pojma kako ispuniti materijale i sve,pa ne možeš naprosto vjerovat,al dobro,show must go on...

vibica

Ala,ljudi moji,koja je danas bila ludnica na upisima za nas izvanredne,čekala sam 4 sata da dođem na red!! prestrašno...uglavnom,mi koji smo čekali toliko već smo počeli razvijati teorije zbog čega je tako!! ugl.to se sve događalo jer mnogi od njih uopće nisu imali pojma kako ispuniti materijale i sve,pa ne možeš naprosto vjerovat,al dobro,show must go on...
To je ništa, mi smo prošli tjedan po 5,5 - 6 sati čekali.
Ali imamo drugu teoriju :D
Sanjči ode na pauzu od sat i pol... vrati se, obavi par studenata, onda opet nestane na neko vrijeme i vrati se sa kavom u ruci... plus, ona radi sama na previše studenata. tako kad je udarno, mislim da bi mogle one gore dvije tete koje su fraj, spustit se, a ne otić doma prije pol 3 uz komentar: "držite se, brzo ćete vi na red hihihi"
Ali istina da ima i krivo popunjenih, ali ne vjerujem baš da bi zbog toga nastala tolika gužva...

ethela

To je ništa, mi smo prošli tjedan po 5,5 - 6 sati čekali.
Ali imamo drugu teoriju :D
Sanjči ode na pauzu od sat i pol... vrati se, obavi par studenata, onda opet nestane na neko vrijeme i vrati se sa kavom u ruci... plus, ona radi sama na previše studenata. tako kad je udarno, mislim da bi mogle one gore dvije tete koje su fraj, spustit se, a ne otić doma prije pol 3 uz komentar: "držite se, brzo ćete vi na red hihihi"
Ali istina da ima i krivo popunjenih, ali ne vjerujem baš da bi zbog toga nastala tolika gužva...
Gle,ja sam poludila danas jer to je u najmanju ruku sumanuto!! Ali moram priznati da danas uopće nije išla na pauzu niti sam vidjela da pijucka kavicu,što jes jes... ali,ono što sam vidjela i nisam mogla vjerovati je da svakih pola sata ulazi po jedan unutra...strašno...ali ove tetke gore,vjerovatno su u drugoj dimenziji i nemaju posla s nama :D kako je to sve samo moglo biti jednostavno da se htjelo pojednostaviti...

minka

navodno su guzve zato sto je jedna od teta gore na katu bas pred upise otisla u mirovinu a dvije su navodno otisle na bolovanje tako da je sve palo na jadnu Sanju...to je neko rekao danas dok smo cekali u redu...

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
od koliko sati se moze doc upisat? i u koju sobu?
I to ti je već bilo 115 puta, ali evo, po 116 put za sve koji možda slabije vide:

UPISI ZA IZVANREDNE STUDENTE

od 15. do 19. 10.2012.
od 9 do 12 sati te utorkom od 15 do 16 sati
u sobi broj 3 (slovima: TRI), prizemlje.

P.S. Da, u Gundulićevoj 10; čisto da netko ne bi otišao u Ćirilometodsku možda i vratio se ljut jer je badave platio kartu za uspinjaču.

minka

:clint:
P.S. Da, u Gundulićevoj 10; čisto da netko ne bi otišao u Ćirilometodsku možda i vratio se ljut jer je badave platio kartu za uspinjaču
ha,ha,ha...dobro da si se sjetio napomenuti sigurna sam da ima i takvih...
p.s.inace rade i duze od 12 ja sam dosla u 9 na faks a na red sam dosla oko 13.15h...

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
ha.ha,ha.ha...dobro da si se sjetio napomenuti sigurna sam da ima i takvih...
Ne bih volio da ispadne kak se ja tu nešto bahatim i pravim pametan. Daleko od toga.
Stvarno je uredu da ljudi pitaju kaj im nije jasno i većina će im naravno pomoći. To je OK i zbog toga je i forum tu. Jel tak. Čak mi se čini da budu više na forumu saznali neg da pitaju nekog po faksu. Bar je tak u mom slučaju. ;)

Međutim, ono kaj ne sam da je iritantno neg već pomalo i uvredljivo je onaj ko-vas-hebe stav di nekoliko pojedinaca ne želi uložiti ni pol posto svog vremena da malo preskrola po forumu i vidi dal je već odgovoreno na to kaj ga interesira.

Samo u ovoj temi, odmah na prve dvije stranice, su razjašnjene zavrzaleme oko famoznog poziva na broj. Nakon toga,za tri posta, opet dođe nekto i pita koji je poziv na broj. E, pa j3biga, prijatelju. :D LOL

minka

Ne bih volio da ispadne kak se ja tu nešto bahatim i pravim pametan. Daleko od toga.
Stvarno je uredu da ljudi pitaju kaj im nije jasno i većina će im naravno pomoći. To je OK i zbog toga je i forum tu. Jel tak. Čak mi se čini da budu više na forumu saznali neg da pitaju nekog po faksu. Bar je tak u mom slučaju. ;)

Međutim, ono kaj ne sam da je iritantno neg već pomalo i uvredljivo je onaj ko-vas-hebe stav di nekoliko pojedinaca ne želi uložiti ni pol posto svog vremena da malo preskrola po forumu i vidi dal je već odgovoreno na to kaj ga interesira.

Samo u ovoj temi, odmah na prve dvije stranice, su razjašnjene zavrzaleme oko famoznog poziva na broj. Nakon toga,za tri posta, opet dođe nekto i pita koji je poziv na broj. E, pa j3biga, prijatelju. :D LOL
TAKO JE!!!garantiram da ce se i sutra vrtit ista pitanja a ne bi me bome ni cudilo da neko pita sta su upisi u cirilometodskoj?

katyy

jučer je do 16 sati primala prijave i jadna nije imala pauzu i gužva je nastala zato jer pola njih nije dobro ispunilo tak je i sama rekla ... ja sam u 15 došla na red a tam sam došla u pola 11

navodno su guzve zato sto je jedna od teta gore na katu bas pred upise otisla u mirovinu a dvije su navodno otisle na bolovanje tako da je sve palo na jadnu Sanju...to je neko rekao danas dok smo cekali u redu...
ona plava kaj nerazgovjetno priča je otišla u mirovinu...

molly

kod poziva na broj u objašenjinjima za uplatu piše: Upisati poziv na broj 1011 broj prema slijedećem naputku : i onda Stručni studij javne uprave objašenje 1221.

Što je sa ovim brojem 1011??? to mi nije jasno.KOliko sam skužila upisuje se pod poziv an broj samo onaj broj 1221 ili oba broja:
npr. poziv na broj 1011-1221
ili samo
poziv na broj: 1221.
molim vas da mi netko odgovori
Hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks