AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis III. i IV. semestra

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Tincincila

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ne,za upis u treću godinu zbrajaju se samo predmeti iz druge godine jer za upis u treću treba ostvariti 50 bodova iz druge godine a sveukupno 110 bodova(znači 60 iz prve i 50 iz druge)
aha, shvatila sam, dakle nista, ipak parcijala :laughing: jer onda imam 46,5 bodova...a sveukupno mi ispadne 113 bodova? bez gradanskog i radnog... neznam, mozda sam nesto pogrijesila...

majolada

aha, shvatila sam, dakle nista, ipak parcijala :laughing: jer onda imam 46,5 bodova...a sveukupno mi ispadne 113 bodova? bez gradanskog i radnog... neznam, mozda sam nesto pogrijesila...
sveukupno imaš trenutno 106,5 boda (60+46,5)

IVANA1102

piatnje, izvanredni sam student, upisala sam parcijalu druge, sad trenutno imam 39 bodova...zanima me dal ja sad mogu upisati ostatak druge samo, znaci ono sto nisam rijesila plus ono sto nisam ni upisala, ili mogu upisati i dio trece godine...kao parcijala druge-trece godine...vise nis ne kuzim oko ovog faksa,jedni kazu jedno,drugi drugo...samo me zanima dal cu ja sad upisivati samo drugu ili mogu i nesto od trece da upisem 60 ects bodova sad na roku???

misty

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
piatnje, izvanredni sam student, upisala sam parcijalu druge, sad trenutno imam 39 bodova...zanima me dal ja sad mogu upisati ostatak druge samo, znaci ono sto nisam rijesila plus ono sto nisam ni upisala, ili mogu upisati i dio trece godine...kao parcijala druge-trece godine...vise nis ne kuzim oko ovog faksa,jedni kazu jedno,drugi drugo...samo me zanima dal cu ja sad upisivati samo drugu ili mogu i nesto od trece da upisem 60 ects bodova sad na roku???
one nepoložene predmete iz 2. godine + predmete iz treće godine koji iznose toliko koliko si položila u 2. godini (39 bodova) da ti ukupno ispadne 60 bodova... :wink5:

Sanja_19_

imam jedno pitanje..položila sam 5 ispita iz druge god..i sad bi htjela upisati parcijalu treće god,,al imam 30 bodova, a ne 31 koliko treba..sad trebam poslat molbu u referadu da mi odobre upis..koji je postupak slanja te molbe?hvala

martina_sk

Administrator
imam jedno pitanje..položila sam 5 ispita iz druge god..i sad bi htjela upisati parcijalu treće god,,al imam 30 bodova, a ne 31 koliko treba..sad trebam poslat molbu u referadu da mi odobre upis..koji je postupak slanja te molbe?hvala
odi što prije u referadu (dok jos nisu tolike gužve) i pitaj sanju ili ju nazovi i pitaj. i mislim da se zamolba ne šalje u referadu nego marčetićkoj.

filip01

na upisu parcijale jel možemo mi birati koje ćemo ispite sa 2. god uzet uz one sa 1. ili moramo uzeti po redu ispite sa 2. god znači sa 3.semestra ??

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
na upisu parcijale jel možemo mi birati koje ćemo ispite sa 2. god uzet uz one sa 1. ili moramo uzeti po redu ispite sa 2. god znači sa 3.semestra ??
kad sam ja upisivala 2.mogli smo uzet ispite koje želimo.savjet-ne upisuj radno i socijalno ni građansko.

neki dan sam napisala tu na forumu da prof marčetić ne uvažava te molbe,jedino MOŽDA ako ti fali pol boda,to je možda iznimka.tako je meni odgovorila na emailu.ali pošalji joj molbu nemaš ništa za izgubit.

filip01

dns sam kupio one upisne listove za pracijalu i to, piše tamo da redovni moraju po redu popuniti ispite iz 2.god od 3. semestra pa na dalje, ulg imam 32 boda sa 1.god i kad si idem zbrojit bodove sa 3. semestra ispadne 23(nisam računao dvosemstralni eng i opće up) a sljedeći ispit iz 4. sem nosi 7 bod, sve zajedno 30, pa prema tome i ako položim sve te ispite + ove sa 1. god neću moći upsati parcijalu 2 i 3, nego samo pad 2. god.

DA LI IDE TO TAKO ILI IMA I NEŠTO ŠTO NISAM SKUŽIO ??

Marinchy

dns sam kupio one upisne listove za pracijalu i to, piše tamo da redovni moraju po redu popuniti ispite iz 2.god od 3. semestra pa na dalje, ulg imam 32 boda sa 1.god i kad si idem zbrojit bodove sa 3. semestra ispadne 23(nisam računao dvosemstralni eng i opće up) a sljedeći ispit iz 4. sem nosi 7 bod, sve zajedno 30, pa prema tome i ako položim sve te ispite + ove sa 1. god neću moći upsati parcijalu 2 i 3, nego samo pad 2. god.

DA LI IDE TO TAKO ILI IMA I NEŠTO ŠTO NISAM SKUŽIO ??
to ne bi imalo nikakvog smisla kada bi tako bilo.
meni piše na upisnim materijalima da na upisni i matični list prvo upišem
nepoložene predmete iz 1. semestra,a ispod njih predmete iz 3. semestra
( i ja ih nisam uzela sve,nego samo one za koje sam čula da je ok uzet u parcijali) i nakon toga to sve isto u index na 1. slobodnu stranu
napisat.

isto tak za ljetni semestar-prvo upisat na upisni list nepoložene ispite iz 2. semestra,
a ispod njih onda predmete iz 4. semestra.
i ne znam zašto bi mi morali po redu nešto upisivat kad tu kolko god da sam
čitala svi koji su upisivali parcijalu 2.god sami su si birali kaj žele...

ne znam ja sam tak napravila,nek me netko ispravi ako griješim..:confused2:

jelenko.wt

kad sam ja upisivala parcijalu druge(ostali su mi nauka i financije) morala sam prvo isto tak upisat nepoložene iz 1 i 2 semmestra, onda redom iz 3 i 4. nisam mogla birati! nego redom upisuješ iz one tablice. još mije i sanja ispravljala i rekla kak moram upisat

Marinchy

kad sam ja upisivala parcijalu druge(ostali su mi nauka i financije) morala sam prvo isto tak upisat nepoložene iz 1 i 2 semmestra, onda redom iz 3 i 4. nisam mogla birati! nego redom upisuješ iz one tablice. još mije i sanja ispravljala i rekla kak moram upisat
a zakaj onda piše da studenti mogu birati koliko će ECTS bodova upisati,
tj. da ne moraju upisat svih 60?
ja sam recimo umjesto građanskog uzela obiteljsko i još sam izbacila jedan
predmet iz 3. semestra jer ne želim plaćat nekaj kaj možda neću uspjet položit..
tako da je moj zbroj ECTS bodova s 2.god. 34,5,(nisam namjerno htjela upisat 39 koliko smijem),
a sve zajedno i s onim kaj mi je ostalo s prve 55,5,a ne 60..

fakin

Super Moderator
Ovako...imam 32 boda i upisujem sad parcijalu druge.
Je li ono pravilo prvo upisivanje svih predmeta iz 3. sem. pa tek onda iz 4. strogo ili ih se u iznimnim slučajevima može zaobići?
Naime, ja ne mogu napraviti kombinaciju da upišem 31 bod s predmetima iz 3. semestra, kad ta kombinacija ne postoji. Šta mi je činiti?

jelenko.wt

meni sanja nije dala da si složim semestar kak mi odgovara. nego baš po redu. možda studentima kaj plačaju daju da upišu manje da ne plaćaju puno, neznam. meni nije dala nikakav izbor, i da, morala sam prvo 3 upisat sve i onda 4. sem

fakin

Super Moderator
ali ja hoću upisati sva 32 boda ili bar 31 da mogu kasnije upisati parcijalu 3.
baš me briga, ja ću si složiti 32 pa neka ona briše ako hoće...

Marinchy

ja sam danas bila na upisu parcijale 2.god. i predmeti iz 4. semestra:
uljp,obiteljsko,radno i soc. mogu se uzimati samo ako ste izabrali sve predmete iz 3. semestra
i naravno ak vam je ostalo dovoljno bodova da izaberete nešto od toga!
opće up. pravo i engleski su dvosemestralni pa se podrazumijeva
da njih morate uzeti i u 3. i u 4. semestru.

filip01

znači nama koji imamo 32 boda neće dati da upišemo predmete koje hoćemo, tj. ako moram upisti sve sa 3. sem to mi je 30 bodova, i još eng 4.sem je 32 boda, ali pošto nemam više bodova nemogu niti opće upravno upisat u 4. sem, tj. kad rješim sve kaj bi sad upisao, morao bi na kraju iduće god upisati pad 2.god.
jel netko sa 32 boda kao ja već bio na upisu ?

Marinchy

znači nama koji imamo 32 boda neće dati da upišemo predmete koje hoćemo, tj. ako moram upisti sve sa 3. sem to mi je 30 bodova, i još eng 4.sem je 32 boda, ali pošto nemam više bodova nemogu niti opće upravno upisat u 4. sem, tj. kad rješim sve kaj bi sad upisao, morao bi na kraju iduće god upisati pad 2.god.
jel netko sa 32 boda kao ja već bio na upisu ?
ne znam to:unsure:..ja imam 39 bodova sa 1.god i upisala sam 32,5 sa 2.
mogla sam upisat još jedan predmet sa 2.,al nisam tako da uspijem položit ovo,a i da ne bacam novce bezveze..

fakin

Super Moderator
a nas zanima što je s nama koji imamo 32 boda
ajde neka netko stariji pomogne da ne stojimo ko budale dva puta u redu od par sati...

i koliko si ti čekala danas na upisu?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks