AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis III. i IV. semestra

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

sakica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Molim ako mi netko može reči koliko ja imam bodova?
Imam položeno sve osim financija i nauke..
I da li mogu upisat redovnu drugu ako položim financije,a ne nauku?

Hvala

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Molim ako mi netko može reči koliko ja imam bodova?
Imam položeno sve osim financija i nauke..
I da li mogu upisat redovnu drugu ako položim financije,a ne nauku?

Hvala
moraš položit nauku da bi mogla upisat redovno, jer nauka nosi 14 bodova a možeš prenjet 10, što znači uči i položi nauku a financije možeš prenjet, a bodove si zbroji to ti je onaj zadnji stupac u indeksu, trebala bi ovak imat 39, i onda plus 14 nauka 53 i moš upisat godinu!

dea

molim vas za info. kada položimo sve ispite s prve godine za mogućnost polaganja ispita s druge trebali bi dobit neku potvrdu (pečat) da su nam položeni svi ispiti? istina,ne?di to obavimo u referadi?

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
molim vas za info. kada položimo sve ispite s prve godine za mogućnost polaganja ispita s druge trebali bi dobit neku potvrdu (pečat) da su nam položeni svi ispiti? istina,ne?di to obavimo u referadi?
čim položiš zadnji ispit odeš u referadu k teti zdenki soba 10 i rečeš joj da si upravo položila zadnji ispit ona ti uzme index i lupi žig. minutica posla ;)

tea_90

eeee...nešto me zanima pa ak netko zna nek odg ak mu nije teško:

uglavnom redovni sam student prve godine javne uprave i sad me zanima da li mogu drugu godinu upisati izvanredno s tim da bih htjela prenijeti financiranje...tnx

laminat

uglavnom redovni sam student prve godine javne uprave i sad me zanima da li mogu drugu godinu upisati izvanredno s tim da bih htjela prenijeti financiranje...tnx
Naravno da možeš :laughing:

majena

mene zanima kako ide s padom godine, nisam baš bila marljiva ove godine i imam dosta ispita ne položenih, sumnjam da ću uspjet sredit sve u devetom mjesecu, pa neću moći upisati parcijalu, znači upisujem pad prve godine a redovna sam studentica za osobne potrebe, ... imam položena dva ispita, pa me zanima kako ide s plačanjem kod upisa, jer koliko znam one predmete koje sam položila ne moram ponovno upisivati, nego upisujem samo one koje nisam prošla, znači i dalje sam prva godina... Zanima me koliko je kuna jedan ects bod, znači koliko moram platit godinu u slučaju ako položim još dva ispita u devetom mjesecu, bez nauke (jer sumnjam da ću ju uspjet položit) tada bih imala samo 4 položena, pa ne mogu upisat parcijalu nego upisujem pad... Koliko ja onda plačam otprilike, da li 5800 ili manje? Čula sam nešto da kada upisujemo pad a imamo neke ispite položene, al ne dovoljno za parcijalu, da onda ne plačamo te ispite koje smo položili... Neznam kako to ide, pa ako mi netko može malo pojasnit... nadam se da nisam zakomplicirala pitanje...

laminat

mene zanima kako ide s padom godine, nisam baš bila marljiva ove godine i imam dosta ispita ne položenih, sumnjam da ću uspjet sredit sve u devetom mjesecu, pa neću moći upisati parcijalu, znači upisujem pad prve godine a redovna sam studentica za osobne potrebe, ... imam položena dva ispita, pa me zanima kako ide s plačanjem kod upisa, jer koliko znam one predmete koje sam položila ne moram ponovno upisivati, nego upisujem samo one koje nisam prošla, znači i dalje sam prva godina... Zanima me koliko je kuna jedan ects bod, znači koliko moram platit godinu u slučaju ako položim još dva ispita u devetom mjesecu, bez nauke (jer sumnjam da ću ju uspjet položit) tada bih imala samo 4 položena, pa ne mogu upisat parcijalu nego upisujem pad... Koliko ja onda plačam otprilike, da li 5800 ili manje? Čula sam nešto da kada upisujemo pad a imamo neke ispite položene, al ne dovoljno za parcijalu, da onda ne plačamo te ispite koje smo položili... Neznam kako to ide, pa ako mi netko može malo pojasnit... nadam se da nisam zakomplicirala pitanje...
Upisuješ one predmete koje nisi položila,plaćaš pola iznosa školarine za redovne,to ti je 2750 kn + 300 kn upisnina = 3050 kn

I normalno,ak imaš sve potpise testiraš si uredno index i ne moraš ponovno slušat predmete koje nisi položila...

Dario_Zg

kako je sad od ove godine uredjeno to upisivanje u vise godine? s obizrom daj je bilo nekih prica,da se placaju samo ispiti koje prenosis,ako ocistis sve, neplacas nista,kao neka nova fora.moze me netko malo podrobnije s tim upoznat...hvala

misty

kako je sad od ove godine uredjeno to upisivanje u vise godine? s obizrom daj je bilo nekih prica,da se placaju samo ispiti koje prenosis,ako ocistis sve, neplacas nista,kao neka nova fora.moze me netko malo podrobnije s tim upoznat...hvala
da, sve su to priče, rekli su da će sve to objaviti u 9. mj prije upisa, na netu, ako je vjerovat tetama u referadi, zasada nema baš novih ni točnih informacija kako će sve to ispasti.:wink5:

tea_90

evo zanima me neš...ak redovni student javne uprave padne prvu godinu da li može onda ponavljanje te godine upisati al izvanredno? tnx
i da, ak može jel plaća normalnu cijenu koja se plaća za izvanredno studiranje?

Prčiguz

evo zanima me neš...ak redovni student javne uprave padne prvu godinu da li može onda ponavljanje te godine upisati al izvanredno? tnx
i da, ak može jel plaća normalnu cijenu koja se plaća za izvanredno studiranje?
moze oboje

lucijus

redovan sam student,2.godina..ove godine sam upisivala čistu drugu a godinu prije parcijalu druge...neću stić očistit cijelu drugu pa me zanima mogu li upisat parcijalu treće...znači to bi mi bila druga parcijala..i ostat redovan student..
po nekoj logici bi moralo to tak bit al navodno da se ne može... zna l netko neš o tome?

Prčiguz

redovan sam student,2.godina..ove godine sam upisivala čistu drugu a godinu prije parcijalu druge...neću stić očistit cijelu drugu pa me zanima mogu li upisat parcijalu treće...znači to bi mi bila druga parcijala..i ostat redovan student..
po nekoj logici bi moralo to tak bit al navodno da se ne može... zna l netko neš o tome?
Mozes upisat parcijalu trece.

marko90

ej,kolege,imam pitanje,ocistio sam prvu godinu i sad me zanima da li se ja vec sada mogu upisat u 2.godinu,tj. jel traju upisi i koliko je upisnina,jer studiram besplatno...hvala :)

Prčiguz

ej,kolege,imam pitanje,ocistio sam prvu godinu i sad me zanima da li se ja vec sada mogu upisat u 2.godinu,tj. jel traju upisi i koliko je upisnina,jer studiram besplatno...hvala :)
Mislim da se mozes vec sad upisati, probaj nazvat u referadu pa pitaj:) Upisnina ti je 300 kn posto imas besplatno skolovanje.

zmaj_7

e ovako,ja sam bio prvu godinu uz potporu ministarstva,sad se trebam upisat u 2. pa me zanima dali se ta potpora nastavlja i dalje,sve sam kolegije polozio...fala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks