AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis u V. i VI. semestar

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
kako upisi traju do kraja 9 mjeseca???
kaj nije kad prođe dekanac(ako ga bude)
jel to nekaj novo???:shocked:
Pa kako ''dekanac'' još nije odobren,
računaj do kraja 9.mj.

Inače akademska godina traje do 30.9. pa je sasvim
logično da se do tada treba upisati.

Ako odobre dekanski, onda se rok produžuje.
Nije niš novo.

g.t.

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok svima!Jedno pitanje:uvjet za parcijalu 3.god.je 31 bod...mene zanima šta kad imaš npr.oko 48 bodova(kad ti ostanu dva ispita iz 2.god.),da li onda upisuješ sve predmete iz treće tako da zbroj ECTS bodova tih predmeta iznosi toliko koliko imaš prilikom upisa parcijale(npr.48...)ili?? (zakomplicirala sam,znam...,ali nadam se da će netko shvatiti šta je pisac htio reći...)

someone

kolege jel može mala pomoć? ja bi trebala upisati parcijalu treće, redovan sam student...jel zna možda netko kolika je to cijena?

londres

Bok svima!Jedno pitanje:uvjet za parcijalu 3.god.je 31 bod...mene zanima šta kad imaš npr.oko 48 bodova(kad ti ostanu dva ispita iz 2.god.),da li onda upisuješ sve predmete iz treće tako da zbroj ECTS bodova tih predmeta iznosi toliko koliko imaš prilikom upisa parcijale(npr.48...)ili?? (zakomplicirala sam,znam...,ali nadam se da će netko shvatiti šta je pisac htio reći...)
Meni se to desilo prosle godine kad sam upisivala parcijalu druge, isto sam imala 48 bodova, znaci falila su dva boda do ciste druge...
upises 48 bodova za predmete iz trece godine, znaci neces moci upisati diplomski, praksu i vjerojatno jos jedan predmet s tri boda..to ces upisati sljedece godine s cistom trecom...

Perce18

I ja sam izvanredni student i radim (doduše u javnoj službi, ne u državnoj upravi) al me ipak oslobodili prakse (jer mogu izostat s posla da obavim praksu samo ako koristim godišnji- pa je prof. Marčetić rekla da ne trebam da ne bi imala probleme na poslu).
Trebam donjet potvrdu s posla da radim i napisat seminar (asistentica mi poslala upute mailom što seminar treba sadržavat- opis posla, organizacija u kojoj radim, struktura, vodstvo...) Javi se asistentici: Tijana Vukojičić, Gundulićeva10, soba 3b, utorak 16-17.30 (ona je zadužena za studente koji ne trebaju odradit praksu). Sretno:)

kabar

imam jedno pitanje.. upisujem parcijalu treće i znam da ne mogu upisat diplomski i praksu.. zanima me da li najprije moram odabrati smjer i onda kolko mi ostane za ostatak predmeta ili mogu npr. odabrati izborne predmete i neke druge predmete, a predmete smjera,a time i smjer uopće ne upisivati.. nego ga onda sljedeće godine upisati. pliz, ako netko zna! hvaaala

Perce18

Danas sam našla na stranici pravnog fakulteta odluku fakultetskog vijeća da za izvanredne studente po Bologni koji su upisali Pravni faks do 2006/07 svaka godina glede plaćanja vrijedi kao dvije pa tako i apsolventska!
Prošle godine sam upisala čistu treću (upravni studij), platila i navodno bi sada opet trebala platit 1950kn radi "reguliranja prava polaganja ispita", znači ne vrijedi mi kao apsolventu upisnina dvije godine ili...

hedviga

Prošle godine sam upisala čistu treću (upravni studij), platila i navodno bi sada opet trebala platit 1950kn radi "reguliranja prava polaganja ispita", znači ne vrijedi mi kao apsolventu upisnina dvije godine ili...
yo perce:happy:
teta u referadi mi je rekla da se treća godina može studirati 2 godine
ako ni u tom vremenu ne položiš sve ispite, tj. ne diplomiraš, tek onda plaćaš 1950kn
zovni je još koji dan da si potvrdiš

Danas sam našla na stranici pravnog fakulteta odluku fakultetskog vijeća da za izvanredne studente po Bologni koji su upisali Pravni faks do 2006/07 svaka godina glede plaćanja vrijedi kao dvije pa tako i apsolventska!
to je pravo i oni imaju drugačiji sustav plaćanja, pa se na to ne treba obazirati

Perce18

E bok hedviga,
hvala na informaciji, ma frka me da nekaj ne fulam pa da iza 15.10. nemogu polagat ispite jer nisam platila i "regulirala prava i blabla.."
A opet puno mi 1950kn (znam kak ću ih bolje iskoristit- javim ti mail-om:) a i ne bi bilo fer da nekj kaj vrijedi za prve dvije godine studiranja ne vrijedi za treću (mislim ipak- pravna sigurnost... i sve ostalo kaj nas već uče na faksu;)

Tommy

moze li mi netko reci, sto je s predavanjima i vjezbama za izvanredne studente na 3 godini, dali pocinju odmah u 10 mjesecu i dali se odrzavaju svaki dan ili ne...i dali izvanredni mogu dolaziti na predavanja za redovne studente, jer znam dosta ljudi koji su to radili na 2 godini...

hedviga

moze li mi netko reci, sto je s predavanjima i vjezbama za izvanredne studente na 3 godini, dali pocinju odmah u 10 mjesecu i dali se odrzavaju svaki dan ili ne...i dali izvanredni mogu dolaziti na predavanja za redovne studente, jer znam dosta ljudi koji su to radili na 2 godini...
predavanja za izvanredne ti budu organizirana po 2-3 dana po predmetu, 17-21h
u 11.mj. bude raspored na oglasnoj ploči
prva grupa predmeta (njih 3 recimo) bude u 11 ili 12 mj., druga grupa u 2. ili 3.mj. koliko se sjećam (pogledaj na Portalu pod Fakultet, pa Predavanja, da vidiš kako je to riješeno prošle godine)
vježbe za 3.godinu su prošle godine bile u 12.mj.
pametno je doći na njih tada jer se stvari jako brzo riješe, bez obilaženja konzultacija (ako si po bolonji)
ne znam zašto izvanredni ne bi mogli doći na predavanje za redovne
samo kaj se vježbi tiče, bolje ih je odraditi tad kad budu zakazane za izvanredne jer redovni imaju nešto više posla:wink5:
toto je toto

martina4

imam jedno pitanje.. upisujem parcijalu treće i znam da ne mogu upisat diplomski i praksu.. zanima me da li najprije moram odabrati smjer i onda kolko mi ostane za ostatak predmeta ili mogu npr. odabrati izborne predmete i neke druge predmete, a predmete smjera,a time i smjer uopće ne upisivati.. nego ga onda sljedeće godine upisati. pliz, ako netko zna! hvaaala
najprije moraš upisati iz V. semestra, kolko možeš (mislim na bodove), što znači da prvo moraš izabrati smijer, a zatim kolko možeš (ovisno o bodovima) upisuješ VI. semestar odnosno onoliko predmeta koliko možeš s obzirom da upisuješ parcijalu. Upisivati moraš po redu, što znači da moraš krenuti od prvog predmeta u V. semestru pa na dalje do onoliko bodova koliko maksimalno možeš upisati, s tim da praksu i diplomski nikako ne možeš parcijalno upisivati! nadam se da sam pomogla :)

nea

najbolje ti je da pitaš tetu u referadi (soba 3.a, prizemlje, G10) koji smjer možeš upisati, tj. na kojem još ima mjesta. Ja sam danas upisivala parcijalu treće i dobila sam međunarodno-upravni smjer i teta mi je rekla da je dobro što sam je prvo došla pitati kako ispuniti upisne materijale jer ljudi često krivo napišu i sami odabiru smjer na kojem više nema mjesta pa moraju sve ponovo...

zvrka

ej, ljudi... može pomoć? prošle godine sam upisala parcijalu treće i sada mi je iz druge još ostalo radno i soc., jel mogu upisat čistu treću sa praksom i diplomskim? nomotehniku i vježbe iz upravnog post. sam položila i informatiku odslušala pred.

Nji

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Isto kao i da plaćaš cijelu god,3600 mislim da je...s upisninom... (ili 3300)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks