Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Lijepo je što udruga na faceu objavljuje informacije. Nas koji smo svakodnevno na forumu, tko j...i na faceu u Udruzi upravni student je link
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:Naravno da se može akcijama izboriti za taj rok. Ali nikakve peticije i slične gluposti. Jednostavno se blokira fakultet, kako redovito rade na filozofskom, i tako 3 dana pat pozicija i na kraju će popustiti. Ima nas više.
Ali naravno da ova smiješna udruga neće ništa napraviti jer su vjerojatno i sami dobili koju stotinu kuna da šute i govore da se ne može ništa.
:surprised: :surprised: :surprised:Ukinut je dekanski rok! Obavjest je na str pravnog fakluteta, i na faceu u Udruzi upravni student je link pa pogledajte
Ma sve OK, kolega, mislal sam na druge oblike, bilo kakve, samo da nije ograničeno na fejs ili unutar 4 zida dvorane u kojoj se održavaju sastanci. Više sam puta to naglasila.Iz novog uredništva foruma je ove godine bilo niz inicijativa prema Udruzi da se uspostavi takav oblik komunikacije sa studentima, ali nismo naišli na odgovor.
Sa starim vodstvom i Foruma i Udruge je stvar funkcionirala odlično. Mi, novo vodstvo, kao sam spomenuo, također imamo volju, ali iz Udruge nam se jednostavno nitko ne javlja. O razlozima možemo samo nagađati.
Još jedna stvar, nevezana za temu, Forum nije izravno povezan niti s Udrugom niti s Faksom. Potpuno smo nezavisni projekt otvoren svim studentima dobre volje. Znači, stvar je samo nečije dobre volje, jer, fala bogu, ne možemo nikog prisiljavati da surađuje u korist sveopćeg interesa studenata.
evo još jedan dokaz koliko ova klošarska uhljebnička udruga ima veze sa stvarnim životom...Predstavnici su svi demokratski izabrani u travnju 2011. godine. Dakle mandat im vrijedi do travnja 2013. godine. Svi ste se mogli kandidirati. Kandidature su se dva tjedna skupljanje. Reklamiralo se po faksu. Faks je bio oblijepljen plakatima, po internetu se oglašavalo, tako da molim lijepo nemojte tu ništa stavljati pod navodnike. Mislim da sam bila dovoljno jasna i glasna! I bilo bi lijepo od vas da prestanete jer ne razumijem kak ne shvaćate da studomat dobit nećete jer već studirate, da će studomat dobit samo novoupisani studenti, da je tak uvijek bilo i da će tak uvijek biti kad se uvodi studomat. Koliko god se ja trudila neke stvari objasniti nikad nije dobro. Nikad nitko nije zadovoljan s ničim. Svaka čast pojedincima koji cijene rad Udruge. I znate kad jednom dođe studomat 4 dana prije ispita više se ispit ne može odjaviti, a sad kad je prijavnica lijepo komotno ne odeš na ispit i ispit nisi pao već se piše ko da mu nisi pristupio, a ja kad na Pravnom fakultetu ne odem na ispit a prijavila sam ga, a nisam ga odjavila piše mi se PAD! Pa ti vidi onda. Al otom potom. Svatko ima svoju teoriju. Ja sam obavila svoju dužnost, obavijestila profesora Koprića da ste se pobunili u vezi studomata i svega ostalog i rekao je javit mi se sa odgovorom čim vidi u kojoj fazi je to sa studomatom, al napominjem to za nas starije studente ne vrijedi!!! To će bit samo za novoupisane.
nakon ovog njenog posta osjecam da mi je iq pao na brojku sobne temperature. reboot a.s.a.p.evo još jedan dokaz koliko ova klošarska uhljebnička udruga ima veze sa stvarnim životom...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.