AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis III. i IV. semestra

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
hej meni ističu apsolventska prava 30.09 ove godine imam pravo ih produžiti jednom jel?koliko to košta sa obzirom da sam stari program,molim vas da mi netko odgovori bitno mi je.))))

Tihana I.

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Zanima me kod upisa parcijale 3 godine što trebam upisat osim predemete koje nisam položila?kak si izaberem predemete smjer?i dalje je po principu što me zapadne?a izborni?

blabla

hello ekipa!
a šta nam sve treba za upis u 2.godinu?:unsure:
hvala:happy:

just_me

Zanima me kod upisa parcijale 3 godine što trebam upisat osim predemete koje nisam položila?kak si izaberem predemete smjer?i dalje je po principu što me zapadne?a izborni?
I mene bi to isto jako zanimalo...pa bih molila nekoga da li može to sve malo detaljnije objasniti...Unaprijed hvala!!!

Nela

hello ekipa!
a šta nam sve treba za upis u 2.godinu?:unsure:
hvala:happy:
trebaš imati položenih 50 ects bodova(znači skoro sve ispite)
odeš u tamo onu knjižaru kupiti uspisni list
uplatiš školarinu i upisninu, ako si bez plaćanja onda samo upisninu
ispuniš upisni list i to ti je to

Nela

isto kao i kod upisivanja parcijale druge
koliko si dala toliko upisuješ
mislim da izborni predmeti i predmeti smjera nemaju veze, nisu ništa drugačiji od ostalih predmeta ali neka napiše netko ko zna

just_me

Ako netko zna i neke detalje neka napiše...ili ako netko upisuje isto parcijalu, a također nije siguran u postupak neka mi se javi na pvt pa ćemo zajedno to probati riješit...

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ako netko zna i neke detalje neka napiše...ili ako netko upisuje isto parcijalu, a također nije siguran u postupak neka mi se javi na pvt pa ćemo zajedno to probati riješit...
U referadi će ti reći da moraš prvo upisati zimski semestar treće godine (dakle, 5. semestar), pa ako ti ostane još mjesta (tj. bodova) i neke predmete iz ljetnog (6.) semestra.
Neki studenti kažu da to nije obavezno, oni su upisali što su hjteli i s tako ispunjenim indeksom došli na upis.
Što se tiče izbornih i predmeta smjera - prednost je definitivno ako se ideš upisati odmah početkom upisanog roka jer tada ima mjesta.
Kasnije ovisiš o popunjenosti pojedinog smjera.
Napomenula bih da na parcijali ne možeš upisati praksu i diplomski.

Zapravo, većina toga ti piše na materijalu koji kupiš u knjižari pravnog, TMT 3. Samo nemoj zaboraviti naglasiti da upisuješ parcijalu treće, a ne čistu treću (jer je drugačiji upisni materijal).

mimica

ej ljudi redovni sam bez plaćanja i ostalo mi je financiranje i uvod...i ako ne uspijem dati npr.financiranje i moram upisati parcijalu..koliko ja plaćam taj upis??

honey1706

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ej ljudi redovni sam bez plaćanja i ostalo mi je financiranje i uvod...i ako ne uspijem dati npr.financiranje i moram upisati parcijalu..koliko ja plaćam taj upis??
Ako ides bez placanja placas ono normalnu cijenu (prije je bilo oko 250kn, no nemoj me drzati za rijec) kao i prethodne godine, znaci nema veze sto si parcijala, no ako si vec jednom bila parcijala te godine (znaci ako si npr.1 godina, pa si upisala parcijalu druge i sada opet ides parcijalu druge, onda te bacaju na izvanredno studiranje gdje godinu placas oko 3000kn)

ja sam prosle godine upisala parcijalu trece godine (nisam polozila OUP,ULJP,i GRĐP), procedura je bila takva da moras upisati PRVO predmete iz zimskog semestra s time da ti je upravno postupovno dvosemestralni predmet(u zimskom semestru imas predavanja-nose 7 bodova- a u ljetnom vjezbe-nose 4), tako da ako njega upises moras i vjezbe upisati!! nema kombiniranja predmeta iz zimskog i ljetnog semestra!!!

mimica

Ako ides bez placanja placas ono normalnu cijenu (prije je bilo oko 250kn, no nemoj me drzati za rijec) kao i prethodne godine, znaci nema veze sto si parcijala, no ako si vec jednom bila parcijala te godine (znaci ako si npr.1 godina, pa si upisala parcijalu druge i sada opet ides parcijalu druge, onda te bacaju na izvanredno studiranje gdje godinu placas oko 3000kn)

nisam još upisivala parcijalu...1 godina sam i pitam ako upisujem parcijalu ove godine prvi puta koliko ću morat plaćati...

misty

e ljudi jel zna tko do kada traju upisi za II.god i sto sve treba? please
svi upisi traju od 14.9. do kraja tekuće akademske godine tj. do 30.9. (u slučaju da nema dekanskog)!:wink5:

nisam još upisivala parcijalu...1 godina sam i pitam ako upisujem parcijalu ove godine prvi puta koliko ću morat plaćati...
2750 kn + 300 kn upisnine=3050 kn! (makar bi bilo dobro da provjerišda li je još tako uvijek)

mateja1306

hej ljudi do sad sam bila redovni student, no ove godine se mislim prebacit na izvanredno studiranje pa me zanima da li netko zna do kad su upisi i da li se može upisat iza 30.9?? hvala!!;)

lucijus

ej ljudi,do kad traju upisi...bit će i poslije dekanskog roka(ako ga odobre) ?
i zanima me zna li netko,moram li testirati semestre kad ću upisivati sad čistu drugu? prošle godine sam upisivala parcijalu druge i morala sam testirati..hvala

Marinica

ej izvanredni student sam 1 godine upravnog studija. položila sam sve predmete iz prve godine osim financiranja, sad mene zanima dali ja prilikom upisa upišem samo sve predmete iz druge godine ili moram i financiranje?

predmete pišem na prvu slobodnu stranicu u indeksu jel tako?

veki

Može li mi netko objasniti zašto ja ko redovan student mogu upisati jedino čistu treću(što nema šanse imam još građ.,uljp.,i radno) a nesmijem upisat parcijalu 3...Tako mi je rečeno u referadi,za parcijalu treće moram se prebacit na izvanredne??? Situacija je takva da sam 2 godine bila na mirovanju-trudnoća, i dala sve sa druge god. osim ta 3 ispita. Kad sam upisala mirovanje bila sam 2 godina prvi put...

londres

Danas sam upisala parcijalu trece nakon sto sam prosle godine upisala parcijalu druge. Znaci moze parcijala na parcijalu. Znam da je to pitanje bilo postavljeno vise puta pa eto da se zna za ubuduce.

Marinica

ej izvanredni student sam 1 godine upravnog studija. položila sam sve predmete iz prve godine osim financiranja, sad mene zanima dali ja prilikom upisa upišem samo sve predmete iz druge godine ili moram i financiranje?

predmete pišem na prvu slobodnu stranicu u indeksu jel tako?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks