Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
zar ne piše u uputama da se predmeti upisuju u onaj semestar u kojem si ih upisala i prvi put, znači u ovom slučaju u ljetni semestar. pročitaj upute, sigurno piše.:dazitanjce...neznam jeli vec netko to pitao ali me zanima s obzirom da od ove god i izvanredni popunjavaju zimski i ljetni semestar u indeks kako ja trebam popuniti indeks buduci su mi ostala 4 ispita iz druge god i sva 4 su u ljetnom semestru...mislim nije mi jasno jel upisem ta 4 ispita na prvu slobodnu stranicu i to je to...i da upisujem 32.5bodova tak da nemam po 18 bodova za svaki semestar...mislim logika mi govori da upisujem samo ta 4 ispita na jednu stranicu i to je to ali sta znam...bolje sa pitam
ma mislim da je to poprilično nebitno, ja bih napisala 1231 ili kako već treba za treću godinu.Jel zna netko sto treba upisati pod poziv na broj odobrenja na uplatnici za troskove izdavanja svjedodzbe?
pa da.U petak se još mogu predat dokumenti potrebni za upis i potvrda o uplati?
sve pise na stranici... malo pogledaj, naci ces. ali moras pisati na dvije strane da. iz prvog koji su ti ostali i iz drugog isto tako...da li kad upisujemo prvi put pad prve godine kao redovni studenti ispunjavamo u indeksu samo predmete prvog semestra koji su nam ostali ili predmete i prvog i drugog semestra?
samo broj koji se odnosi na tebe napises. i kupi novu uplatnicu i ispuni pa da nemas problemaDa li kod poziva na broj odobrenja na uplatnici treba napisati samo broj koji se odnosi na nas npr. 1212 ili bi trebalo još napisati 1011-1212?? Da li ima netko da je kupio uplatnicu i da mu je taj poziv na broj odobrenja prekrižen i da li su mu u banci/pošti htjeli uzeti uplatnicu ako je pokraj tog prekriženog broja napisao broj koji se odnosi na njega?
Ima nekih ljudi kojima nisu htjeli uzeti, a nekima jesu, pa pitam
HITNO !!! Hvala
ne, samo taj broj koji se odnosi na tebe.Da li pokraj poziva na broj moram upisati jmbg ili broj indeksa ?
ako plaćaš onda 1231, a subvenciju od ministarstva više nemaš ako upisuješ sad petu godinu. a ako upisuješ četvrtu godinu onda još uvijek imaš subvneciju ministrastva i onda pišeš 1230 i možeš i opću uplatnicu kupiti samo ju naravno trebaš dobro ispuniti.pozdrav!
do sad sam bila redovni uz potporu ministarstva,(ostao mi je jedan ispit i diplomski) sad ću upisivat apsolventsku godinu, pa me zanima koji poziv na broj moram stavit?! jer me sve ovo skupa buni na stranicama faksa. Pa ako netko zna neka mi napiše, bila bih mu zahvalna![]()
Mogu li uplatit i s općom uplatnicom, da ne odlazim u knjižaru bez potrebe, hoće li biti problema s time?
da ovo je peta godina, dakle onda upisujem 1231...ako plaćaš onda 1231, a subvenciju od ministarstva više nemaš ako upisuješ sad petu godinu. a ako upisuješ četvrtu godinu onda još uvijek imaš subvneciju ministrastva i onda pišeš 1230 i možeš i opću uplatnicu kupiti samo ju naravno trebaš dobro ispuniti.
tako je. već su bile rasprave o tome na forumu i netko je pitao u referadi i potvrdio tu info.ovo je c/p obavijesti s stranice fakulteta, znači li to da izvanredni ne mogu predati papire prije 15.10... Please pomoć, mislila sam sutra ići predati.
Adresa je Gundulićeva 10, očito.imam pitanje, adresa visokog učilišta (prijavni list), jel treba napisati gundulićeva 10 ili tmt 14?
a na matičnom šta upisujem pod fakultet(pravo ili stud centat jav.upr...), i još samo što treba upisati na matičnom listu pod "upisuje _________ semestar" za pracijalu 2.g(1. i 2. ili 1.2. parcijalno 3.4.) ??
odi u referadu, naoružaj se živcima i novcima.Izgubila sam indeks.
Koji je postupak sljedeći???![]()
ja sam napisala da upisujem 1. i 2. i parcijalno 3. i 4. bas kak si napisao i nije nista krivo bilo.imam pitanje, adresa visokog učilišta (prijavni list), jel treba napisati gundulićeva 10 ili tmt 14?
a na matičnom šta upisujem pod fakultet(pravo ili stud centat jav.upr...), i još samo što treba upisati na matičnom listu pod "upisuje _________ semestar" za pracijalu 2.g(1. i 2. ili 1.2. parcijalno 3.4.) ??
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.