Marinchy
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
oko sat vremena,među prvima sam došla..sve to ide jako sporo. :bored:i koliko si ti čekala danas na upisu?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
oko sat vremena,među prvima sam došla..sve to ide jako sporo. :bored:i koliko si ti čekala danas na upisu?
nikad nisam cula za tu mogucnost... i da rijesis sve to i upises drugu godinu u drugom mjecesu (ako se to uopce moze) male su sanse da ces uspjeti rijesiti cijelu drugu godinu do 10 mj sljedece god...ok, ne znam jel se vec o tom pisalo ili ne... neda mi se bas sve sad citat XD i trazit, pa da pitam nekog, ak je upucen. znaci moja situacija:
vanredni sam student, ostala su mi 3 ispita iz prve godine, nauka, financije i uvod, sad ja imam u planu dat nauku i uvod u 11 . mjesecu na roku, pa me zanima nesto kaj sam nacula... da u 1. ili 2. mjesecu iduce godine ako dam za cistu drugu godinu, znaci manje od 10 etcs bodova, znaci da mi ostane jedan predmet od 7 bodova, dal je istina da postoji mogucnost upisivanja 2. godine iako su upisi samo u 10. mjesecu, pa moram cekat opet 10. mjesec 2011. ili mogu dok ne pocnu ispitni rokovi od 2. godine. nadam se da shvacate kaj sam namljela sve i da ce mi neko moc pomoc XD hvala unaprijed
nažalost,to nije moguće.jer se na našem faksu ne upisuje po semestrima nego odmah cijela godina.ok, ne znam jel se vec o tom pisalo ili ne... neda mi se bas sve sad citat XD i trazit, pa da pitam nekog, ak je upucen. znaci moja situacija:
vanredni sam student, ostala su mi 3 ispita iz prve godine, nauka, financije i uvod, sad ja imam u planu dat nauku i uvod u 11 . mjesecu na roku, pa me zanima nesto kaj sam nacula... da u 1. ili 2. mjesecu iduce godine ako dam za cistu drugu godinu, znaci manje od 10 etcs bodova, znaci da mi ostane jedan predmet od 7 bodova, dal je istina da postoji mogucnost upisivanja 2. godine iako su upisi samo u 10. mjesecu, pa moram cekat opet 10. mjesec 2011. ili mogu dok ne pocnu ispitni rokovi od 2. godine. nadam se da shvacate kaj sam namljela sve i da ce mi neko moc pomoc XD hvala unaprijed
tako je. ali pazi da položiš dovoljno ispita jer ti za parcijalu treba 31ects mislim. i ja sam bila u toj situaciji al sam dala premalo ispita i nisam mogla upisati parcijalu treće. također možeš polagati ispite sa treće god ak imaš 1 nepoložen s drugeupisala sam sad parcijalu druge, od predmeta nisam upisala radno, obiteljsko i upravljanje ljudskim potencijalima. sad me zanima ako sve upisano položim i ostvarim bodove za parcijalu treće godine onda moram odslušati ovo kaj mi je ostalo sa 2.god da mogu na ispit iz tih predmeta ali oni su u ljetnom semestru što bi značilo da nemogu polagati ništa iz 3.god do ljetnih rokova, znači da nemogu na nijedan ispit prije 6 mjeseca? jesam dobro shvatila?? hvala.
zna li nerko dali soba broj 8 radi sutra od 9? vanredni sam student i trebala bih se sutra upisati a nisam iz Zg,a svaki cas mijenjaju radno vrijeme,pa bih molila nekoga tko ima tocnu informaciju da pomogne. hvala![]()
utorkom su samo od 3 do 4 popodne za vanredneEj ekipa, jel mi može neko reć u vezi upisa - upisujem 2.g. s time da prenosim samo Financiranje (7ects). I sad, zanima me jer sam pročitala da se ne mora upisati punih 60ects već najmanje 50, ja sa tih 7ects od Financiranja mogu upisati još 53ects od predmeta iz 2.g., a ovih preostalih 7 (npr. Uljp) opet ostavljam za 3.g., jel tako ??
A zar nisu upisi samo od 10 do 12h, i još od 15 do 16h za izvanredne?
Ili se može još ranije ujutro? :unsure:
a zašto bi upisivala sve osim jednog ispita kad možeš upisati cijelu godinuEj ekipa, jel mi može neko reć u vezi upisa - upisujem 2.g. s time da prenosim samo Financiranje (7ects). I sad, zanima me jer sam pročitala da se ne mora upisati punih 60ects već najmanje 50, ja sa tih 7ects od Financiranja mogu upisati još 53ects od predmeta iz 2.g., a ovih preostalih 7 (npr. Uljp) opet ostavljam za 3.g., jel tako ??
Upisuješ SVE predmete iz druge, jer upisuješ ČISTU drugu godinu, ništa ne ostavljaš za treću.Ej ekipa, jel mi može neko reć u vezi upisa - upisujem 2.g. s time da prenosim samo Financiranje (7ects). I sad, zanima me jer sam pročitala da se ne mora upisati punih 60ects već najmanje 50, ja sa tih 7ects od Financiranja mogu upisati još 53ects od predmeta iz 2.g., a ovih preostalih 7 (npr. Uljp) opet ostavljam za 3.g., jel tako ??:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.