AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

UPISNI MATERIJALI, popunjavanje Indeksa, uplatnice, itd.

martina_sk

Administrator
:daz:pitanjce...neznam jeli vec netko to pitao ali me zanima s obzirom da od ove god i izvanredni popunjavaju zimski i ljetni semestar u indeks kako ja trebam popuniti indeks buduci su mi ostala 4 ispita iz druge god i sva 4 su u ljetnom semestru...mislim nije mi jasno jel upisem ta 4 ispita na prvu slobodnu stranicu i to je to...i da upisujem 32.5bodova tak da nemam po 18 bodova za svaki semestar...mislim logika mi govori da upisujem samo ta 4 ispita na jednu stranicu i to je to ali sta znam...bolje sa pitam
zar ne piše u uputama da se predmeti upisuju u onaj semestar u kojem si ih upisala i prvi put, znači u ovom slučaju u ljetni semestar. pročitaj upute, sigurno piše.

Jel zna netko sto treba upisati pod poziv na broj odobrenja na uplatnici za troskove izdavanja svjedodzbe?
ma mislim da je to poprilično nebitno, ja bih napisala 1231 ili kako već treba za treću godinu.

tinček

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pozdrav!
do sad sam bila redovni uz potporu ministarstva,(ostao mi je jedan ispit i diplomski) sad ću upisivat apsolventsku godinu, pa me zanima koji poziv na broj moram stavit?! jer me sve ovo skupa buni na stranicama faksa. Pa ako netko zna neka mi napiše, bila bih mu zahvalna :)
Mogu li uplatit i s općom uplatnicom, da ne odlazim u knjižaru bez potrebe, hoće li biti problema s time?

emina

...da li kad upisujemo prvi put pad prve godine kao redovni studenti ispunjavamo u indeksu samo predmete prvog semestra koji su nam ostali ili predmete i prvog i drugog semestra?

minny

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li kod poziva na broj odobrenja na uplatnici treba napisati samo broj koji se odnosi na nas npr. 1212 ili bi trebalo još napisati 1011-1212?? Da li ima netko da je kupio uplatnicu i da mu je taj poziv na broj odobrenja prekrižen i da li su mu u banci/pošti htjeli uzeti uplatnicu ako je pokraj tog prekriženog broja napisao broj koji se odnosi na njega?
Ima nekih ljudi kojima nisu htjeli uzeti, a nekima jesu, pa pitam
HITNO !!! Hvala

minnie92

...da li kad upisujemo prvi put pad prve godine kao redovni studenti ispunjavamo u indeksu samo predmete prvog semestra koji su nam ostali ili predmete i prvog i drugog semestra?
sve pise na stranici... malo pogledaj, naci ces. ali moras pisati na dvije strane da. iz prvog koji su ti ostali i iz drugog isto tako

Da li kod poziva na broj odobrenja na uplatnici treba napisati samo broj koji se odnosi na nas npr. 1212 ili bi trebalo još napisati 1011-1212?? Da li ima netko da je kupio uplatnicu i da mu je taj poziv na broj odobrenja prekrižen i da li su mu u banci/pošti htjeli uzeti uplatnicu ako je pokraj tog prekriženog broja napisao broj koji se odnosi na njega?
Ima nekih ljudi kojima nisu htjeli uzeti, a nekima jesu, pa pitam
HITNO !!! Hvala
samo broj koji se odnosi na tebe napises. i kupi novu uplatnicu i ispuni pa da nemas problema

Da li pokraj poziva na broj moram upisati jmbg ili broj indeksa ?
ne, samo taj broj koji se odnosi na tebe.

martina_sk

Administrator
pozdrav!
do sad sam bila redovni uz potporu ministarstva,(ostao mi je jedan ispit i diplomski) sad ću upisivat apsolventsku godinu, pa me zanima koji poziv na broj moram stavit?! jer me sve ovo skupa buni na stranicama faksa. Pa ako netko zna neka mi napiše, bila bih mu zahvalna :)
Mogu li uplatit i s općom uplatnicom, da ne odlazim u knjižaru bez potrebe, hoće li biti problema s time?
ako plaćaš onda 1231, a subvenciju od ministarstva više nemaš ako upisuješ sad petu godinu. a ako upisuješ četvrtu godinu onda još uvijek imaš subvneciju ministrastva i onda pišeš 1230 i možeš i opću uplatnicu kupiti samo ju naravno trebaš dobro ispuniti.

tinček

ako plaćaš onda 1231, a subvenciju od ministarstva više nemaš ako upisuješ sad petu godinu. a ako upisuješ četvrtu godinu onda još uvijek imaš subvneciju ministrastva i onda pišeš 1230 i možeš i opću uplatnicu kupiti samo ju naravno trebaš dobro ispuniti.
da ovo je peta godina, dakle onda upisujem 1231...
ects je 50 kn jel tako, bez obzira na status ako je apsolventska?:happy:
puno hvala na odgovoru

nikolina25

ndeksi i svi popunjeni upisni materijali predaju se u studentskoj referadi od 9:00-12:00 sati prema rasporedu;

- od 25. rujna do 12. listopada SAMO REDOVITI STUDENTI I REDOVITI STUDENTI KOJI U 2012/13. AKAD. GOD. PRELAZE NA IZVANREDNI STUDIJ

- od 15. do 19. listopada SAMO IZVANREDNI STUDENTI (molbe za mirovanje studija i promjenu statusa u redoviti studij dostavljaju se do zaključno 09. listopada u studentsku referadu)

ovo je c/p obavijesti s stranice fakulteta, znači li to da izvanredni ne mogu predati papire prije 15.10... Please pomoć, mislila sam sutra ići predati.

martina_sk

Administrator
ovo je c/p obavijesti s stranice fakulteta, znači li to da izvanredni ne mogu predati papire prije 15.10... Please pomoć, mislila sam sutra ići predati.
tako je. već su bile rasprave o tome na forumu i netko je pitao u referadi i potvrdio tu info.

filip01

imam pitanje, adresa visokog učilišta (prijavni list), jel treba napisati gundulićeva 10 ili tmt 14?
a na matičnom šta upisujem pod fakultet(pravo ili stud centat jav.upr...), i još samo što treba upisati na matičnom listu pod "upisuje _________ semestar" za pracijalu 2.g(1. i 2. ili 1.2. parcijalno 3.4.) ??

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
imam pitanje, adresa visokog učilišta (prijavni list), jel treba napisati gundulićeva 10 ili tmt 14?
a na matičnom šta upisujem pod fakultet(pravo ili stud centat jav.upr...), i još samo što treba upisati na matičnom listu pod "upisuje _________ semestar" za pracijalu 2.g(1. i 2. ili 1.2. parcijalno 3.4.) ??
Adresa je Gundulićeva 10, očito.
Ovo drugo je Studijski centar, a kad si parcijala druge znači da si pao prvu godinu, a prva godina znači I. i II. semastar, tako da pišeš da upisuješ I. i II. semestar.

minnie92

ja sam napisala da upisujem 1. i 2. i parcijalno 3. i 4. bas kak si napisao i nije nista krivo bilo.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks