AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis III. i IV. semestra

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Prčiguz

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ne kužim baš ono za način plaćanja godine,sad sam bila parcijala 2,i sad mislim upisat 2god(jer nemam dosta bodova za parcojalu 3)...uglavnom platila sam je 3.050kn(recimo),e sad trebam upisat još novih 5 predemta pa me zanima dal plaćam sad 5.500 ili oped 3050kn... (znači redovni sam uz plaćanje)
5 500 plus 300 kn upisnine znaci 5800
tako sam ja, ali ja nisam imao nista polozeno iz druge

Valeee

5 500 plus 300 kn upisnine znaci 5800
tako sam ja, ali ja nisam imao nista polozeno iz druge
e ovako, ja se samo želim malo informirati, ne kužim dal to znaći da je moguće upisati parcijalu na parcijalu? u smislu da ako upiše se parcijala druge godine onda se ne mora na kraju te godine upisivati samo druga godina već se može automatski upisati parcijala treće? to bi bilo super ako se može!! nadam se da ima netko tko to pouzdano (iz iskustva zna) pa da mi to može potvrdijti.. hvala i svima puno sreće na dekanskom!!! kissich

Danas sam upisala parcijalu trece nakon sto sam prosle godine upisala parcijalu druge. Znaci moze parcijala na parcijalu. Znam da je to pitanje bilo postavljeno vise puta pa eto da se zna za ubuduce.

e baš sam ja to pitala, i sad listam i nađem!!! jupi i hvala svima koji pišu ovako korisne informacije na ovaj forum!!! obožavam forum!!! :)

redruM

Jel može neko napisat ects bodove za predmete 2. godine?

Moram izračunat kaj sve mogu upisat, tj. koji su lakši predmeti.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Jel može neko napisat ects bodove za predmete 2. godine?

Moram izračunat kaj sve mogu upisat, tj. koji su lakši predmeti.
ll. Godina

Državna uprava 6,5
Obiteljsko pravo s matičarstvom 7
Uvod u građansko pravo 6,5
Radno i socijalno pravo 7
Europski upravni prostor i nacionalna uprava 5
Upravljanje ljudskim potencijalima i službeničko pravo 7
Osnove prava društva 5
Opće upravno pravo 12
Strani jezik (E/Nj) 4

Inače, u Kameralistu 2 (na Portalu) nalazi se zgodan tekstić ''Izvještaj iz prve klupe'' u kojemu se nalazi popis svih ispita i ects bodova.
:happy:

sabinaaa

e ovako help...nisam uspjela dat opće upravno i sad upisujem ponovno 2.god znači pad...koliko plaćam? išta il ništa? izvanr.student

Nicole

e ovako help...nisam uspjela dat opće upravno i sad upisujem ponovno 2.god znači pad...koliko plaćam? išta il ništa? izvanr.student
kada si upisivala prošli put?
ako si upisala 2008/2009, onda ne moraš regulirati status, dalje nastavljaš rješavati oup i što ti je već ostalo uz to.
ako si upisivala 2007/2008, onda se ove godine moraš upisati (jer izvanredni mogu studirati dvije godine bez reguliranja statusa).

sad, ako ti je ostalo samo oup, onda ti je možda i bolje upisati parcijalu treće, jer kada riješiš oup, morati ćeš čekati upise u jesen 2010 da bi mogla upisati i polagati predmete treće godine.

laminat

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kod upisa 2 godine ima na Matičnom i Upisnom listu rubrika:

"Svjedodžba(index) na temelju koje se moli upis,broj i datum izdavanja i tko ju je izdao;opća ocjena na završnom ispitu"

E,sad mene zanima kaj tu točno treba napisat,jel se tu piše ono sa prve strane indexa gdje piše "Isprava na temelju koje je izvršen upis,broj i datum izdanja i tko ju je izdao" ???

I jel trebam zaljepit sliku na Upisni list?

Unaprijed hvala na odgovorima!!!

Prčiguz

"Svjedodžba(index) na temelju koje se moli upis,broj i datum izdavanja i tko ju je izdao;opća ocjena na završnom ispitu"

E,sad mene zanima kaj tu točno treba napisat,jel se tu piše ono sa prve strane indexa gdje piše "Isprava na temelju koje je izvršen upis,broj i datum izdanja i tko ju je izdao" ???

slika nije potrebna, samo kad se upisujes na fax na prvu godinu ili se prebacujes treba

Andreja

da da, to trebaš napisati

mateja1306

Prošle sam godine upisala parcijalu druge godine jer su mi iz prve godine ostali financiranje, nauka i sociologija...i ovu godinu sam riješila samo nauku...zanima me da li sada mogu upisati ponovno parcijalu ali bez nauke...jer se mislim prebacit na izvanredni studij ili upisujem pad prve godine odnosno samo financiranje i sociologiju...da li mi netko može odgovorit na ovo pitanje...bila bi mu jako zahvalna??? :)))

tihic

kao izvanredni upisujem parcijalu ostala su mi tri ispita iz prve. dali ja kad upisujem parcijalu mogu birati koje predmete želim polagati ili moram po semestru ?

Prčiguz

kao izvanredni upisujem parcijalu ostala su mi tri ispita iz prve. dali ja kad upisujem parcijalu mogu birati koje predmete želim polagati ili moram po semestru ?
možeš birati koje želiš polagati

le@

Da li bi mi netko mogao rec ako sam redovni student uz placanje,upisala sam parcijalu druge i da upisem parcijalu trece,ostali bi mi predmeti s druge godine(ljetni semestar) i to znaci da ne mogu rijesit te predmete s druge god do pocetka ljetnog semestra,a ove s 3.god.necu stic dat? Hvala:)

Nicole

Da li bi mi netko mogao rec ako sam redovni student uz placanje,upisala sam parcijalu druge i da upisem parcijalu trece,ostali bi mi predmeti s druge godine(ljetni semestar) i to znaci da ne mogu rijesit te predmete s druge god do pocetka ljetnog semestra,a ove s 3.god.necu stic dat? Hvala:)
ne znam jesam li dobro shvatila, no...

dakle, ako upišeš dio predmeta s druge godine (taj ljetni semestar) i dio treće god.
moraš odslušati sve predmete koje upišeš i skupiti potpise profesora kako bi ih mogla polagati (jer si redoviti student)
što znači, ispite s druge (iz ljetnog semestra) koje upišeš na parcijali treće možeš polagati tek nakon završetka ljetnog semestra, odnosno, nakon što dobiješ potpis profesora u indeks.

-goran-

-I. sam godina, redovni student za osobne potrebe pa me zanima sljedeće:

1)da li za parcijalu treba imati 31 bod?
2)koliko predmeta imam pravo prenijeti u drugu godinu?
3)da li se nauka može prenijeti kad se ide po parcijali?
4)kak ide taj postupak, tipa prenesem jedan predmet i jel sad moram položit taj pa onda ove iz idućih semestara?
5)i na kraju ove balade, kad su upisi u 2. godinu i hoće li uopće biti dekanski rok?

puno pitanja, al nadam se da će netko ljubazan i imat viška vremena pa mi odgovorit, hvala unaprijed!

mateja19

1. da
2.ako upisuješ drugu onda jedan,ako upisuješ parcijalu onda sve koji su ostali + neke predmete iz treće
3.ne znam,vjerojatno može
4.ako preneseš jedan predmet prije nego počneš rješavati ispite iz druge god.moraš položiti taj jedan iz prve koji ti je ostao.
5.upisi su za redovne u 9 i do sredine 10 mj. a dekanski rok svake god.odobre pa se nadam da će i ove.

1. da
2.ako upisuješ drugu onda jedan,ako upisuješ parcijalu onda sve koji su ostali + neke predmete iz treće
3.ne znam,vjerojatno može
4.ako preneseš jedan predmet prije nego počneš rješavati ispite iz druge god.moraš položiti taj jedan iz prve koji ti je ostao.
5.upisi su za redovne u 9 i do sredine 10 mj. a dekanski rok svake god.odobre pa se nadam da će i ove.

i moje pitanje: da li netko zna da li se parcijala plaća,jer ako je ona kao pad..a pad se ne plaća ako se platilo prethodnu god.kao u mom slučaju.znači-prošle god.sam upisala čistu drugu i platila...ove god.ću vjerojatno upisivati parcijalu pa me zanima kakva je u situacija sa plaćanjem.?

laminat

2)koliko predmeta imam pravo prenijeti u drugu godinu?
3)da li se nauka može prenijeti kad se ide po parcijali?
2) Za upis više godine ti treba 50 bodova,tak da teoretski možeš prenijet 2 predmeta ako je riječ o engleskom i informatici..ak upisuješ parcijalu onda broj predmeta koje upisuješ ovisi o broju bodova koje si skupil..

3) Normalno da može

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks