AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis III. i IV. semestra

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

laminat

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ej izvanredni student sam 1 godine upravnog studija. položila sam sve predmete iz prve godine osim financiranja, sad mene zanima dali ja prilikom upisa upišem samo sve predmete iz druge godine ili moram i financiranje?

predmete pišem na prvu slobodnu stranicu u indeksu jel tako?
Moraš i financiranje ponovno upisat..

Sve na prvu slobodnu lijevu stranu

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Moraš i financiranje ponovno upisat..

Sve na prvu slobodnu lijevu stranu
Ne treba Financiranje ponovno pisati.
Bila sam u istoj situaciji. Doduše, redoviti sam student, ali vjerujem da i za izvanredne isto vrijedi.

lucy

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam isto prenosila financiranje i nisam ga trebala ponovo upisivati. Na prvu slobodnu stranicu upisala sam samo predmete druge godine. Izvanredni sam. To je bilo prije dvije godine, vjerojatno je i sada tako.

Nela

ja sam prenosila financiranje i drugu godinu i nisam ga upisivala, upisala sam samo predmete iz druge godine
to je bilo prošle godine, znači još uvijek je tako...

Jadranka15

Da o tome ste pisati u listu Kamealistu - siječanj 2009. na stranici 18, da je potrebno 31 bod za uspis parcijale II i III godine, o tome sve Vas dobro uputi gđa Sanja iz sobe 3, u Gundulićevoj ulici broj 10. Po informaciji koju znam, upisi za III godinu tj. za sve studente ovoga studija je čitav 10 mjesec, znači izađeš na dekanski, položiš ispit i upišeš godinu. Upis košta 3.600,00 kuna.To bi bilo to.Pozdrav

Logan

Samo da javim dekanski rok je ODOBREN!!!:)))))))))))))))))) ZIVJELA DEMOKRACIJA!!!

ema00

Help! Upisujem parcijalu 3. (izvanredni), za ispite iz 3. godine imam 35 bodova.
E sad, prvo moram upisati zimski semestar -- predmete smjera, molim savjete, koje, koji su najlakši?
Ako uspijem upisati neki izborni..isto, koji su najlakši?
Hvala

Maryna

Upisala sam drugu godinu a ostala mi je još sociologija! Da li ju mogu polagati sad na dekanskom roku ili moram čekati redovni rok? Hvala na odgovoru!

Leptiric_20

Upisala sam drugu godinu a ostala mi je još sociologija! Da li ju mogu polagati sad na dekanskom roku ili moram čekati redovni rok? Hvala na odgovoru!
možeš ići polagat sad na dekanski bez problema!!!:wink5:

može mi netko reći iz kojih predmet osim općeg upravnog još ima kolokvija ako ih ima!!

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Prva sam godina i zanima me sad pošto je dekanski, do kojeg su datuma upisi u 2.godinu? Vidim neki pišu do 15.10 a neki do kraja 10 mjeseca?!

Hvala unaprijed :laughing:

kabar

ja mislim da nema još točne obavijesti do kada traju, ali kako ispiti na dekanskom traju do 15.10., pretpostavljam da će upisi trajat još tjedan dana nakon toga ili čak do kraja 10-og mjeseca

mateja

ne kužim baš ono za način plaćanja godine,sad sam bila parcijala 2,i sad mislim upisat 2god(jer nemam dosta bodova za parcojalu 3)...uglavnom platila sam je 3.050kn(recimo),e sad trebam upisat još novih 5 predemta pa me zanima dal plaćam sad 5.500 ili oped 3050kn... (znači redovni sam uz plaćanje)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks