AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis na specijalistički i polaganje prijamnog isipta

fakin

Super Moderator
Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisuje

natječaj
za upis polaznika
na poslijediplomski specijalistički studij

Javno pravo i javna uprava

Studij se izvodi u trajanju od tri semestra. Na studij se ima pravo upisati:

• osoba koja je završila diplomski sveučilišni pravni studij
  • osoba koja je završila drugi diplomski studij iz područja društvenih, humanističkih ili drugih znanosti uz obvezu polaganja odgovarajućeg razlikovnog sadržaja
  • osoba koja je završila stručni diplomski studij javne uprave uz najmanje pet godina radnoga staža u tijelima državne uprave, tijelima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, javnim ustanovama, javnim agencijama, javnim poduzećima, pravnim osobama s javnim ovlastima te drugim javnopravnim tijelima.

Prednost pri upisu na studij imaju osobe s višom prosječnom ocjenom.

Nastava započinje nakon provedenog postupka upisa.

Školarina iznosi 1.128,14 EUR po semestru.

znači ako nemaš barem 5 godina radnog iskustva u tijelima države ili lokalne samouprave ne možeš upisati.

Rade Tuga

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav kolege! Zanima me može li se prijaviti upis istovremeno na redovan i izvanredan studij? Posto izvanrednih primaju samo 20, a redovnih 50, a htio bih izvanredne no nisam siguran da ću upasti zbog prosjeka. Prosjek mi je 3,4. Ne znam koliko je težinski

Caly

Kod prijave ćeš imati za odabrati želiš li jedno ili drugo ili oboje. Na redovnima je ostalo mjesta pa su se na kraju svi mogli upisati na redovni ako nisu upali preko liste za izvanredne. Bar je tako bilo lani.

Rade Tuga

Kod prijave ćeš imati za odabrati želiš li jedno ili drugo ili oboje. Na redovnima je ostalo mjesta pa su se na kraju svi mogli upisati na redovni ako nisu upali preko liste za izvanredne. Bar je tako bilo lani.
Hvala na odgovoru :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks