AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis u V. i VI. semestar

L0rY

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dali se na parcijali treće godine vanredno baš MORA upisati smjer? Ostalo mi je gradansko i radno pa bi upisala upp,vjezbe, inf, nomotehniku, praxu, izborne i lokalnu...
Smjer bi si ostavila za onu iduću godinu :/
Ako netko zna molim vas da pomogne, da mogu izračnati koliko moram platit!

Just smile

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Dali se na parcijali treće godine vanredno baš MORA upisati smjer? Ostalo mi je gradansko i radno pa bi upisala upp,vjezbe, inf, nomotehniku, praxu, izborne i lokalnu...
Smjer bi si ostavila za onu iduću godinu :/
Ako netko zna molim vas da pomogne, da mogu izračnati koliko moram platit!
Ne treba majke mi! ;)

martina_sk

Administrator
Onda tamo kod upisnih materijala upisujem kao da upisujem 2.godinu?? Puno ti hvala! I jel se školarina mora u Zg uplatiiti il može u kojem drugom gradu?
da, uzimaš materijale za drugu godinu. ne moraš u zg uplatiti, možeš u bilo kojoj fini, pošti, banci..

Jelchy

Jel na parcijali treće REDOVITI student moram upisati smjer i predmete smjera ili se moze umjesto tog izborne, nomotehniku i ostatak, pa iduće godine odabrati smjer i predmete smjera..
U svakom semestru bi imala min 18 maksimalno 30 ECTS sto pise da treba tako, ali nigdje ne vidim jel se zahtjeva upisivanje predmeta po redu ili to nije bitno...
Ako netko provjereno zna! :p

dianica

Jel na parcijali treće REDOVITI student moram upisati smjer i predmete smjera ili se moze umjesto tog izborne, nomotehniku i ostatak, pa iduće godine odabrati smjer i predmete smjera..
U svakom semestru bi imala min 18 maksimalno 30 ECTS sto pise da treba tako, ali nigdje ne vidim jel se zahtjeva upisivanje predmeta po redu ili to nije bitno...
Ako netko provjereno zna! :p
ne moraš po redu, možeš kako hoćeš, ali je bitno da je između 18 i 30 bodova po semestru...ja sam tako prošle godine, upisala sam vježbe, izborne i upp, a ove godine upisujem predmete smjera

zna li netko, ima li mjesta na ostalim smjerovima osim org.-menadž.?

malatina

da li mi netko moze napisati tocno predmete po redu kako trebam upisati u index? upisujem trecu cistu te planiram se prebaciti na izvanredne? nisam iz zg pa se bojim da ce mi to uzet previse vremena tamo pa necu na kraju ni stici upisati se...

malatina

to ti sve pise u upisnim materijalima
Znam,al vlakovi nesto seru,pa ne znam da li cu stici,moram jos u banku uplatiti,u biblioteku po zig,po nastavne materijale onda,isprintat molbu,pa to sve na faksu ispuniti,a jos sam cula da tmt3 dolje rade od 11 tek pa zato... :/

dianica

da li mi netko moze napisati tocno predmete po redu kako trebam upisati u index? upisujem trecu cistu te planiram se prebaciti na izvanredne? nisam iz zg pa se bojim da ce mi to uzet previse vremena tamo pa necu na kraju ni stici upisati se...
evo, ovak ti ide :

V. semestar

Šikić, Staničić, Ofak - Upravno postupovno pravo, 7 ECTS
Predmet modula 1, 5 ECTS
Predmet modula 2, 5 ECTS
Predmet modula 3, 5 ECTS
Dragičević - Informatička radionica, 3 ECTS
Koprić, Lalić Novak - Vježbe iz nomotehnike, 3 ECTS
Lalić Novak, Vukojičić Tomić - Praksa, 2 ECTS

VI. semestar

Koprić, Đulabić, Lalić Novak, Vukojičić Tomić - Lokalna samouprava, 7 ECTS
Izborni predmet 1, 5 ECTS
Izborni predmet 2, 5 ECTS
Šikić, Staničić, Ofak - Upravno postupovno pravo - vježbe, 4 ECTS
Izrada završnog rada, 9 ECTS

Znam,al vlakovi nesto seru,pa ne znam da li cu stici,moram jos u banku uplatiti,u biblioteku po zig,po nastavne materijale onda,isprintat molbu,pa to sve na faksu ispuniti,a jos sam cula da tmt3 dolje rade od 11 tek pa zato... :/
koliko ja znam, knjižara na tmt3 radi od 8 ujutro, ne znam otkud ovo da radi od 11, pogotovo u vrijeme ispita :/

malatina

evo, ovak ti ide :

V. semestar

Šikić, Staničić, Ofak - Upravno postupovno pravo, 7 ECTS
Predmet modula 1, 5 ECTS
Predmet modula 2, 5 ECTS
Predmet modula 3, 5 ECTS
Dragičević - Informatička radionica, 3 ECTS
Koprić, Lalić Novak - Vježbe iz nomotehnike, 3 ECTS
Lalić Novak, Vukojičić Tomić - Praksa, 2 ECTS

VI. semestar

Koprić, Đulabić, Lalić Novak, Vukojičić Tomić - Lokalna samouprava, 7 ECTS
Izborni predmet 1, 5 ECTS
Izborni predmet 2, 5 ECTS
Šikić, Staničić, Ofak - Upravno postupovno pravo - vježbe, 4 ECTS
Izrada završnog rada, 9 ECTS

Aaa super hvala ti,daj mi samo reci dali pisem svaki semestar na posebnu stranu? I ove predmete smjera i izborne ostavljam prazno dok tamo ne dodem? I ovo upravno postupovno i vjezbe toga mora jedno ispod drugoga ili ?? Citam tu svasta pa se vec gubim

dianica

pišeš na jednu stranu 5. semestar, i onda na slijedeću 6., točno ovak kak sam ti ja tu napisala, samo kaj predmete smjera i izborne ostaviš prazne jer ne znaš što ćeš moći upisati. što se tiče upp-a, on spada u 5. semestar, a onda vježbe iz upp-a pišeš na slijedeću stranicu pod 6. semestar

malatina

pišeš na jednu stranu 5. semestar, i onda na slijedeću 6., točno ovak kak sam ti ja tu napisala, samo kaj predmete smjera i izborne ostaviš prazne jer ne znaš što ćeš moći upisati. što se tiče upp-a, on spada u 5. semestar, a onda vježbe iz upp-a pišeš na slijedeću stranicu pod 6. semestar
Hvala :)

mat

bok..pitanjce..upisujem parcijalu trece,dali upisujem sad smjer? ja bi sad smjer upisala,al nigdje nepise nista o tome,a do referade je nemoguce doc! hvala ;)

martina_sk

Administrator
bok..pitanjce..upisujem parcijalu trece,dali upisujem sad smjer? ja bi sad smjer upisala,al nigdje nepise nista o tome,a do referade je nemoguce doc! hvala ;)
slobodno možeš upisati smjer samo moraš sva tri predmeta smjera upisati.

marty1711

Bokić, jedno pitanje imam vezano za 3 god. Izvanredni sam, upisujem cistu 3 tj. nešto sam čak i rjesila... praksu, info, vježbe i upp... dakle sad bih upisala ovo šta mi je ostalo + radno iz druge. Eh mene sad zanima da li ja moram obavezno upisat i diplomski ove god? Jer neznam da li ću ga stić rješit s obzirom da radim i imam dijete a diplomski iznosi skoro soma kunića i fakat mi se neda dva puta ga plaćat ako nemoram.

martina_sk

Administrator
Bokić, jedno pitanje imam vezano za 3 god. Izvanredni sam, upisujem cistu 3 tj. nešto sam čak i rjesila... praksu, info, vježbe i upp... dakle sad bih upisala ovo šta mi je ostalo + radno iz druge. Eh mene sad zanima da li ja moram obavezno upisat i diplomski ove god? Jer neznam da li ću ga stić rješit s obzirom da radim i imam dijete a diplomski iznosi skoro soma kunića i fakat mi se neda dva puta ga plaćat ako nemoram.
hmm.. mislim da ne moraš jer piše da moraš upisati od 18 do 30 bodova po semestru, pa ako bez diplomskog imaš preko 18 po svakom semestru mislim da ga ne moraš upisati..

ajam

hej...
izvanredan sam student - ostalo mi je 3 ispita i diplomski (koje sam već upisala prošle akademske godine ali ih nisam položila)...
mislim da upisujem apsolventsku - pitanje: da li plaćam samo upisninu (300 kn) ili upisninu i školarinu za ove ispite??
hvala!

tamchika

Imam ja jedno pitanjce pa ak mi netko može razjasnit, ostao mi je uljup i radno iz četvrtog semestra, upisujem parcijalu treće, pa me zanima jel ovi bodovi koji se smiju upisat od 18 - 30 po semestru uključuju i te predmete koji su mi ostali , jer onda skupa sa šestim semestrom imam 35 bodova, ili se samo računa upis po novim semestrima bez obzira na stare predmete koje prenosim, nadam se da me netko uspio shvatit :D

martina_sk

Administrator
Imam ja jedno pitanjce pa ak mi netko može razjasnit, ostao mi je uljup i radno iz četvrtog semestra, upisujem parcijalu treće, pa me zanima jel ovi bodovi koji se smiju upisat od 18 - 30 po semestru uključuju i te predmete koji su mi ostali , jer onda skupa sa šestim semestrom imam 35 bodova, ili se samo računa upis po novim semestrima bez obzira na stare predmete koje prenosim, nadam se da me netko uspio shvatit :D
računaš i nove i stare predmete.

hej...
izvanredan sam student - ostalo mi je 3 ispita i diplomski (koje sam već upisala prošle akademske godine ali ih nisam položila)...
mislim da upisujem apsolventsku - pitanje: da li plaćam samo upisninu (300 kn) ili upisninu i školarinu za ove ispite??
hvala!
plaćaš sve opet i to 100 kn po bodu, apsolventski bod više nije 50 kn kao nekad. + 300 kn upisnine naravno, ali ne moraš nikakvu dokumentaciju nositi već samo indeks i kopiju uplatnice.

mat

hi..dakle..nemoramo upisivat predemte po redu? upisat cu parcijalu trece..hvala ;)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks